Komşumuz medeniyetten yoksun bi varlık uyarıları dikkate almıyor genelde gece çok fazla gürültü yapıyor bende polis dava vs uğraşmak istemiyorum evinde rahatsız olsun istiyorum ama benim yaptığımı bilmicek bunları benim aklıma bazı kablolarını vs kesmek geldi başka yaratıcı fikri olan var mı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benim bekar dost hayati yasayan komsu da tam bi yollu cikti, haftada 3/4 kez bagira bagira cinsel iliskiye giriyor, cinsellikten sogudum o derece nefret ediyorum, defolup gitse de kurtulsak, migdem bulaniyor onun bagirislarindan
Medeniyet diye ders verilmeli insanlara geçemeyen okulu bitiremese falan faydalı olurdu
Aynenn cok dogru👍🏻 hem komsulukta hem trafikte cok hanzo bi milletiz maalesef
Eşin yokmu ya da baban felan tek mi yasiyorsun?
Ailemle yaşıyorum onlar da uyardı dinlemiyorlar ama kavga etmek istemiyorlar
Anladim yani fazla yüz göz olmamaya bak cahil insan ile ilugrasmasi zor olur sende gece o sesi kestikten sonra ses yap muzik ac duvarlara vur
Ailem müsade etse ben yaparım bizimkiler müsade etmez ve annemler çoktan uyumuş oluyor genelde benim odamın olduğu yeri oturma odası yaptıkları için ben duyuyorum hep
İzalasyom yaptirsan odana?
o yaptırsın beni ilgilendirmiyor tavana öyle bir şey yapamam zaten onların parkenin altına yapması lazım
Sence yaptirirmi hayir tabiki
Yaptırmaz bende yaptırmam neyse iyice sinirlendim hala serefsiz misafirleri gitmedi
Cok sinir edici bir durum allah yardimcin olsun valla
Direk öldür 😂😂 boş ver seni. Yaptığını öğrenirse çogu şey gizli kalmaz sonra evlenmek zorunda kalırsın bak demedi deme
Evlilik ne alaka anlamadım
Ya boş ver bak yapma öğrenirse senin için problem olur sen tek mi yasiyosun muhattap oluyosun ki kamera falan olur görür takip eder araştırır basın ağrır
Apartmanın hiç bi yerinde kamera yok arabasına zarar vermek istedim ama arabada kamera olabilir diye düşündüm
Olabilir bide etraftan da gören olabilir ki inşallah kapalı otopark tır
garajda da yok varsa sadece arabada vardır
Bence sen dinle yapma olur mu başına iş alma allahindan bulsun ben troll yapiyosun sandım ama cidlisin sen
Sabrım taştı artık psikolojimi bozdular anksiyete sahibi oldum onlar yüzünden hakkımı sonuna kadar zehir zikkim ediyorum zaten
İstanbul'da yaşıyorsun
Eskişehir
Anladım yapma kanka boş koy allahindan bulsunlar
Öyle demekle olmuyor ki her gün çekilecek şey değil evde bizim kira olsa çık başka yere gir de oyle değil ya atanıcam ya evlenicem sabır etmeye çalışıyorum
İnsallah hayırlısı olur sen komşulardan sıkıntı yapınca dedim kesin İstanbul esenyurtta oturuyor
Bizim burası da gürültülü bir şehir ki İstanbul kadar olmasa da sakin bi yer değil yani
Bilmiyorum orayı ben Türkiye'de tek bir yer beğendim oda İzmir harbi güzel ya gavur İzmir diyolar ama alakası yok çıplak kız geçse kimse dönüp bakmaz elitler fazlasıyla komşu ilişkilerinde iyi
Alt komşu yan komşu hangisi
Ne tarz bir gürültü bu
Misafir geliyor sürekli gece 2 3 kadar ses yapıyorlar hafta içi hafta sonu fark etmiyor
Elektrik ve su hatlarını kesebilirsin mesela aoartma girişinde olur genelde
O da aklıma geldi de daha zarar verici bir şey olsun istedim
Sularını kes 1 gün anlamazlar bundan kötü ne olabilir ki vc yok duş yok 😂
Bizde vanalar kapının yanında akıllarına gelir o herkesi ayrı su vanası
Nasıl ses
Misafir geliyor sürekli
Ya o çok kötü ya
Kötülük yaparak
Ne gibi işte arabasını çizsem diye de düşündüm ya da tekerini patlatmak
Bulasma
Bezdirdi bana çok arsız bi adam kusura bakma demek yerine hep üstte çıkmaya çalışıyor biraz huzuru bozulsun istiyorum onunda
Şikayet et
Etsem ne değişecek ki sanki
Kavga etsen ne degiscek
Kavga etmicem ufak zararlar vericem benim olduğumu bilmicek