Komsunun oglu çok garip davranıyor?

Arkadaşlar size birseyler anlatmak istiyorum şimdi bizim bir komsumuz var ama çok tuhaf ben mi paranoyağım yoksa şüphelerimde doğruluk payı var mı bilmiyorum işte komsumuzun kocası yok dul bir tane oglu var aynı hani şu oyun bağımlıları olur ya aynı öyle gözleri ferfecir insanların ruhuna bakıyorlar sanki hem anası hemde kendisi böyle bu çocuğu bir kaç kez bizim dershanenin orada gördüm yani sık karşılaşıyoruz bu kadarda tesadüf olmaz ama yaa valla eve geldiğimde hep kapının önünde oluyor ne ayaksa hatta annemde bunları misafirliğe falanda çağırmıştı dik dik bakıyorlar mal gibi birde bu agzini kırdığımının midesizini ekmek arası balık pekmez yerken gördüm akşamları hep dışarda geziyor rahat bırakmıyor beni delirtti beni bu arada bazen bizde onlara misafirliğe gidiyoruz odasında falan konuşuyoruz sürekli gözleri üzerimde hiç kırpmıyor canım saçma sorular soruyor odasıda kendisi gibi korkunç annem ikimizi arkadaş yapmaya çalışıyor aklı sirasinca ama adam manyak gibi gözleri çok korkunç bazen manyakça şakalar yapıyor ödümü koparıyor gülüyor birde œ tipide yahudilere benziyor burnu falan yaani diyeceğim şu ki bu komsumuz hiç tekin değil gibi rahatsız edici bunlar tesadüf olabilir mi bu kadar çok karşılaşmamız Allah aşkına söyleyin
Komsunun oglu çok garip davranıyor?