Aile & Toplum 84 yaşında bakıma muhtaç olmayan dedeyle aynı evde yaşayıp gecinilir mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bugün ilk günüm benim sabrım taşar mı bilmiyorum Güncellemeler1 yıl Ruhum yaşlanırmı 84 yaşında bakıma muhtaç olmayan dedeyle aynı evde yaşayıp gecinilir mı? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
xSahinM Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Empati yeteneğin varsa bir şey olmaz. Nasipse belki biz de o yaşlarda yalnız kalacağız. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Doğru ama 26 yaşımdayım yaşlı insanla yaşarsam yaşlı kafasına moduna girmekten korkuyorum Yorumla xSahinM 1 yıl Genç yaşta olgun düşünebilmek bir nimettir aslında. Yorumla Soran 1 yıl Hep olgun düşünmekten hiç yasitlarim gibi olamadım hayata geç kaldım ki😢 Yorumla xSahinM 1 yıl Anlıyorum. Tecrübelerin olgun, ruhun ve fiziğin genç. Buna göre yaşarsın ya. Yorumla
malikalg57_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yoo bişe olmaz zaten elden ayaktan kesilmiş dede kimki 0 0 Yorumla
Hayatbiri Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl İş olarak mı 0 1 Yorumla Hayatbiri 1 yıl Hiç bir şey olmaz.. hayata gerçek bakmayı bilen birisin bu hayata orijinal gitmek gerek bu yüzden her insanın Duygu dünyası farklı olur Mecbur isen yanında dur hangimiz genç kalcaz Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Yakında tasar 0 1 Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl Seni dertlendirır de evettt Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Empati yeteneğin varsa bir şey olmaz. Nasipse belki biz de o yaşlarda yalnız kalacağız.
Doğru ama 26 yaşımdayım yaşlı insanla yaşarsam yaşlı kafasına moduna girmekten korkuyorum
Genç yaşta olgun düşünebilmek bir nimettir aslında.
Hep olgun düşünmekten hiç yasitlarim gibi olamadım hayata geç kaldım ki😢
Anlıyorum. Tecrübelerin olgun, ruhun ve fiziğin genç. Buna göre yaşarsın ya.
Yoo bişe olmaz zaten elden ayaktan kesilmiş dede kimki
Yaşlı bakım mı nedir o
Senin deden mi
İş olarak mı
Hiç bir şey olmaz.. hayata gerçek bakmayı bilen birisin bu hayata orijinal gitmek gerek bu yüzden her insanın Duygu dünyası farklı olur
Mecbur isen yanında dur hangimiz genç kalcaz
Yakında tasar
Seni dertlendirır de evettt
İş bu