Aile & Toplum Haksızlığa uğradığınızda hakkınızı ararmısınız? sessiz mi kalırsınız? 1Azize1 Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba, birisi tarafından haksızlığa uğradığınızda hakkınızı ararmısınız? yoksa aram bozulmasın diye sessiz mi kalırsınız? Haksızlığa uğradığınızda hakkınızı ararmısınız? sessiz mi kalırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sessiz kalmam imkansız öyle bi durum yaşasam çıldırırdım herhalde sinirlenirdim ve kesinliklede hakkımı arardım 1 0 Yorumla
Salcanogtı Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aram bozulmasın diye sessiz kalırım Allah bir türlü cezasını veriyor 1 0 Yorumla
Ruh-uRevan Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 721 cevap paylaştı. Hakkımı ararım aksini kabul edemem. 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Sesiz kalirim bazen 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sessiz kalmam imkansız öyle bi durum yaşasam çıldırırdım herhalde sinirlenirdim ve kesinliklede hakkımı arardım
Aram bozulmasın diye sessiz kalırım Allah bir türlü cezasını veriyor
Hakkımı ararım aksini kabul edemem.
Haklıysam sonuna kadar giderim.
Sesiz kalirim bazen
Haklıysam ararım
Hakkımı ararım
Hiç affetmem
Ararım tabi.