Üşüdüm kısa bir süre eşimin hırkasını giydim bugün hırkasını arıyor verdim "onu sen giydin yıka onu, diğeri nerde?" dedi gücendim valla!
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnsan eşinden nasıl olurda tiksinir? Senin elinden yemek yiyor, aynı yatağa giriyorsunuz, sarılıyorsunuz vs iğrenmiyor da hırkasını giydin diye mi iğreniyor? Bu diş fırçası olsa anlarım. Kişisel bir eşya neticede. Ama hırka bambaşka bir şey...
Şahsen ben eşimin hırkasını seve seve giyerim, hele de kokusu üzerine sinmişse sımsıkı sararım kendimi o hırkayla. Tiksinmekte neymiş...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bazı insanlar kişisel eşyalarını eşi dahi olsa kimsenin kullanmasından hoşlanmaz.. hele ki titiz bir yapıya sahip ise böyle tepki verebilir..
Biraz da bu virus vakaları insanları daha hassas bir noktaya getirdi.. Insanlar kişisel alanlarına girilmesinden tedirginlik yaşıyorlar..
Bence eşin en doğrusunu yapıyor.. Kendi kişisel alanını koruyor..06 Yorumla- +1 yıl
Yorumun gerçekten de saçma olmuş.. aynı evde yaşayan karı koca onlar. Oldu o zaman kadın da onu koynuna almadın virüs var ne de olsa. Evde kişisel alan mı olurmuş. Hem kadın güvendim kırıldım demiş sen eşin iyi yapıyor demişsin.
Soran+1 yılO kişisel alanı çoooktan geçtik 😅
- +1 yıl
Ben kdın kırılmış gücenmiş diyorum sadece az da kadını hemcinsini savun diyorum tamam kişisel alana saygı da bu kadar da değil bir hırka giy be... sonra dön de ki karıcım bu hırka buram buram sen kokuyorsun 😄 işte böyle şeyler 😅
- +1 yıl
Sen kaç defa cicim ayı yaşadın da belki onların uzun sürmüştür nereden bilelim 😂
+1 yılSevgi varsa böyle şeylere takılmamak lazım yani bu tamamen insanların arasındaki bağ ile alakalı. Bunu yapmayana da yapana da çok fazla anlam yükleyip bunu sevgiye bağlamamak lazım. Sırf böyle davrandı diye de trip atmaya gücenmene filan gerek yok yani böyle şeylere biraz daha anlayışlı olmak gerek, tercih meselesi, nasıl rahat ediyorsa öyle olur.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılTitiz biri ola bilir bu sevmediği anlamına gelmez eğer çok ilgiliyse çok seviyorsa çok sorun etme arkadaşım ama "çok bunaldım bu durumdan defalarca böyle yaptı " dersen bir karşılık konuş derim boşan ondan diyenleri takma bu işler öyle - böyle kolay - kolay aceleye gelmez.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
40Cevap
+1 yılbenim kide giymek istemez. mecbur kalınca o zaman ses çıkarmadan giyer.
tiksinme belirtisi değil bu. erkek eşyası, kadın eşyası ayrımı ve dayatılmış kurallar a alşması. doğan çocuklarda pembe mavi ayrımı gibi. pembe mavi kimlik gibi30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. net terbiyesiz sende yüzüne karşı söyleseydin ya için içini yiyeceğine
22 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum canım tripte attım özür diledi şaka yapmış
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu anlamak kolay, ilişkide or al yapmıyorsa tiksiniyor demektir
214 Yorumla
Soran+1 yılO da sıkıntılı
- +1 yıl
O zaman tiksiniyor ama iştahla yapıyor olsaydı sorun olmazdı, bende titizim, başkalarının içtiği bardaktan su bile içmem ama eşim olacak kadının hiçbir şeyinden tiksinmem
Soran+1 yılMaden suyunu şişesini aldığı zaman siler ağzını bende öpüşmeyelim o zaman derim alışkanlık kişisel değil der , kıyafetlerine saçlarım dökülüyor der ama sevgi muhabbet olarak sevdiğini görüyorum ve hissediyorum
- +1 yıl
Valla bilmiyorum ama sevgi öyle olmaz, insanın hayatta tiksinti duymayacağı tek insan eşidir, adı üzerinde eşi 🙄🙄
Soran+1 yıl🤷♀️Ne yapalım
- +1 yıl
Gittiği yere kadar gider yapacak bişey yok 🙄 senin ona or al yapman konusunda nasıl? Bundan da tiksiniyor mu?
