kafamın müthiş uyduğu çok eğlendiğim erkekler oluyor ama bir süre sonra hoşlanmaya başlıyorlar ve bunu dile getiriyorlar bu da rahatsızlık hissi yaratıyor. bir erkekle arkadaş olarak kalabilmek neden mümkün değil?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu yine tamamen ilkellikle alakalı bir şey. En nihayetinde tüm canlılarda hormonlar tavan yaptığında ilkel üreme isteği ortaya çıkacaktır çünkü üremek ölümsüzlükle alakalı bir şeydir. Canlı ürediğinde hücresel boyutta yaşamaya devam eder çünkü gen aktarımı tamamlanmıştır. Buradaki olay ise tam olarak kodlama ile alakalıdır. Bir kişi, başka bir kişiyi nasıl kodlarsa o şekilde devam eder. Kadın erkeği, erkek kadını arkadaş olarak kodlarsa her ne kadar çekim olursa olsun o kod bozulmayacaktır. Yani id'e süper ego ile cevap verildiği zaman ego geri kalan işi halledecektir. Tüm soruların cevabı ilkelliğe çıkıyor arkadaşlar, çok da kasmayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAteşle barut yan yana durmaz ben hayata istemem misal evlenirsem karım erkeklerle arkadaş olsun... Kusura bakmayın bende kadınlarla arkadaş olmam esim bu konuda sert olsun isterim hatta... Ne kadın erkek asla bir karşı varlıkla arkadaş kanka bilmem ne bize ters..
10 Yorumla
1 yılSeni sevenler veya beğenenler olacaktır ama onlara aşırı soğuk ve mesafe koyarsan çok kolay da vazgeçerler. Ama çok da yakın olursan da ister istemez sana karşı bir şeyler hissederler. Bu tamamen sende bitiyor. O dengeyi kurmak sana bağlı
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
1 yılMaalesef çok sık oluyor bu evet. Bunun yüzden kaç iyi dostluğum bitti. İlişkim yokken açılmayıp ilişki yapınca mecbur saklayıp biter bitmez de atılanlar...
Öğrendim ki karşı cins iki kişi arkadaş olamaz diye düşünenlerden uzak durmalı. Çünkü bunu diyenler yapmayı beceremeyen veya istemeyenler oluyor.
İlle de gey avına mı çıkalım? Gına geldi bunu yaşamaktan.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
80Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. yani bu sorunun cevabını neden merak ediyorsun. ve neden karsı cinsle arkadas olmak istiyorsun bende onu merak ettim. ama bunlardan bağımsız bi kankamın bi sözü vardı. ayıdan post hatundan dost olmaz diye. dost derken arkadaş. bu arada ayıdan postta olur :D ama olay hatunla dost neymiş la hatun hatundur şekliydi. bu ccümleyi coğu erkek kendine şiar edinmiştir. bunun bi çok sebebi var tabi.
zaten aşağıda bence klasik sebepleri söylemişlerdir arkadaslar ben muhtemelen söylenmeyen bi tanesini soyleyim cok uzatmadan. şimdi bi erkek mehmet. merve ile kanka oldu. ne olcak ilerde o merve kız yani. biriyle fingirdeşcek sevgili olcak muratla. tabi dökülcek mehmete. illa ask değil kız hüzünlencek kızlar duygusal insanlardır. mehmet tamir etcek teselli etcek. arkadasya bazı yerlerde eşlik etcek. takılcaklar. ne bilim aksam evine bırakcak. okulda kitabını unutcak o gidip alcak. işte karsılıklı yardımlasma. birbirine ders anlatmadır. sinemaya gitmedir. ama herseyi en üst perdeden düşün mis gibi kafa uyumu güzel vakit gecirmek birbirinin hayatına dokunmak. sonunda ne olcak merve muratla yatcak muratla aşk yasıcak murata askım dicek telefonda. mehmet ise uzaktan bakcak geri cekilmek zorunda kalcak. balını boreğini yicek olan murat. merve ben mehmetle kankayım desede eşi soz konusu oldumu ee yani kocam da kocam dicektir. murat cok geniş biri değilse:D mehmet kızı hazırlıcak merveyi yani. mervişin o bostaki anlarında buluncak. arkadaslıgını suncak ve bu arkadaslık bi yerde finalize olcak.
ama olgun yaslarda merve bosanınca murattan. o zaman işte olabilir. dün öğrendim ki sergen yalcının oyle bi kankası varmıs. ama genclikte bence sergen bile baktı gordu bu kankaya yatıyor direk sutlamıstır. benim bacagı kıllı arkadaslarım yeterince var zaten demiştir. sprite acımasız gercekler repliğidir bu da:D onu da izle bak tavsiye ederim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. İki tarafında biribirini çekici bulmaması lazım. Sadece erkek değil, aynı durum kadında da var.
