Türkiye'de ormana ve çöpe atılan o kadar çok bebek var ki. Bazıları gebe kaldığında bebeğini düşürmek için her türlü yöntemi deniyor. Bu birkaç dakikalık eğlence için bir can yok oluyor üstelik vahşice.
O ilişkiler içerisinde olanların hiçbiri mutluluğu yakalayamayacak. Sadece kadınları bu yönde kullananlar erkekler ve kendini bu yönde heba eden kadınlar kendi cinsine yapabileceği en büyük saygısızlığı yapıyor zaten. Kadın dediğin annedir, cennettir, taçtır, melektir; ama bu görüntüleri ve bu yaşanmışlıkları görünce insan bunları söylemekte çekiniyor. Her şeyin bir anlamı, yeri ve zamanı vardır ve onlar en güzel vakti geldiğinde anlam kazanır. Bu gibi yasak ilişkiler sonucunda vicdansız alınan kararların hepsinin hesabını Allah sorar umarım.
ve dünyada bazı insanlar bir köpek kadar değerli değiller. Çöp kutusuna atılan bir bebeği çöpten çıkarıp bir evin kapısına bırakan ve kapı açılana kadar saatlerce havlayan bir köpek. Allah bu gibi ve buna meyilli insanlara bir köpeğin merhametini verir umarım.
evlilik öncesi cinselliği normal karşılayanlara bu müstehaktır olan bu gibi insanların yüzünden günahsız bebeklere oluyor beş dakikalık zevkinizin bedelini çöp torbasına sarılıp sokağa atılarak canlarıyla ödemek zorunda kalıyorlar
Akıllı erkek olsa; -safa hamileyim. -Vay fahişe vay kimden peydahladın? -Safa iyimisin senden başka kim var? _Bilmem hamile kalan sen değilmisin kimden olduğunu ben nerden bileyim.
Aynı şaka lisedetlen bana yapmıştı. Ama oda bilmiyordu, emin değildi. Eczane bulup, test alıp kullanana kadar ömrümden ömür, canımdan can gitmişti. Hiç bişey düşünemiyodum :)
En İyi Cevaplar