Soran+1 yılOnu beyeniyor tabi, bizimki aynı şey değilmiş kadınla erkek farklıymış 🤷♀️
- +1 yıl
İlginç, bu tam anlamıyla bencillik, ağzının tadını bilen burnunun sümüğünü yer demiş atalarımız 🙄
Soran+1 yılOoff burada paylaştığım konu olsun muhabbet ederiz diye yazmıştım şimdi ise bu konuyu takmaya başladım
- +1 yıl
Yok yani öyle bişey he mi 🙄🙄
Soran+1 yılOldu da olayı bu kadar takmamıştım burada paylaştıktan sonra yorumlarla içime oturdu
- +1 yıl
Oluruna ve akışına bırak, çokta ayrıntılara takılmaya gerek yok
- +1 yıl
buda doğru
- +1 yıl
@cansugedik83 yaniii 🙄🙄
+1 yılBelki eşinin takıntıları vardır, temizlik hastasıdır. Belki seninle ilgisi yoktur bu durumun
11 Yorumla
Soran+1 yılTakıntılı canım
+1 yılBen olsam ben de gücenirdim ama nedenini ancak sen bilebilirsin. Tartıştınız mı
11 Yorumla
Soran+1 yılTartışmadık ama ben onun kıyafeti giysem ya da sarılsam üstünde saç var mı diye arıyor saçım dökülüyormüş
Oha ya bazı erkekler asırı titizdir. Sen dusuna kokuna hijyenine dikkat eden bir kadın değilmisin neden öyle düşündün?
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. Öküzlerin genel davranışıdır bu doğalarına saygı duymak gerekirken aynılarını onlara yapmamız gerekiyor bendede var Bi tane
10 Yorumlatakintisi vardir kiyafetini baskasinin giymesini istemiyordur öyle olmasaydı ayni yatakda yatmazdi senle
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTerbiyesizlik etmiş,
ama iyiye yor, belki takıntıları vardır. Senlik bişi değildir yani..13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl; ama yorumun çok içten.
Baya içerlenmişsin.
Soran+1 yılİçerledim tabi!
Cevap sahibi+1 yıl@soran üzüntünü paylaşmak isterim,
Belki parfüm filan sıktıysanız bu yüzden demiştir ya da saç filan olur diye erkekleri bilirsiniz kendi ortamlarında bu durumdan rahatsız olabilirler kaç yıldır evlisiniz bilmiyorum ama yılların vermiş olduğu rahatlıkla düşünmeden söylemiş muhtemelen ama biraz öküzlük etmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılEvde üşüdüm giydim parfum sıkmadım ama saçlarımın dükülmesine takıntısı var
Soran+1 yılKonuştum canım bu sefer dalgaya vurdu yetişkinlerin ter bezleri var olur öyle deyip güldü gitti tabi ben sınır oldum
İnsanın ağzı ağzına değdiği insandan nefreti de enteresan.
10 Yorumlayani ayıp etmiş kufur etmekten farksız bu hareket tiksinip tiksinmedigini sana karsı olan tum davranısını degerlendir öyle karar ver
12 Yorumla
Soran+1 yılTek kıyafetini giydiğimde yapıyor bunu saçın vardır diyor, geçen kot pantolonunda leke var sen mi giydin diyor 😟 o pantolonu nasıl giyeyim ! bak şimdi daha fazla taktım yaa!
+1 yılVardır bir takıntısı, corona yüzünden de bu duruma gelmiş olabilir. Kendisine sormayı denedin mi peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılŞaka yapmış
- +1 yıl
🙄🙄🙄Tuhaf şakalarda bugün
+1 yılywmek yapmadıysan o hırka üzerindeyken tiksinmis diyebilirim.. aksine seven insan koklar bile sevdiginin giysisini.. seninki bi cinsimis
02 Yorumla
Soran+1 yılYemek yapmadım film izliyorduk üşüdüm giydim
- +1 yıl
hoş olmamış
+1 yılTakıntısı var diyenler olmuş da çok saçma. Karı koca arasında bu tip şeyler nasıl takıntı olur? Gece koynuna alırken iyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de bazen eşimin gömleğini giyiyorum atletini giyiyorum bi hoşuna gidiyor bence senin kocan tam bi ayı
10 Yorumlabelki saçların kalıyo o yüzden sadece saçlardan tiksiniyo olabilir
20 Yorumla
+1 yılBenden tiksinen adamı koca diye koynumda yatırmam ben
01 Yorumla
Soran+1 yılŞaka yapmış öyle söylüyor da tabi ben pişman ettirdim🤨
- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılÜzme tatlı canını kıymetini bil boşver herşeyi takma kafana istemiyor seni eşin
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol yaaa! Çok iyi geldi!
+1 yılSenle aynı yatağa giriyor ama giydiğin hırkadan mı tiksiniyor
01 Yorumla
Soran+1 yılŞaka yapmış🤨 burnundan getirdim o şakayı!
+1 yılSeni öperken şey ederken midesk bulanmıyorda bundan mı bulanıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYok canım o zaman deli divane peşimde
- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılSenden tiksinse bi yataga girmez. Değişik huylari var insanlarin. Belki parfum sıktın kokun sindi felan diye dusunmustur.
00 Yorumla Tiksinti belirtisi değil bu, sen öyle değerlendirmişsin. Bende olsam giymek istemem, giyilmiş ter kokmuştur temiz değildir diye düşünürüm.
