Eşim bana bir şey danışmıyor?

4 yıldır evliyiz 9 aylık bir bebeğimiz var. Onun ailesi yüzünden kaç kere boşanma aşamasına geldik. Ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum. Hamileyken kız kardeşi Allah karnındakiyle sınasın seni ölsün dedi. Bu olanlara rağmen eşim hala onlarla görüşüyor. Eşimi işten attılar. onunla konuşuyorum yardımcı olmaya çalışıyorum fikir veriyorum beni hiç dinlemiyor. Kız kardeşiyle konuşuyor onlar fikir veriyor onun eşi arıyor fikir veriyor. Babası arıyor fikir veriyor. Beni hiç dinlemiyor. Eşim işten atıldı diye tazminat aldı. Benim haricinde herkesi dinliyor. Kavga etmek istemediğim için susuyorum. Ama bu evde biz yaşıyoruz. Ve borcumuz olmasına rağmen hiç kimse bir bok bilmiyor. Saatlerce kardeşiyle sohbet onla bunla sohbet ediyor. Bugün ilk günü evde beni hiç görmüyor ya oyun oynuyor ya da arkadaşlarıyla ailesiyle görüşüyor. Öyle yapma böyle yapalım diyorum bilmiyorum diyor. Ama ailesinin fikirlerini önemsiyor. Canımı sıkıyor. Bir laf söylesem büyütüp kavga çıkarıyor. Ne yapmam lazım bu durumda?

Eşim bana bir şey danışmıyor?