Sadece kadın kötü niyetliyse çekici bulmadığı erkeğe arada sırada sıcak davranıp, ihtiyacı olduğu anda maddi ya da manevi kullanmak için çevresinde tutmaya çalışır, erkek biraz ileri giderse de "bu erkeklerle de hiç arkadaş olunmuyor " diye kendisini aklamaya çalışır, dert yanar. Tabi ki kötü niyetli kadınların yaptığı bir şey bu, düzgün kadın yapmaz, net olur.
Benim arkadaşım olan kızlar var ama çekici bulmuyorum, o yüzden akradaş olarak kalıyorm, çekici bulduğum insanlarla bir süre sonra yakınlaşıyoruz karşılıklı olarak, arkadaşlık yürümüyor, kadın da yürütemiyor, sadece erkek değil.20 Yorumla
1 yılBak burada bir ayrıntıyı kaçırıyorsunuz. Ayrıntı şu arkadaşlığı isteyen o mu yoksa sen onu arkadaş olarak mı hayatına aldın. Yani iki cümlede aynı gibi ama değil. Birinde o direkt olarak arkadaş olarak geliyor. Birinde ise o sana yakın davranıyor sen onu arkadaş olarak görüyorsun. Belki de sana aşık nereden bileceksin. Buarada sana aşık olduğuna eminsen ve onu arkadaş olarak görüyorsan yürümez bir yerde patlak verir. Onun için çok daha can yakıcı olur
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı. selam.. öncelikle şunu anlaman gerek burada arkadaş diye baktığın hem cinsin olmadığı gerçegi.. ve bir erkeğin hayatın da da biri yok ise boşlukta kavası karışık senden biraz ilgi duydugunda ve seninde albenin var ise güzelkik ahlak ve terbiye genel olarak kişiliğin ve karakterin kişi bundan hoşlanır ve günün bazı saatlerinde seninle zaman geçiriyor ise ve boşluk ta bu varklı duygulara sapar bir erkek için bu bir gercek ve şaşmaz emin ol
10 YorumlaMağaramdan çıkıp soruyu cevaplayayım dedim. Asla ve asla arkadaş olunacağına inanmam; bizim doğamızda yok bu anlayış, alıştığımız, vakit geçirdiğimiz kadına bir süre sonra yoğunlaşırız. Bu nedenle asla bir kadınla arkadaş olmam…
53 Yorumla- 1 yıl
Nasıl ya çok saçma.
- 1 yıl
Yani sürekli vakit geçirdiğiniz kadına nasıl baglanabilrsiniz? O sizin için özel şeyler yapmıyor herkese davrandığı karakteriyle davranıyor
Gizli Üye(36-45)1 yılBunun cinsiyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum benim şahsen pek çok arkadaşım kız gayette seviyeli düzgün dostluklarım var bu tamamen kişisel bir şeydir bence cinsiyetten öte bir durumdur ben gayette yıllardır dost arkadaş olduğum pek çok insan var hayatımda
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİşte bu yüzden erkeklerle olan arkadaşlıklarımı hep yüzeysel tutmuşumdur. Ateşle barut yan yana durmaz da ondan. Ben cinsel açıdan fazla istekli birisi olmasam da duygusal açıdan erkeklere çabuk bağlanabilen biriyim. Ondan erkeklerle çok yakın olmamaya çalışıyorum. Çünkü sonra bir şeyler hissedebiliyorum. Karşıdaki erkek de sana bir süre sonra farklı yaklaşabiliyor
10 Yorumla
1 yıl30 yaşından sonra kadınlarda aynısı oluyor. Hem erkeğin hormonları faal haldeyken neden arkadaş olsun ki? Kız ortamından daha güzel daha samimi arkadaş ortamları var.
