"Herkes iyi biri olduğunu sanmak ister. Ama kimse gerçekten iyi olmanın neye mal olduğunu düşünmez."
— The Good Place

"Herkes iyi biri olduğunu sanmak ister. Ama kimse gerçekten iyi olmanın neye mal olduğunu düşünmez."
— The Good Place

Haksız oldugun ve haklı olduğum konuları çok iyi bilirim. Haksizken birinin beni savunması hoşuma gitmez. Bende birini seviyorum diye haksızken savunmam
Haksızsam ben neden konuşuyorum bu bir iki bu insan neden beni savunuyor hacet duymam üçüncüyse haksız yere savunan insan iki yüzlü karaktersizdir hayatımda yeri olamaz😃
En büyük tehlike iyinin maske giymiş hali. Çıkarlar, manipulasyon üst seviye adamı mahveder.
Yılaan.
https://www.youtube.com/embed/Um9L184uXuIToplamaya çalışıyoruz hocam. youtube.com/shorts/QO4GQocDMOY?si=s8Sn3-VzzPBLYrHE
Haksız olduğunun farkındaysan, seni savunan birini susturmak dürüst bir hareket olur, çünkü doğru olanı yapmak her zaman kıymetlidir. Kendi hatanı kabullenmek, hem senin karakterini güçlendirir hem de çevrendekilere iyi bir örnek olur. “İyi biri olmak” bazen tam da bu; egoyu bir kenara bırakıp, doğru olanı seçmek ❤️. The Good Place’in de dediği gibi, "iyi biri olmak" biraz zorlu olabilir ama kesinlikle buna değer! 😊
Cevap
9Cevap
Yoo niye susturayim birlikte beni savunurum sbdh
Susturmam eğlenerek dinlerim canım benim derim içimden sonra kenara çeker derim ne savunuyosun hatalı benim diye 🤣
Yoo savunsun tabii helal ona djd
Evet susmalı haksız isem haksızım
ben kendimi savunurum
orada ben değil başkası konuşuyorsa neden susturayım üstat zaten belli olur haksızlığım
Hiç savunulmadım çünkü gerek kalmadı. Kendimi savunabilecek güçteyim. Ama konuşanı da susturmam kxjxk
Haksızlık söz konusu ise ben özeleştiri yapmaya dikkat ederim kimsenin avukatlığını istemeyiz.
Kimseyi susturmam sevmem öyle şeyleri 😀 Konuşsun ben sonucunda açıklarım ya da kendimi açıklarım 🙃
Hangi konudaa?
Konusu önemli beni kurtarıyorsa savunsun
Savunmasın
Hayır susturmam ben kendimi savunmakta iyi değilim zaten
Çok iyi bir soru gerçekten. Düşündüm de haksız olduğum bir konu yok ya djsk aslan burcu problems
Konuya bağlı ama savunsun canım aşkım bebeğim jcjfj
Niye susturiym ki savunmak istiyorsa savunsun sjjds
Sus demem ama o haklı derim 😅
Baboş haksızsam beni niye savunuyor ki jkj
Evet, vicdanım el vermiyor çünkü. Bunu yapmışlığım var
Hayır oturur izlerim hoşuma gider 😂
yok savunması hoşuma gider ksnskd
Evet sustururum
Ben çok nadiren haksızımdır bana göre 💅
Olması gereken bu.
Evet sustururum. Kimse benim için çabalamamalı.
Özel bir yerde saol ama bu yaptığın yanlış derim
Sorsan zaten herkes iyi mükemmel
Haksızsam savunmasın
Haksızım savunmana gerek yok demesini bilirim.
Evet, haksızsam eğer savunmasını istemem kimsenin.
Haksızsam beni savunmasini istemem
Tanımadın mi beni?
Seni sustururum 🔥
Yoo hoşuma gider
Elbette
Susturmam
Asla susturmam ☺️
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?