Ölüm, mezar, kabir... Bunlar sizi korkutmuyor mu? "Allah, din , kitap yok." Diyorsunuz, bundan nasıl emin olabiliyorsunuz?
Kâfir olarak ölürseniz Allah'a hesabını verirsiniz artık...
Ölüm, mezar, kabir... Bunlar sizi korkutmuyor mu? "Allah, din , kitap yok." Diyorsunuz, bundan nasıl emin olabiliyorsunuz?
Kâfir olarak ölürseniz Allah'a hesabını verirsiniz artık...
Artık iyice azıttınız, inançsızlara saygı kalmadıysa biz niye size saygı duymak zorundayız? Allah ile tavla atacağım ölünce oldu mu? Mhmd de bizi izleyecek, Ömer ile Ali yancı olacak kim kaybederse hesabı o ödeyecek oldu mu? Bıktım sizin terbiyesizliğinizden be, yettiniz be, azıcık saygı duyun megaloman gibi kendinizi haklı görmekten bir vazgeçin, inanmayanı aptl yerine koymayın, yanılıyor yazık demekten bir vazgeçin azıcık kendi hata yapıyor olma ihtimalinizi düşünün, uyduruk Tanrılara insan yazımı kitaplara kanıp hayatınızı perişan etmişsiniz zaten azıcık kendinizle ilgilenin, elinizi çekin yakamızdan.
ateist değilim ama ölümden korkmuyorum ölüm olgusu bence çok güzel mesela bir düşün bütün dert tasa bitmiş sabah iş var işte şunu yaptın mı bu yetişecek mi faturalar ödendi mi eğer sevgilin filan varsa onunla ilgilen hiç bir şey yok öldün mesela öldüğün gün bir kredinin ödemesi var umrumda değil artık o kalanların derdi bana ne krediden
Cevap
4Cevap
Inançları olmadığı için varlığına ve varlığıyla birlikte olabilecekler seylerede inanmiyorlar. Doğal olarak korku da duymuyorlar
Korkmuyorum mezarlıkta başladım içmeye ben
Ateist işte adı üstünde
Korksalar inanırlar zaten
Korkmuyorlar heralde
Vur geç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?