40 Yorumla
1 yılBebeğim sorun bizde değil. Sorun sende. Bundan neden rahatsız oluyorsun? Bizde yapRak var sende meme var. Bizde yapRak Sende meme olduğu sürece bu iş buraya varacak. Kafanın basmadığı yer nedir tam olarak?
20 Yorumlahttps://sorularlaislamiyet.com/kadin-ile-erkek-arkadaslik-yapabilir-mi-2 sorunun cevabı burada çok uzun olduğu için link bıraktım tıkla oku
00 Yorumla
1 yılBelli bir yaşa kadar ben de erkeklerle kızlar arkadaş olamaz diye düşündüm.. Ama artık farklı bakıyorum.. Bir kere aşktan önce arkadaşlık olmalı.. Taraflardan biri o arkadaşlığı aşka dönüştürmek ister, diğeri istemezse, yinede o arkadaşlık bozulmamalı.. Bu konuyla çok ilgileniyorum şu aralar
00 Yorumla
1 yılBir kız benimle arkadaş olup sonra da arkadaş kalmak istiyorsa ben böyle bir şeye her zaman varım. Hoşlanıp aa ben sana aşık oldum da demem çünkü normal bir arkadaşlık da gerekiyor her şey ilişki olmamalı.
10 Yorumla
1 yılUyum olduğu için etkilenme olabiliyor insanlarda cinsiyet farketmeksizin.
Şu tarz insana denk gelmen lazım evlilik veya sevgili flört vb. düşünmeyen ya da çekici bulmayan birisine denk gelmen gerekli.
10 Yorumla
1 yılÇünkü karşı cinsi ne kadar arkadaş diye de adlandırsan da sonu zamanla ( bu zaman 10 yıl da olabilir) şehvete yöneliyor bu her zaman böyledir, arkadaşlık istiyorsan kendine bir kız arkadaş ya da sertlik yaşamayan bir erkek bulman lazım 🤷🏻
10 Yorumla
1 yılErkekler güzel bulmadıkları kadınlarla arkadaşlığı bırak yani yana bile gelmek istemezler erkekler çok dış görünüşe takıntılı genelde görsel varlıklar oldukları için yani tüm olay bu
20 Yorumla
1 yılEvet hem zamanla hoşlandıkları için arkadaş olamıyoruz hemde güven vermedikleri için. Ben henüz güven veren birisini tanımadım şahsen. Erkekler kapatılsın, hiç birisine güvenmiyorum
26 Yorumla- 1 yıl
Erkeklere güvenilmez çünkü çoğunun aklı kıt ve karakteri bozuk dikkat edin kızlar
- 1 yıl
Kesinlikle öyle, şimdi size şöyle bir konu anlatayım. Benim ablam yeni nişanlandı, nişanlısının da bir erkek kardeşi var erkek kardeşi de benle yaşıt. Biz bunları çoktandır tanıyoruz ama hiç öyle yakın olmadım ben. Ve bu çocuk çok eskiden beri benden hoşlandığını biliyorum, kendisi her fırsatta bunu belirtiyor veya söylüyordu. Ama ben bununla buluşmadığım sürede bunun bir sürü artı 18 ifşası falan çıkıyor, duyuyoruz görüyoruz. Yani benden hoşlansaydı başka kızlarla fingirleşmezdi. Neyse nişanda tüm fotoğraf ve videoları o çekmiş, bende nişandan sonra buna fotoğraf ve videoları bana atar mısın yazdım. Ondan sonra nasıl olduysa beni kendine çekti ve buluşmaya ikna etti, biz arabayla çıkıyoruz falan. Bi baktım ablam herkes sizi konuşuyor çocuk seninle sevgili olduğunu söylüyor fotoğraflar yayıyor dedi bana, biz yemek yerken arabadayken falan gizlice snap çekip herkese yaymış. Rezil etti ve zaten ikinci veya üçüncü buluşma da bile öyle sapık olduğunu iyice anladım. şu an yolda görsem selam vermem.