00 YorumlaDegerini bilmiyor o senin eşin hırkanı giyse ne olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı. Birlikte olurken sorun yok ama hırkanı giyince giymiyor enteresan
10 Yorumla
+1 yılBazı insanlar kendine ait eşyanın başkası tarafından kullanılmasını istemez. Bende istemem. Tiksinmek değil bu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. ben öyle eşi sektir eder kovarım o ne lan öyle resmen sana kokuyorsun tiksiniyorum iğreniyorum senden demiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince neden insanlar boyle tahammulsuz oluyor? Birlikte olabilmek yanyana uyanabilmek icin evlenmek isteyenler hemen evlenince degisiyorlar. Sevgi bu degil. Kocan haksiz
10 Yorumla
+1 yılsanamam ya yani konuşmak gerekir ara izdaki durum ilişkiyi de gizlisn sormam da burdn tpedrmsn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılYanliş anlama ama cnsl hayatınız var mı ?
12 Yorumla
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
İlginç.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimkide bazen benimkileri giyiyor tişörtümü hırkamı tuhaf geliyor bana
05 Yorumla- +1 yıl
neden ki
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorumki ev içinde tişörtlerimi hırkamı boxer larımı falan giyiyor. Tabi birşey demiyorum bozmuyorum ama ne bilim kendi tişörtü hırkası var niye benimkini gitiyorki
- +1 yıl
hoşuna gidiyordur tshirt falan bende giymek isterdim
Cevap sahibi+1 yılEvlimisin
Soran+1 yılHoşumuza gidiyor erkek kıyafeti salaş güzel oluyor farklı farklı kıyafetlerden hoşlanıyorum belki
Tiksinmem asla
Yalamiyormu seni yoksa iki deliğini yaa00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki başkasına giydirmiştir onun kokusu olmuş olabilir ya da psikoljik bir durum kimse giyinsn istemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTiksinme değildir yanlış anlama hemen hem hirkadan ne tiksinme olack. Belki kokun sinmişse dışarda bayan kokmamak için öyle demistr
00 Yorumla
+1 yılManyak bence başka açıklaması yok. Yani aynı ev aynı yatak. Yemekler birlikte. Eşin manyak
10 Yorumla
+1 yılBazın insanlarda olur öyle takıntı başkasının giydiğini giyemez
10 Yorumla
+1 yılManyak galiba ulan aynı yatakta yattığın kadın giyse ne olacak
10 YorumlaKuzum afrikada kuyudan su cikarmiyoz hergun duşunu al kilolumusun kiloluysan günde 2 defa
01 Yorumla
Soran+1 yılKuzum kocacığım 90 kilo ben 58 bir saat giyince mi ter kokacak vede hırka içine tişört var koksa da insansınız bu şekilde mi söylenir
Çok titiz herhalde sonradan ortaya çıktıysa tehlikeli
01 Yorumla
Soran+1 yılTitiz evet
+1 yılvirüsten dolayı olabilir ama yinede kırıcı olmuş.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Kocanın G. tü kalkmış aptalca bir şey yapmış..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılAy yuh artık 💩 yesin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın kokusu sindiği icin demis olabilir.
10 Yorumla
+1 yılTakıntısı olabilir ama yine de öyle söylenmez.
10 YorumlaAllah sabır versin böyle bir insanla. Yazık valla
10 Yorumla
+1 yılYuh cidden çok kırıcı davranmış.
10 Yorumla
+1 yılSaçma sapan bise olmuş
10 Yorumla
+1 yılSaçmalamasyon yapmış. Söyleniş biçimi yanlış.
10 YorumlaO nasıl bir alfalıktır öyle sjxjd
10 YorumlaSıktır git kendin al deseysin çok sinir bozucu. Ben olsam o lafindan sonra birlikte uyumam bile.
00 YorumlaŞakasına demiştir bence ya
02 Yorumla
Soran+1 yılŞakaymış ama pişman ettirdim🤨
+1 yılTer kokun sinmişse olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir saat giydim bçve tişörttüm var Dı öyle olsada bu şekilde mi söylenir
Bu absürt davranışı merak ettim neden bir sorsana
04 Yorumla
Soran+1 yılBu olay sonrasında benim tavırlarından bireye mi sıkkınsın diye sordu anlattım konuştuk
40 yıılık kocanı tanımıyormusun darıldılıyorsun, darıldıysan özür dilerim dedi ayak üstü gitti
Soran+1 yılAma eline verdiğim hırkayı fırlattı bunu sen giydin yıka dedi
İki gün sevişmezsşn olur biter
10 Yorumla
+1 yıltiksinme değilde yani yıkaman daha iyi
00 Yorumla
+1 yılKendine baksın hayvan herif
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış bir davranış
10 Yorumla
+1 yılYuh öküz 😒
20 Yorumla
+1 yılTiksinme değil de ağır olmuş ya bu..
20 Yorumla
+1 yılben giyerdim onu
10 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim benden tiksiniyor olabilir mi? bunu nasıl yorumlayacağımı bilemiyorum, ne anlamalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım