Tanıdığım biri eşime en ufak bile bakarsa tepki göstermeli miyim lütfen açıklamay da okuyun çıldırmak üzereyim?

Gerçekten kafayı yemek üzereyim lütfen sonuna kadar okuyup yorum yapın. Psikolojim hiç iyi degil. eşime dışarıda bakılırsa hangi durumda tepki göstermeliyim sürekli bunu düşünüyorum. Her bakanla tabiki kavga edemem ama takıldığım konu samimi olmasa da tanıdığım biri bakarsa ne yapmalıyım diye çok düşünüyorum ve şu an geldiğim durum en ufak ama en ufacık bakmaya bile tepki göstermeliyim diye düşünüyorum. Yani yarım salise bile bakarsa tepki göstermeliyim diye düşünüyorum. Hemde her durumda. Yani mesela eşim arabayla yanından geçerken bir salise bile kötü niyetli baktığına inanırsam ya da o arabayla eşimin yanından geçerken bir salise bile bakarsa ya da uzaktan eşimi görüp bir salise bile kötü niyetli bakarsa hatta ona bakmasa bile ama bakışlarından kötü niyetli olduğunu hissedersem de tepki göstermeliyim diye düşünüyorum. Yani geldiğim durum kafam da ben şu an eşimle dışarı çıksam kavga etmeden geri dönmem neredeyse imkansız. Çünkü o kadar tanıdıktan illa biri bir salise olsa bile bakar. Sonuçta her tanıdığımız can dostumuz değil. Ancak bir durumdan da benim düşündüğüm doğruysa bu kadar millet nasıl kavga etmiyor diye de düşünüyorum. Siz nasıl davranıyorsunuz tanıdığınız birinin bakmasına. Benim gibi en ufak bakmada bile tepki gösteririm mi diyorsunuz yoksa hangi seviye bakmada gösteririm diyorsunuz. Lütfen yorum yapın kafayı yemek üzereyim.

Tanıdığım biri eşime en ufak bile bakarsa tepki göstermeli miyim lütfen açıklamay da okuyun çıldırmak üzereyim?