- 1 yıl
Al işte diyorum kimseye güvenmeyin özellikle böyle tuhaf tiplere herifin boşuna mı kaç tane ifşası çıktı zannediyorsun hayır tabi yani lütfen böyle şeyleri gördüğünüzde kaçın bir iki laf yüzünden kanmayın duygularınızla değil aklınızla yola çıkın ancak bu şekilde kendinizi koruyabilirsiniz çünkü bu ara sen olsam ben cidden selam bile vermezdim o p. çe ama korkunç olan bunun senin ablanın kaynısı olması kendi ortamımıza bile güven yoktur demek
- 1 yıl
Ama neyseki onun abisi onun gibi değil ve gayet akıllı edepli saygılı, neyseki kimse kardeşine yüz vermiyor. Zaten ablamlar evlenince ablam kaynanasıyla yaşamicak ayrı bir eve çıkıcaklar, ama çocuğu aile içinde gördüğümde bile asla yüz vermiyorum bildiğin sapık çünkü
- 1 yıl
Eğer öyleyse ablan şanslı umarım bu p. iç ona veya çocuğa bulaşmaz anlatma ona tedirgin olmasın ama uzaktan hep kesinlikle dikkat et canım
- 1 yıl
Bazı erkeklere alsa güvenilmez arkadaşlar, kendi dikinize gitmeyin çocuğun abisi veya arkadaşlarına çocuğu sorun iyi şeyler söylüyorlarsa güvenebilirsiniz ama benimkinin abisi bile "benim kardeşim her gün farklı birisiyle ve sadece kendi keyfi için kızlarla buluşuyor, tüm kızlar aynı onun için demişti de inanmamıştım. Herkes fotoğrafları o yaydı senle sevgili olduğunu söylüyor dedikten sonraki yalanları ve konuşmalarına bile istemsizce inanıyordum çünkü çok inandırıcı davranıyor çok garip gerçekten neredeyse herkesi yalancı birtek onu haklı sandım. Böyle bir rol yapma olamaz.
1 yılÇünkü erkekler gibi kızlar da arkadaş kalacağı karşı cinsle samimi olmuyor. Kızlar da en az erkekler kadar "bu cebimde kalsın, lazım olur belki" diyorlar, siz de bunu çok iyi biliyorsunuz.
20 Yorumla
1 yılaynısı lisede yaşadım yeni bi cocuk gelmisti sınıfa ilk once tanıstık 1-2 ay sonra daha yakın kanka olduk okul cıkısları gezmeler kanka diyoruz birbirimize sonra okul kapandı yine bulusmaya basladık ve bi gun bana sarıldı ama baya içten eve gelince uzun mesaj atti itiraf etti bende reddettim
10 Yorumla
1 yılErkek ile kadın uzun süre arkadaş olamıyo ne yazıkki. Evet kala bilen de yok değil ama %80 lik kısmı kalamıyo. Ne kadar erkekte gözükse'de suç Nasrettin hoca demiş ya"hırsızın hiçmi suçu yok" o misal düşünmek lazım. Bana hiç olmadı bu istememde olmasını arkadaşlıklar çok önemli sınırını bilmeli herkes.
10 Yorumla
1 yılErkeklerin herşeyi cinselliğe bağlamak gibi bir içgüdüleri var, yapacak bir şey yok.. Kadın en başta mesafeyi belirlemeli, yoksa iş duygusal ve romantik level atlamaya kayar, nett..
10 YorumlaNeden arkadaşlık yapabildiğim kafamın uyustuğu tanıdığım güzel ve düzgün bir kızla arkadaş kalayım? Yabancıyla oluyor da tanıd8kla neden olmuyor?
10 Yorumla
1 yılDoğru arkadaşım diyodu bi kızla kanka olmazsın diye direk sevgili olursun. Ama gayetde iyi knk hiç kimseye sevgide duymadım ama çoğu erkek sev durumu yaşıyor
10 YorumlaBunun için her iki tarafında karşı cins arkadaş çevrelerinin olması ve seçeneklerinin çok olması gerekiyor
Kısaca seni arzulamıyor olması gerekiyor
10 Yorumla
1 yılbegendigi icin seni arzuladigi icin olablir arzu oldumu malesf is arkadasliktan ckiyor
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYani evet biraz zor haklisin, ama olan oluyor.
Onemli olan aradaki o cok ince cizgiyi koruyabilmek 😉
10 Yorumla Gerçekten ya bende merak ediyorum normal arkadaş olunmuyor hemen sevgili gözü ile bakılıyor saçma spaan
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı. Yok ya, aslında ben de kız arkadaşlarımla gayet mutluyum, daha keyifli vakit geçiriyorum. Erkek muhabbeti de sarmıyo bi Yerden sonra
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olunur niye olmasın ki senin dediğin kişi zaten en başından beridir sana aşıktır sonradan olmamıştır ki
10 YorumlaYıllardır anlatıyorum bunu, benden öncede milyon yıldır vardır; erkekle kadın doğası arkadaşa uygun değil.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Neden çünkü kizlar çok sempatik oluyor anlaştığı ortamda o yüzden ilgi çekici oluyor bu da erkekte bir ilgi uyandırıyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılÖyle olmayan erkekler de var ama geneli cinsel açlık çekiyor. Bir şeyinden etkilenir etkilenmez aklına bunu getiriyorlar veya duygusal boşluktalar.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 945 cevap paylaştı. Güzel bir kadınsan sana sadece arkadaş gözüyle bakabilen erkek bulman çok zor. İmkansız demiyorum bak çok zor..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılgay değilim ama ben de iyi arkadaş olurum. ama siz de az değilsiniz. herkesle arkadaş olmuyorsunuz. olduklarınız zaten sorunlu
10 Yorumla
1 yılSevgili yapınca satıyorsunuz o yüzden olabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇünkü fıtrat bu yaratılış, siz ne kadar arkadaş kanka ayağına kendinizi kandırmış olsanız da gerçek bu
32 Yorumla- 1 yıl
Hay ağzına sağlık be hatun
Cevap sahibi1 yıl@EvcimenOkuz hakkı bulut sen beni engellesene🤣 ben engelliyorum gene Kurtuluş yok
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Etkileniyor da kadından zor testesteron etkisi sanırım:))
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekle arkadaş olmak için araya mesafe koyman gerekiyor. Yani sana karşı bir şey hissetse bile bunu dili getirmeye bir tarafı yememeli. Çünkü erkekler, kadınların samimi davranışlarını, flört olarak algılıyorlar. ”Acaba bana aşık mı?” soru işareti sürekli dönüyor kafalarında. O yüzden de araya mesafe koyarsan, bu tip düşünceler dönmez; en fazla kendisi aşık olur ama adım atamaz, çünkü az önceki soru işareti kafalarında dönmeyeceği için cesaret edemezler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTaraflardan biri güzel ise illaki en başından sevgili olmak ister. Bunun içim sadece erkekler diyemeyiz. Yakışıklı erkekleri de kızlar sadece sevgili olarak ister.
10 YorumlaValla normal erkek arkadaş kız arkadaştan iyi oluyor kızlar fesat kıskanç oluyor en iyisi erkek kankan olacak ama harbi olcak kanka görcek senii olurnur arkadaş
10 Yorumla
1 yılKarşı cins sonuçta senin samimi davranışların ona, onunki de sana farklı şeyler düşündürebilir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılErkekten arkadaş olur ama dost olmaz. Belli bir sınırın, mesafen olur illa ki
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHer samimiyeti farklı yöne çekmeye endeksli onların beyni çünkü.
