Aile & Toplum Arkadaşınıza nişanlısının kendisine biseyler alma çabasıyla ilgili komik biseyler atmak sizce hata mı? THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu tarz bi video attim sanki bozuldu gbi hissettim Sizce yanlış mı olmuş Arkadaşınıza nişanlısının kendisine biseyler alma çabasıyla ilgili komik biseyler atmak sizce hata mı? Cevapla Nişan Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
akrebimsii Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Arkadaşın espri anlayışını bilmiyorsa arkadaşın olmasın bir zahmet. Yanlış bir şey yok yani aşkım takma kafana sen 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ota b. ka alınanlara da sinir oluyorum boş ver bozulsun 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ayıp olmuş. Biz erkekler siz kadınlar gibi düşünmeyiz. 0 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı. Şakayı anlamamış o , birdahakine böyle şeyler atma ona😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Arkadaşın espri anlayışını bilmiyorsa arkadaşın olmasın bir zahmet. Yanlış bir şey yok yani aşkım takma kafana sen
Ota b. ka alınanlara da sinir oluyorum boş ver bozulsun
Ayıp olmuş.
Biz erkekler siz kadınlar gibi düşünmeyiz.
Şakayı anlamamış o , birdahakine böyle şeyler atma ona😄
Espri anlayışı yok onun
video açılmıyor küfür falan yoksa alınmaz ya
Sorudan hiçbir şey anlamadım
büyü biraz
şakadan anlamayan insan kanka salla gitsin
alınmaz ne varki bunda
video açılmıyor