Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. Hz. Ali (r. a)Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır... Hz. Muhammed (s. a. v.) <3
öyle havali laflar pek ise yaramiyor kusura kalma biraz tersini yazacam burda meselen bir iki is yerinde hakkimi teleb eledim diye is yerinen oldum sora dayi susdum muhafizede isdiyirem reyisderin alcaxligina goz yumuram yoxsa duzunu desem isden cixararlar ve bu dovurdede is tapmax asant deyil. menimle razisan qardas?
haksızlık karşısinda neden susasinki? karşı tarafa neden bu iyiliği yapiyosunuz bu kadar saf değiliz biz kimse kımseyi saf sanmasin herkez hakkını savuncak sessiz kalmak basitlerin işi bence tamam bazen sessiz kalmak en iyi cevab ama bu haksızlık konusuna gelince ağzını aç gözünü yum😉
Aynen çünkü insanlar alışmış hep ben demeye seni de kendi himayalerinde bu şekilde tutuyorlar sana sıra gelince yine hep kendi mevzuları oluyor anlatmaya çalışsan da nafile bakıyosun sonunda susup uzaklaşmak ise en mantıklısı oluyor
Ne garip değil miydi ay gız. Ben diyen insanların gölgesi altında kalmaya alışmış insanlar. Hep onların etrafında dönüyor sanıyorlar dünyanın. Halbuki bilseler Dünya bile Güneşin etrafında dönmeye mahkum olduğunu. Kısaca ben diyenlerin yenilgisidir hayat denen imtihan dünyası.
O zaman bu hoş sohbet için teşekkür ederim. Allah razı olsun. Madem hayat ile konuştuk sohbetimize bu manidar şarkı ile son verelim. Hayırlı gecelerin olsun inşallah.
Hakkımı ararım ne olursa olsun bana haksızlık yapılabilir ama ben kendime yapmam gerekirse bunu yapan kişiyi dilimle döverim haddini bildiririm soğuk duş etkisi yaratırım hiç bir şey olmasa bile vicdanen onu rahatsız hisssettiririm