Demin Binamızın Whatshap grubunda daire adı vermeden alt komşu atıp tutmuş çok gürültü koşturma var hergün hergün tahammül edemiyoruz diye
Bu insanlarda gürültü yapıyorlar kavga ediyorlar biz bikere şikayet etmedik üstelik bizim evimizde küçük çocuk var bunu mum gibi tutamam koşucakta oyuncak oynıcak fırlatacakta ben bu komşularla nasıl baş edebilirim
Başından böyle olay geçen illaki Vardr burada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çocuk olan evde ses illa ki olacak gadası boş konuşmuşlar
Çocuk sessiz olsun diye kızınca sosyal hizmetleri arıyorlar çocuk zıplasın oynasın eğlensin diyoruz bizi çekiştiriyorlar ben anlamadım bu insanları
bazıları kötü maalesef
Seni çok iyi anlıyorum insanlar Maalesef günümüzde çok egolu oldu Hele Özellikle bizim toplumumuz bu konuda Maalesef ki Gün geçtikçe daha da egolu bir şekilde büyümeye devam ediyor şöyle bir durum var İnsanlar kendi yaptığı sesleri, gürültüleri, hataları, yanlışları asla görmüyorlar ancak sizin en ufak yaptığınız bir sese dahi tahammülleri olmayabiliyor en güzeli muhatap olmamak ve muhatap olacak ortamlarda az vakit geçirmeye çalışmak. Yoksa sadece canınızı sıktığınızda kalıyorsunuz malum adalet değerini pek bulmuyor...
Zaten muhatap olmuyorum hatta görünce selam bile vermiyorum selamımı bile haketmiyorlar