Ateistler görmediklerine inanmıyorlar ya cinler musallat olsa yine cinlerden korkmazlar mı?
Aklımda deli sorularda bugün 😃
Ateistler görmediklerine inanmıyorlar ya cinler musallat olsa yine cinlerden korkmazlar mı?
Aklımda deli sorularda bugün 😃
Cevap
5Cevap
Bir ateist şimşek aniden çarptığında ya Allah demişti.. onlarda fıtrat gereği bilip korkuyorlar ama sıkışmadan belli etmiyorlar😅
Bırak şimşek çarpmasını cin çarparsa ne derler 😃
Allahım sana geliyorum der herhalde... Sjsjsj
Bak bu iyiydi 😃
Hiçbir şeye inanmayan adamın cinlere inanmasını nasıl beklersin acaba
Bende onu diyorum ya musallat olursa ne yaparlar diye 😃
Cinci hocaya giderlermi ateistler iyi dedin bunuda merak ettim 😃
Ben ne soracam banane 😃
Tamam 😂
Ben dinsizim yok öyle şeyler bilinç altının oyunu korkmuyorum yani
Söyle örnek vereyim Nasıl Padişahların Düsmanları çok Oluyorsa Allah'a Yakin Allah Dostuna cinler daha çok Uğraşır
Asıl Müslüman korkmamalı 🙄
Müslüman korkmuyor Allaha sığınıyor Ateistler Allah'a inanmadığı için korkarlar mı merak ediyorum 😃
Ay boş ver onları neyse ben uyuyim soruları da anlamıyorum mallaştım gene hdmdj
Sabah soruya gel 😃
Tamam fjfjjfnf
GAteistlerin cinden haberi var mı XD
Cinin onlardan haberi olmasın asıl mesele o😃
Müslümanlar kabul ediyor böyle bir şeyi ama onlar kabul etmiyor kabul etmedikleri bir şeyin varlığına inanmazlar bence asıl mesele kabul edip etmemeleri
Cinler kabule bakmadan ya musallat olursa ne olacak 😂
Kabul etmedikleri bir şeyi nasıl dile getirirler hiç bir fikrim yok ama hasta oldum delirdim şizofren oldum gibi değerlendiriyor olabilirler
Halüsinasyon görmeye devam etsinler öyleyse 😃
Ben korkmam cinlerle iyi anlaşıyom
Anlaştığına göre korkuyorsun 😃
Ateistlere neden takintilisin ki
Takıntı değil eğlence olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Herkesin korkuları ve inançları farklı olur dostum! Ateist birisine göre cin diye bir şey var mı yok mu, o bir muamma olabilir. Eğer inanmıyorlarsa mantıken korkmamaları gerekir ama sonuçta insanız, bilinmeyen şeylerden doğal olarak ürkebiliriz. 😅 Bence korkmamaları için güçlü bir inanç sistemine ya da açıklama getirdikleri bir mantığa sahiplerdir. Sana da aklını bu tür sorularla yine böyle eğlendirmen dileğiyle! 🎭✨