Ben daha yeni atandım. Hemen istemiyordum. Üniversite de yeni bitti. Ben diyorum 2 3 yıl sonra o kabul etmiyor. Şimdi de ailene söylerim diye tehdit etmeye başladı. Ne yapmalıyım? Şu anlık evlilik düşünmüyorum ama ayrılmak da istemiyorum. Bir yandan da ailene söylerim diyor.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu adamdan hiçbir şey olmaz. Seven sevdiğini tehdit eder mi?
Söylerim diyip söylemiyor ama birgün gerçekten söyler mi bilemem. Büyük ihtimal korkutuyor
Bence su nedenle baskı kuruyor atandın ve bir mevki sahibisin aklını bir başkası çeler ya da bir başkasına ilgi duyarsın diye bu ısrarı…
Ondan önce de sürekli söylüyordu. Şimdi artık okul yok bahane etme diyor. Beni oyalama istemiyorsan bitsin dedi en son. O da bugün oldu. Tehdit hakkında bugün konuşmadı ama böyle dedi.
Tamam da okul biter bitmez evlenmek mantıklı değil. Atandın belkide ilk kez kendi paranı kazanacaksın, o parayı biraz tek başına ye iç gez bir sürü şey yap, evlendikten sonra bunlara fırsatın olmayabilir geçmişe dönüp keşkeler çekebilirsin…
Evet bende o yüzden istemiyordum. Ama ailem de aynı fikirde maalesef. Farklı şehirdeyim diye tek olmamı istemiyorlar. Bir an önce evlenmemi istiyorlar. Bizden haberleri yok tabi ama sürekli görücü usulü biriyle tanış diye kafamın etini yediler. Bana rahat yok ki. Zaten bu da ayrılacak gibi. Beni oyaliyorsun falan diyor. Bilmiyorum yani acaba bunu kabul etmem hata mı olur en azından nişanlılik süreci de var aileler tanışır o da rahat eder hemen evlenmeyiz
Böyle mi yapsam bilmiyorum. Ayrılırsa o zaman da pişman olurum. O yüzden en azından nişan falan olsa mı
Benim şahsi tavsiyem öncelikle seni sürekli darlayan adama bir rest çek… daha sonra ailenle konuş neyi neden istediklerini bildiğini söyle ve ekle ben ne size yakışmayacak bir şeyi ne de kendime yakışmayacak şeyi yapmam. Biraz verdiğim emeğin karşılığını almak insan gibi yaşamak istediğini söyle… evliliğe de sıra gelecek ama şu an değil…
Anlatmış bile. Yapmaz sanıyordum. Öylesine söylüyor diyordum. Yazıklar olsun. Bir an önce gelip istesinler dedi bizimkiler. Ben şu an istemiyorum diyince de kıyamet koptu. 😒
O da aramış birkaç kez açmadım. Mesaj atmış özür dilerim böyle olsun istemezdim ama bunu geleceğimiz için yaptım. Sonradan biraz pişmanlık duysamda bizim için yaptım. Yazmış bende bir şey demedim.
Çok kırıldım yazıklar olsun. Hayatına çeki düzen ver yoksa tüm mesleki hayatın biter dediler. Bu arada hastanede çalışıyorum sağlık calisaniyim. Hastanede tanıdık biri mi ne varmış ne akrabalardan ailem dedi ayağını denk al. Tüm mesleki hayatını mahvederim
Gez toz evlenme bu nasıl bir şey falan dediler. Beni haksız görüyorlar. Bu arada mesleğimden edemezler sanki o oranın sahibi bizim akraba da. Boş sözler ama yani yinede hoş olmadı. İşimi zorlastirabilir. Sorumlu hemşire o kişi.
O beyefendi bunları bilmiyor. Hayatımı nasıl zora soktuğunu. Çok hafife aldı. Bir iki kızar öğüt verir evlendirirler diye umdu. Tabi
Demişler ki ona. Kız evlenmek istemiyor. O halde artık gorusemezsiniz. Şimdi onlarla konuşmaya çalışıyor. İyi oldu. Umduğu gibi gitmedi. Beni de çok aradı ama cevap vermedim
Olaya bak… inan bana böylesini çok bulursun kaybeden sen olmazsın herhangi bir gelişmede yaz muhakkak dertleşmek istersen de yaz…
Birde merak ediyorum çocuk ne iş yapıyor?
Polis
Ona bir şey olmadı. Olan bana oldu. Ben ayrılmak istemezdim. Gerçi şu an ayrı miyiz anlamadım da neyse. Olaydan sonra konuşmadık aradı birkaç kez açmadım. Artık ne olur bilmiyorum ama onun yüzünden oldu her şey. Şimdi ayrılmayı da geçtim sürekli benim üstüme baskı kurarlar evleneyim diye başkasıyla. O konuya gelirsek hala çok üzgünüm. Bir an kendime bile kızıyorum keşke başta sorun yaratmasaydim. Ailemle konuşup var geçtiğimi evliliği onayladığımı söyliycem. Ama şimdi değil. Birkaç gün bir uzak kalsın arasın ulaşamasın sonra
Ya allah aşkına niye kendine bunu yapıyorsun? Polislerin hepsi psikolojik olarak sıkıntılı
Muhtemelen affedeceksin, ama bu dediğimi unutma bu adam çok canını sıkacak
Ondan ayrılmak istemiyorum. Çok seviyorum. Şu an bile konuşmadım diye o kadar kötü hissediyorum ki. Hem kızgınım. Hem ayrılmak istemiyorum. Biliyorum çok slkca hareketler bunlar ama elimde değil. 2 gün bile kendimi zor tutucam yazmamak için. Sonra dönerim. En azından bu kadarını yaşasın
Sorun yaşadığımız tek şey evlilik konusu oldu. Bunun dışında kıskançlık falan da fazla ama pek sorun olmuyordu zaten istemediği davranışlar ondan önce de hayatımda yoktu. Yani başka meseleler sorun olmuyordu da bu tartışma bu noktaya geldi
Neyse sizi de rahatsız ettim. Kusura bakmayın çok uzun yazmışım. Teşekkürler cevaplarınız için.
Gönlünce olsun her şey, iyi akşamlar
Wow bayağı bir sıkışmışsin. Ailene söylemen lazım bence. Oturup sakin sakin konuş
Ama eğer dersen ailem buna izin vermez sevgilinden ayrıl.
Neden çünkü seni tehdit eden biriyle birlikte olman saçma.
İnşallah bir sorun çıkmaz
Tehdit etmek mi böyle birinden ayrılmam lazım hemde hemen
Ayrilman
Söylerim diyip söylemiyor ama birgün gerçekten söyler mi bilemem. Büyük ihtimal korkutuyor
Ne söylerse söylesin gerekirse ailenle de konuşursun bunlar herkesin başına gelebilir böyle birinden sana sevgili olmaz ilerde koca da olmaz çok daha düzgün insanlar var ayrilman lazim
:D bence asıl baskıcı sevgilin olabilir
😂
Ne yapıcam bilmiyorum ya. Nefret etmeye başladı sanırım benden. Vaktimi çaldın istemiyorsan bitsin falan dedi. En son. 😔
Bu şimdiden sana kurulmaya başlamış evlenince daha köpürür
Konusmuyor bile
Aslında hiçbir konuda böyle değildi. Sadece evlilik yüzünden tartışmalar yaşandı