Hayatımla ilgili bazı kararları vermekte zorlanıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim :) ?

Merhaba öncelikle.

25 yaşındayım. İstanbul'da üniversite okudum. Mezun olduktan sonra da bir süre çalıştım fakat maaş sorunu ve özellikle de sağlığımla alakalı sorunlarımdan dolayı memleketime ve ailemin yanına dönmeye karar verdim. Kötü bir ailem yok, normal standartlarda insanlar ama tabi herkes gibi bazı hataları var. Ben İstanbul'a gelmeden önceki halleriyle suanki halleri arasında çok büyük farklılıklar görüyorum. Kardeşim bir süredir kumar oynuyor, sürekli borcu var. Babam dindar bir adamken bir anda alkol içen bir insana dönüşmüş alkolik değil ama belirtmek isterim. Annemse çok mutsuz bir kadın. Ben de kendimi maalesef bu eve ait hissetmiyorum artık. Tekrardan İstanbul'a taşınmak istiyorum. Ama annem beni bırakma, bizi bırakma bak orada yapamazsın diyor. Zaten çoğu konuda da beni desteklediği pek söylenemez. Kendi duygularımı ve isteklerimi açık bir şekilde onlara anlattım fakat beni anlamakta sorun yaşıyorlar. Aslında anlıyorlar da anlamıyorlar. Bu noktada siz benim yerimde olsaydınız tekrardan İstanbul 'a döner miydiniz? Yoksa mutsuz olmak pahasına ailenizin kalbini kırmaz mıydınız?

Dediğim gibi bu konuda karışık hissediyorum. Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim.

Hayatımla ilgili bazı kararları vermekte zorlanıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim :) ?