Benim hakkim da ne söylediklerini bana yetiştirme, bunlari senin yaninda neden rahat rahat konuşabiliyorlar bana onu söyle?

Dostluk kavraminin önemini kaybettiğini düşünüyorum. Bu aralar ağir bir sinavdan geçiyorum dostum, kardeşim dediğim insandan hak etmediğim sözler işittim kendimi savunmama bile firsat vermedi üstelik. Ağir olan da dostuma karşi kendimi savunma gereği hissetmem. Kardesim arkadasim dedigim insan bana güvenmeliydi, inanmaliydi ama yapmadi. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum kime dost denir?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben kolay kolay kimseye güvenmem kalkanlarinlm duvarlarim vardir. Hep temkinli yaklaşirim.. Fakat bir kez güvenirsem güvendiğim insana karşi da tamamen savunmasiz kaliyorum sinir falan koyamiyorum ve onlar da hayatim hakkinda ahkâm kesmeyi, yorum yapmayi ve beni yönetebileceklerini düşünüyorlar demek ki. Bu konuda benim de suçum büyük, güvendiģim insani kendim gibi görebildiğim için hem de...
Benim hakkim da ne söylediklerini bana yetiştirme, bunlari senin yaninda neden rahat rahat konuşabiliyorlar bana onu söyle?