Tehlike her yerde public parklardada, site içimdeki parklardada tehlike hep var hatta site içindekiler daha az güvende bence çünkü aileler site güvenliğine güvenip salıyor (belki tehlikeli tipler senin binanda ikamet ediyor) çocukları public parklarda ise yine yanında duruyorlar. Her neyse adam akıllı kitap bile okuyamıyorum penceremi açıp, zibilyon tane çocuğun sesinden. Çocuk bunlar tabiki oynayacak, gülecek ama bunu yapan mimar az ötede yapsaymış şu park zımbırtısınıda insanlar işten geldikten sonra penceresini açıp kafa dinleyebilseymiş.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bizim burada var haklısın yoruma katiliyorum üstüne çocukların bağırması çok itici bir durum ve çocukların aileleri tepki vermemesi ayri bir olaydir
Çocukların aileleride bağırıyor bie tane akıllı saat alsa problem çözülecek hala ilkel ilkel 10 kattan çocuğuna bağırıyor eve gel diye.
Mantıklı hahahah kesinlikle katılıyorum +1
Peki ya yakın olup ben çocuğumu oradan görebiliyorsam ve sen kendini daha izole bir ortama çeksen nasıl olur
İzole ortam zaten benim evim madem çocuğunu izlemeye meraklısın al götür bak çocuğuna.
Bunu bana değil komşularına söyle o zaman
Her dakika çocuğunu mu izliyorsun sanki öyleyse git public parka götür hem seninde kafana oksijen girmiş olur.
Komşularında pek suçu yok zaten çoğu kabullenip satın almışlar suç mimarın evlerin dibine, ses yalıtımında cimrilik yapıp saçma sapan çirkin parklar dilersen olacağı o.
Bak ne dicem sana
Yapı marketlerde bazı nalburlarda kulak tıkacı ve gürültü önleyici kulaklıklar var onlar senin gürültü sorunu çözecektir maliyetide düşük şeyler bunlar
Tıkaçlar tek kullanımlık gibi 3-5 lira felan
Gürültü önleyici iş güvenliği kulaklığı 100-200 lira felandır
Bebeğim verdiğin paraya göre dairede oturursun
İyi bir daire otursan izolasyon sorunun olmaz
Aldım etki etmedi ayrıca evimdede kullabmayayım ya onu serbest olayım mümkünse. Onlar çocuklarına akıllı saat alsa daha mantıklı çünkü ben komşuların her öğününü biliyorum minnaksu gel akşam yemeği yiyeceğiz, minnaksu gel öğlen uykusu... Biz minnaksunun hayatını izlemeye mi geldik bu eve be!
Tamam ne biliyosan onu yap o zaman
Çözüm yerine gel burada boş boş soru paylaş o zaman
İlla pencere, cam, balkon açılıyor ayrıca evet villa, köşk, konak alacak kadar zengin değilim, çoğu kişi değil. Yazlığa geçip kır, orman, sahil dolaşacak kadar rahat bir hayatımda yok daha emekliliğe çok var. Tek isteğim camımı açıp meditasyon yapmak, sınava çalışmak, kitap okumak veya uyumak lakin minnaksu ve ailesinin hayatını izlemekten odaklanamıyorum.
Bence olacaktı, soru paylaştım yanlışlıkla. Ben sadece ülkedeki kentleşmenin rezil olduğundan, hangi mimarın böyle aptal aptal tasarımlar yaptığından şikayet ediyorum ayrıca akıllı saat icat edilmemiş gibi ilkel ilkel zaten çocukları gürültülü ailelerin her öğün çocuğa akşam yemeği gel eve diye bağırmasından.
Hala ilkel ilkel balkondan parka bağıran ailelere çözüm önerisi sunsam muhtemelen akşam show habere çıkarım birbirlerini parçaladılar diye o yüzden kendimi bence paylaşarak rahatlıyorum. Neyse çocuğuna sahip çık insanları rahatsız etmesine göz yummaç
Ya bak canım onlara odaklanmak yerine kendine odaklansan yapacağın işe odaklansan zaten duymayacaksın
Birde sen sürekli bulunduğun ortamda sessizlik olduğu için sana bu sesler anormal geliyor
Bak şöyle yap al kitabını kendini zorlada 1 saat çocukların yanında kitap oku
Kendini alıştır bu sese zaten eve gelince daha sessiz bi ortam bulacaksın
Haklısın yapacak bir şey yok migrenim var zaten belki o yüzden bu kadar sinirlendim ona bakılırsa araba sesleri falanda geliyor bir tık abarttım ama yinede mimarlar suçlu çocuğunu akşama kadar parka salan ebeveynlerde suçlu.
Çocuğun olmuş olsa emin ol böyle konuşmazsın (merak etme o sorununuda çözeriz😂)
Bizim ülkede mimarların çok iyi olduğunu hatta kentsel dönüşümde bile iyi olmadıklarını düşünüyorum
Ne alaka çocuk yapmamak, çocuk sahibi olmamak bir sorun değil gayet tercih (sağlık problemi olabilir ama artık teknoloji, sağlık sektörü gelişti veya evlat edinmek gibi alternatifler mevcut) . Bunu çözecek (ki bu bir sorun değil zorunluluk hiç değil) olan tek kişi benim. Empati yapamam gayet doğal orada belki haklı olabilirsin ama parantez içindeki cümle çok rahatsız edici. Son cümle nokta atışı.
Senin çocuk problemin varken sorun değil ben senin çocuk problemini çözerken mi sorun oluyor
Kaç yaşındasın sen
Haklısın aşkım 🥹