Bence artık bu bilinçli yapılan bir eylem. Şikayet edemezmişiz annem avukata sormuş. Etsek de zaten karşında laftan anlamayan birisi var uğraşılmaz bunlarla.

Bence artık bu bilinçli yapılan bir eylem. Şikayet edemezmişiz annem avukata sormuş. Etsek de zaten karşında laftan anlamayan birisi var uğraşılmaz bunlarla.
Geçen gün bizim komşu da halısını sarkıtmış bizim balkonun yarısına kadar.
Arayıp söyledim uyardım. O kuru halı, ıslak değil bişey olmaz diyor.
O ne demek dedim. Bu yaptığınız yasal değil, zabıtaya şikayet edebilirim sizi dedim. Bende polisim biliyorum dedi. O zaman balkonlardan başkasını rahatsız edecek şekilde herhangi bir şey asılmasının yasal olduğunu öğrenin dedim. Sonra eşine söylemiş kaldıracak dedi.
Eşi evde değilmiş gelince kaldırır dedi.
1 saat bekledim kaldırmamış, bende çekip indirdim 12. kattan aşağı indi yerden gidip toplamışlardır...
Bnce o polis değil de fantezi gecesinde kocasının polisliğini yapıyordur. Hdhdjdjjdjd
Niye attın halımı diye kızmadılar mı
😆😆😁😁
Cevap
14Cevap
Benim komşum sofra bezini silkeliyirdu ekmek ufagi falan balkona düşüyordu söz dinlemez bı kadındı sonra yukarıya çıktım bağırıp çağırdım birdaha yaparsan seni polise şikayet edeceğim dedim sonra kesti.
Apartmandakiler kollar birbirini ama ya. Bencr bağırırsam ben suçlu konumuna düşerim. Bağırdığım da olmuştu balkondan ama yok faydası.
Nasıl apartman o öyle. Yöneticiniz yokmu? Ne kadar ev sahipleri olsada o opartmanin yöneticisi olmalı böyle şeyler için. Bence bir yönetici seçin.
Valla yönetici çarşafı çekip attığım için bana laf etti. Annem de konuşmuş kenara assın falan diye ama gördüğünüz gibi devam ediliyor.
Bilerek yapılıyor o halde polise soyleyiniz. Cunki bu komşunun balkonuna girdiginden gasp gibi bir şey bizde misal eğer yukardaki komşunun ahkisi assagidaki komşunun balkonuna gelirse bu haneye izinsiz giriş olarak kabul edilir. bence siz hepsi bir olduğundan polise gitmeye bile korkuyirsunudur
Evet aynen öyle
sizin çarşaf kavgası bitmedimi daha çok takıyon kafaya assın ne olcak balkondamı oturuyorsun tüm gün
Olay buna devam etmesi. Hoşlanmadığımı anlamasına rağmen aynı şeyi yapıyor. Ayıp nedir görgü nedir bilmiyor. Alt kattaki rahatsız olur mu acaba düşüncesi yok.
Yapınca da bana kızılıyor
Bu yasak böyle nkrsey yapılamaz bolkon sahasa aittir sizde herşeye hakkınız var satıyorsunuz bende rahatsız oluyordum kanunen hakkım balkonuma giriş yapamazsiniz ister çarşaf ister hali defolup gidin ve ne kadar gaspi seviyorsunuz
:)
Emniyete şikayet et, yardımcı olurlar. Ama apartmanda huzursuzluk hoş bir durum değil.
Polise tamam der yine yapar.
Ee, onlar gidince daha beterini yapar.
Abla bir şey sorucam neden bu kadar rahatsız oldun
Ahahah ne yapsın binanın böyle dueumları var çözemezsin bunu kolay kolay
Benimde böyle anlamıyorlar, akıl şey değil herkese sokasin işte.
Neden rahatsız oldun sadece görsel mi
Bence hoş bir görüntü değil. Çok aşağı inmiş.
Konuşmayı denedin mi
Hayır, bağırdım amaa anlamıyoe işte.
Bağırmakla ve kaba dille çözmeye çalışma bence
Kibarca git konuş baktın anlamıyor yöneticiye söyleyin yönetici çözüm üretsin
Valla yönetici çarşafı çekip attığım için bana laf etti. Annem de konuşmuş kenara assın falan diye ama gördüğünüz gibi devam ediliyor. Birbirilerini kolluyorlar
yoo direk mahkdmeye ver resim cek video cek
nolcak gölge yapıyo iişte
Ben olsam onları çeker aşağı atardım 😂
Yoo öyle daha rahat kurur
Çek düşsün
Çek aşağı at
Çek bırak aşağı
çarşafı yere düşür
Bir kere yaptım ama ile yaramıyor görüyorsunuz.
devam et hepsini düşür elinle çek her koyduğunda
Yok olay büyür o zaman. Medeniyetten yoksun işte.
Medeniyetten yoksun ise sende öyle olacaksın. olay büyürse büyür herkes dengini bilecek saygısızlık yapmaya hakları yok git haddini bildir
Uğraşamam sonsuza kadar tutmayacak ya alacak mecbur.
Uzundur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?