Eşim benimle konuşmuyor?

Ailesi beni yıllarca ezdi sesini çıkarmadı komşuların yanında arkadaşların yanında bile yüzüme baka baka anneme babama hakaretler vs ben yurt dışına gelin gittim ailem uzakta olduğu halde beni yalnız bıraktılar evimi geldim hendim dizdim yardim etmediler bana bir çöp bile almadılar dün işte ben sana güzel düğün yapacaktım baban istemedi dedi (baban adamları zorlamayalım kızım el gün icin fazla para saçmaya gerek yok dedi) ama organizasyonu en ucuz tuttular bir de ben çekimi ertesi gün istedim üç kuruş kuaföre fazla para vereceğim diye beni düğünden önce rezil etti. Neyse işte baban istemedi dedi bende o berbat düğünün altından zor kalktınız bir de daha pahalı yer tutsaydık o zaman ne yapacaktık dedim o da bağırdı bana ben kredi çeker borca girer yine yapardın dedi bende o yüzden mi 3 kuruşluk kuaförün lafını yaptın da fotoğraflarım iğrenç oldu dedim ama yılların birikimi ortada bir şey yok babama laf söylüyor bana söylediğini yutuyorum ama babam çok ağrıma gitti tabi kep susuyorum ya hepsi dona kaldı eşim elimden tuttu eve götürdü bana baya kızdı hatsiz vs dedi o büyükmüş haddimi bilememişim bende yıllarca ezdirdin belki beni biraz savunsaydin ailen yüzüme baka baka bana aileme hakaret etmezdi dedim baya bağırdı tabii ben dona kaldım ne dediğini bile anlamadım evden çıktı gitti gec saatlerde geldi uyudu nerdeydi bilmiyirum çok kötüyüm ben
Eşim benimle konuşmuyor?