Sağlık Ne zaman geçecek? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bıyıklarıma laf etmeyin 10 gündür dudağım böyle geçmiyor Ne zaman geçecek? Cevapla Bıyık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. krem alın 0 0 Yorumla
kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl En azindan bir eczaneye gitmişsindir umarimGecmis olsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Gittim ilaç kullandım sıkıldım bu durumdan buraya yazmak istedim Yorumla
Gökhan000303 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Oraları hiç kuru tutmaman lazım devamlı antibiyotikli krem süreceksin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Aaa cok geçmiş olsun amaa buranin gecmisinasil oldu sivilce mi vardı ya da ufak bi yaramiydi da büyüdü gitseydiniz bi doktora keşke 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Soğuk algınlığı geçirdim dudağımda uçuk çıktı krem sürdükçe dudağım bu hale geldi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanırım sürdüğünüz krem yanlış etki yaptı bi doktora gidin faha kötü olmadan sanırım ateş falan da oldu grip ken onunda etkisi olabilir ama bu kadar büyümesi normal değil ciddiye alın bence Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Oha kadınların bıyığı çıkıyor muydu ya şu an soğudum kadınlardan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Annende çıkmıyor mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 1 yıl Sağlık konusunda 574 cevap paylaştı. Gecmiş olsun. Güzel dudaklarına nazar değmiş 0 0 Yorumla
Bgmysra Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Eczaneden krem al o yaralar için kullanılıyor oldukça etkili 0 0 Yorumla
Benüzülmemsenağlaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Zovirax al uçuk kremi bolbol sür 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kullandım etki etmedi Yorumla Benüzülmemsenağlaa 1 yıl bende hızlıca geçirirdi normalde bilemedim Yorumla
Queen-M Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 80% 1 yıl Dermatoloğa gittin mi 0 1 Yorumla Queen-M 1 yıl Akıntısı var mı Yorumla
Oooosendemi Takip Et Yoda Yaş: 34 1 yıl Öncelikle bıyıklarını kes bune ya 🤣 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Normalde hiç bıyık olmaz ama 10 gündür dudağım böyle olduğu için almıyorum Yorumla Oooosendemi 1 yıl 🤣benimki gibi olmuş hemen hemen 🤣 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zamana birak 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı. İlaç başladın mı? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
krem alın
En azindan bir eczaneye gitmişsindir umarim
Gecmis olsun
Gittim ilaç kullandım sıkıldım bu durumdan buraya yazmak istedim
Oraları hiç kuru tutmaman lazım devamlı antibiyotikli krem süreceksin
Aaa cok geçmiş olsun amaa buranin gecmisinasil oldu sivilce mi vardı ya da ufak bi yaramiydi da büyüdü gitseydiniz bi doktora keşke
Soğuk algınlığı geçirdim dudağımda uçuk çıktı krem sürdükçe dudağım bu hale geldi
Sanırım sürdüğünüz krem yanlış etki yaptı bi doktora gidin faha kötü olmadan sanırım ateş falan da oldu grip ken onunda etkisi olabilir ama bu kadar büyümesi normal değil ciddiye alın bence
Oha kadınların bıyığı çıkıyor muydu ya şu an soğudum kadınlardan
Annende çıkmıyor mu
Yok
Uçuk olmuş
Ama geçmezse cildiyrye git kötü bişey de olabilir
Gecmiş olsun. Güzel dudaklarına nazar değmiş
Eczaneden krem al o yaralar için kullanılıyor oldukça etkili
Zovirax al uçuk kremi bolbol sür
Kullandım etki etmedi
bende hızlıca geçirirdi normalde bilemedim
Dermatoloğa gittin mi
Akıntısı var mı