Bu güne kadar hiç yaşlı hayatın damarlarının içinden geçmiş yaşlı amcalar ve teyzelerle oturup muhabbet ettiniz mi? Onların hayatlarını, öğütlerini dinlediniz mi?
hayır çünkü her yaşlıyı kendimden daha bilgili olarak görmüyorum sebebi ise bilginin yaşla değil deneyimle ve kapasiteyle olabileceğine inanıyorum. 20 yaşından küçükler dünyada az yaşam geçirdikleri için bir dedenin yanında cahil kalırlar. Fakat 20 yaş ve sonrası bir dedenin yanında çok daha bilge olabilir. Benim düşüncem bu tabikide.
Hayır yani benim bilgiden yana bir kastım yoktu 😊 böyle düşünürsek biz de küçüklerimize karşı bilgisiz kalıyoruz 5 yaşında bir çocuk bu gün herşey hakkında fikir sahibi teknolojiye yakın ve iç içe. Ben 5 yaşında adımı bile bilmiyordum 😂 yani demek istediğim onların yaşadıklarını çektikleri zorlukları hayat deneyimleri hakkında dinleti yapıp yapmamaktı 😇
yo benim meslek aslında daçma bir meslek fakat ben felsefe olsun edebiyat olsun hayal gücü olsun onlara yatkınım malesef istediğim şeyi olmadım hiç deneme fırsatım dahi olmadı kısmet😄
En İyi Cevaplar