Ailem hiç bir yere gitmeme izin vermiyor. Büyüdüm genç kız oldum ama hala durum aynı. Bu kadar kısıtlamadan yoruldum, ne yapacağım?

Ben öyle gece geç saatte dışarı çıkayım da eve de geç geleyim kafasında şeyler isteyen biri değilim sevmem de zaten. Benim gitmek istediğim yerler keman kursu ve bir spor kulübü. Yani benim işime yarayacak konuda şeyler. Ama mesela keman kursu özel dersle alınıyor ve ailem “Yok öyle bilmediğimiz eve gidemezsin biz seni ücretsiz toplu ders alınan kurslara gönderelim” diyorlar. Ya o özel derse arkadaşımla beraber gideceğim ve zaten özel dersi alacağım kadında bir sürü kişiye ders vermiş geçmişinde. Diğer konu olan Spor kulübü de izcilik kulübü. Kulüpteki arkadaşlarımında dahil olduğu kişilerle Topluca Kamp yapmaya falan gideceğiz ama tabiiki ailem bu yatılı kalma işine de zerre sıcak bakmıyor. Ya ben ne yapacağımı şaşırdım sosyalleşeyim diyorum ona da engel olunuyor ne yapayım daha ben? Kim haklı sizce burada?
Güncellemeler
1 yıl
Tamam merak etmeleri falan normal ama bu kadar eve tıkmakta normal değil ki
Ailem hiç bir yere gitmeme izin vermiyor. Büyüdüm genç kız oldum ama hala durum aynı. Bu kadar kısıtlamadan yoruldum, ne yapacağım?