10 Yorumla
1 yılGayet de olunabilir. Sadece sınırları korumayı öğreniceksiniz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılOnun için benim gibi odun tarzı duygusuz olması lazım shshs
10 Yorumla
1 yılYa evlen hem zina yapma ne alakası var ne güzel evlen iste kurtul
10 Yorumla
1 yılO çok farklı parametelere bağlı. hak veriyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSapıklar çünkü, Kadına insan olarak değil obje gözüyle bakıyorlar
423 Yorumla- 1 yıl
Sapık senin gibilerdir
- 1 yıl
- 1 yıl
kadın zaten sevdiği erkekle arkadaş olmuyor baştan arkadaş ve aşk kriteri farklı erkek olduğunu bu kadar belli etme bari
- 1 yıl
erkekle kadın beyninin birbirinden çok farklı çalıştığını bilim kanıtladığı için kız kılıklı hesapları ayırt etmek zor olmuyor
- 1 yıl
ve emin ol sizden çok var
- 1 yıl
olmadığını biliyorum erkekler kendini haklı çıkarmak için her şeyi yapar
- 1 yıl
haberlere bakınca pekte yok gibi
- 1 yıl
milyonda bir olanda milyonda 1 haberi oluyor zaten ne alakası var lan
- 1 yıl
bak daha şimdi gene haber çıktı İstanbuldan
- 1 yıl
konuşma o zaman
- 1 yıl
yaprağı senin g ctüne tıkarım yüzsüz
- 1 yıl
sus lan
- 1 yıl
yalan diye bişide yok dünyada zaten
Bende erkekle kadının arkadaş olacağına inanmıyorum
70 Yorumla
1 yılBu nedenle de hiç bir kadın ile arkadaş olmam. Olursam sevgili olurum. Erkek ile kadın arkadaş olabilir olayı felsefeden başka bir şey değil. Geçin bunları.
00 Yorumla
1 yılEğer güzel ve çekici bir kızsan onların amacı en başından beri seninle sevgili olmak olabilir erkeklerin taktiği bu arkadaş olurlar yakın arkadaş olurlar kardeş gibi olurlar en sonundada senden hoşlanıyorum derler internete kız tavlama taktikleri yaz full benim dediklerim çıkar sana hep öyle denk gelmiş ama cidden öyle olmayanlarda var.
00 Yorumla3 yakın arkadaşım var ve 3'ü de kız. Yıllardır canım ciğerim gibiler. Onlara karşı en ufak bi duygu hissettiysem (aşk çar curt olarak) şerefsizim. Biraz karakter meselesi. Ama onun dışında etrafımdaki tüm erkekler karşı cinsi bir seçenek olarak görüyor. Milyonda bir istisnalar hariç bu görüşte haklısınız. Karşı cinsle arkadaş olunmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDemek ki arkadaş olunamayacak kadar güzelsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzelsen, ve enerjinde iyi geliyorsa, öyle olması normal. Sen ozaman yapman gereken. Erkeğe, sürekli set koyan kelimeler söylemek, kardeşim de, biladerim de, erkeksi davranışlar sergile, ozaman senden hoşlanmazlar. 😅
00 YorumlaEski laf vardır erkek erkek takılması kavgaya erkek kıza takılması yatakta biter derler
20 Yorumla
1 yılBir kadın ve erkek uzun süre arkadaş kalamaz mutlaka biri diğerinden hoşlanir ya da sarhoş bir gece de biri diğerinden alacağını alir. Samimi değil gerçekçi ol
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKötü bir niyetimiz yok güzel kizlardan ister istemez hoşlanıyoruz gönlümüz kayıyor.
10 YorumlaÇünkü sıkıcısınız, güvenilmezsiniz ve arkadaşlıktan beklentiniz tek taraflı.
44 Yorumla- 1 yıl
Dogru kıza derdimi anlatıyorum …. Olabilir mi diyorum bana yazdığı şey olabilir. Ulan a kodumun malı bi yorum yap bi fikir ver bi arkadaşım olduğunu hissettir. Hepsi ilgi delisi dedin ya emin ol arkadaşlıkta da öyleler. Hep ben anlatıyım ( tek dertleri erkekler ) hep beni. Mevzum konusulsun hep ben konuşayım. Çoğu bencil sohpet edilmiyor anlattıkları tek şey erkek. Sıkıcı
Gizli Üye(30-35)1 yılÇünkü biyolojik saatin işliyor ve erkeklerde ona göre hormonel değişiklikler ile buna tepki veriyor. Atalarımız boş yere ateşle barut yan yana olmaz dememiş 👍
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyrıca neden bir kızla arkadaş olalım?
Bizim erkekler olarak ortamımız çok çok daha iyi ve kesinlikle bir kızla arkadaş olmaya gerek yok.
1 yılOlunabilir de bu kişiye bağlı demekki sana hep art niyetle yaklaşan erkekler denk gelmiş
00 Yorumla
1 yılbu erkekten erkeğe değişen bir durum bence. genelleme yapmak yanlış olur.
30 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem