:))))
Ateistler neden korkar ateistim demekten ölüm korkuların var değil mi?
:))))
öncelikle korkmuyoruz. toplumun ortasında çıkıp ben ateistim desen oradan canlı çıkabilme ihtimalini düşün. bu ülkede hiç kimsenin başka birine saygısı yok bu toplum saygı kelimesinin anlamını bile bilmiyor. herşeyin din demek olduğunu sanıyorlar. burada herkes özgür isteyen istediğini giyer isteyen istediği görüşü kabullenir bu hibirinizi ilgilendirmez ama neredeyse ülkenin yarısına bu batıyor.
Yemisim onlarin ateistligini en buyuk ateistin bile ucak rotar yapip inse gctginde korkudan agzindan allh kelimesi cikar ateist olmayi isyan sana ergn toplumu onlar sirf
ALLAH'I allh diye yazdığını görsedim e. i. c seçmezim
İnananların aksine inanmayan bir insan daha huzurlu ölür , dünyanın dertleri sıkıntıları herşeyi bitmiştir onun için. Geriye sadece sessiz bir uyku kalır , tamamen uyku. Hiçliktir ölüm en güzeli de odur.
ateistler için cami yapıldı haberimiz mi yok? aklınıza takılan soruları kadiköyde galerium iş hanı birinci katta ateizm derneği var gidip sorabilirsiniz :)
ilginç
Cevap
3Cevap
TR gibi islamcı bir ülkede insanlar tarafından dışlanıcağını bilirken inandığını söylemek sıkar biraz
ateiste hayat zor
Hani Allahtan diğer tarafta şu adam nerde ne yapıyor diye istekte bulunulabiliyor...
Özellikle Ateistleri yakından incelemek istiyorum diğer tarafta
adadadsas
Yobazlar yüzünden, ayrıca korku değil anlamıcak insanlar uğraşmamak için
toplumdan çekindikleri için birden "Lan ya varsa" korkusundan dolayı.
dışlanma korkuları olduğu için
ya da benim gibi dinine hakaret edilince dayanamayıp döven olay çıkaran kişilerden korktuğu için olabilir
Eğer gerçekten ateistse ölümden korkmaz
Ne alaka kanka duyduğum en saçma cümle bu
sevdiğim adam ateist ama korkmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar