Her arkadaş olduğum erkek benden hoşlanıyor ya niyetim düzgün arkadaş olmak niye hoşlanıyorlar anlamıyorum her arkadaş dediğim 2,3 ay sonra benden hoşlandıklarını söylüyor..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Bir erkek ile kızın arkadaş olabilmesi için ikisininde birbirini beğenmiyor olması lazım.
Birisi yakışıklı veya güzelse illaki diğer taraf bir süre sonra aşık olmaya beklenti içine girmeye başlıyor.
Bende kızlarla arkadaş olamıyorum. Arkadaş, kardeş gibi baktıklarım hep bir süre sonra aşık olduğunu söylüyor. Ben o gözle bakmıyorum arkadaş kalalım diyorum kalmıyorlarda arkadaşımı kaybettiğimle kalıyorum🤦00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadın ve erkek gayet de arkadaş olabilirler ama arada belli bir mesafe olmalı. Mesafeyi biraz geçerlerse, tepki göstermeniz gerekir ya da ima etmeniz gerekir. Mümkünse de, çok sık bir araya gelmeyin. Erkekler, bazen şöyle düşünüyorlar; Bu kız bana çok samimi davranıyor, acaba bana aşık mı? Gideyim, çıkma teklifi edeyim, zaten aramız da iyi, güzel sevgili oluruz. Böyle saçma analizler yapıp, saçma sapan teklif yapıyorlar. Bu bazı kesimler için. Bazıları için ise; Beyinleriyle, alt organları yer değiştirdiği için, direkt o işe girmek istiyorlar. Siz, daha olgun, aklı başında insanlarla arkadaşlık yapın ya da hiç yapmayın.
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBenim 13 yıllık arkadaşım var ben bile ona karşı bir şey hissetmiyordum mesela bir anda aileler tanışsın dedik hayırlısı bu dünyada her şey.. Güzel ahlakı olan kızdı o sebeple ciddi düşündüm. Mesele güzellik bizim toplumda güzel kız görünce şeyi kalkıyor milletin bizim ülkede ne yazık ki ama Amerika’ya gidince asosyal kesiliyorlar hepsi kız ortamlarını bulamıyorlar buradaki gibi.. sonra ülkelerine dönüyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrtaokuldan erkek arkadaşlarım var gerçekten beni bir kız kardeşleri yerine koyup öyle severler sahip çıkarlar bir erkeklerden arkadaşlık ettiğim onlar var onlar dışında evet kiminle arkadaşlık yapsam benden hoşlanıyorlar niyetleri düzgün değil maalesef
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
121Cevap
+1 yılÇünkü erkeklerde bir şey eksik. Allah beyin verirken onlar kafalarina şemsiye tutmuşlar neden mi tam tahmin edeceğiniz üzere "bize beyin veriyor ya Allaha bak" diyip egolarini gururlarini orada bile ortaya cikarmislar. Eee sonuç...
Akıllı olan erkek arkadaş olmak isteyen bir kadindan hoşlanır mi hoşlanmaz. Peki yine soruyorum akıllı olan bir erkek sevgilisini yarı yolda bırakır gider mi ortada kızın yaptığı hiçbir şey yokken kendi kişisel sebepleri için.. gitmez birakmaz. Yani erkeklerden bir cacık olmaz.30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemin ederim bende aynı gerçekten olunmuyor birader diyorum kardeşim diyorum yok bi süre sonra yine aynı şey duyuyorum. Benden bi kaç yaş küçük olanlar bile bi süre sonra benden hoşlanıyo bu nedir. bıraktım ben kadın erkek arkadaşlığına inancım kalmadı gerek de duymuyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılAynısı bi kaç yaş küçük hoşlandığını söyledi bide öbür arkadaşı da hoşlanıyor her arkadaş dediğim yani..
Cevap sahibi+1 yılAy Evet ve artık sevgilim olduğunda gerçekten yok o benim sadece arkadaşım ya da kardeşim gibi dediğinde hiiiiç inanmam kabul da etmem ya bitirir arkadaşlığı ya da biz biteriz uğraşamam öyle saçma sapan şeylerle gerçekten
+1 yılÇok basit, çünkü ateşle barut bir araya gelmez lütfen anlayın artk bunu, kendinizi kandırmayın. Gey erkeklerle arkadaş olun. Bir erkek sizinle arkadaş oluyorsa ya size aşık, ya size başka gözle bakıyor, ya da sizi B planı olarak görüyor. Yani sevgilisinden ayrılırsa filan. Alternatif olarak. Bugüne kadar sevgilim veya kız arkadaşım olmadı ama söylediklerim tamamile doğru.
25 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş olarak gören erkek var midir
- +1 yıl
Bu sorunun cevabını verdim, hayır, yok işte kabullenin yok, yok, yok, ancak gey bir erkek arkadaş olarak göre bilir siz kadınları
Çünkü karşı cins biri olunca etkileşim oluyor kardeş değilsiniz sonuçta çekiyor merak uyandırıyor
33 Yorumla
Soran+1 yıl2. Günde mi
- +1 yıl
Ankara da mısın buse?
Çünkü erkek ile kadın arasında bir çekim var ve bu insanların fıtratında var.
Arkadaş edinmek istiyorsanız hemcinsinizden edinin ki doğru olan bu.
Hem siz bir erkekle her şeyi konuşamazsınız ama kendi cinsinizle özel durumlarunız kunaşabilirsiniz.
Hoşlantı olduğu anda uzaklaşmak en dorusudur.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi şöyle bir durum var.
Eğer insan manevi değerlere örneğin hoş sohbet muhabbet dert paylaşabilecegi biri için değer veriyorsa cinsiyet ayrımı yapmaksızın çok iyi arkadaş olabilirler tecrübe ile sabittir.
Velakin kişi karşısında ki insanı sadece cinsiyeti farklı olduğu için konuşmaya çabalıyorsa ondan arkadaş falan olmaz ancak dert olur13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle aslında öyle olmalı ama maalesef toplumuzda kırılamayan bir algı var karşı cinsler arkadaş olamaz diye bence bu yukılamayan bir tabu ve böyle kalacak
- +1 yıl
😔🙄
- +1 yıl
Toplum için yıkılmasi zor dediğiniz tabu bende çoktan yıkıldı bu sebepler diğerlerini ne yapar bilemiyorum
Ben de aynı durumun tersini yaşıyorum. Erkekler genelde duygulsal bakar. Arkadaş olarak yaklaştığı kızda bile bir umut arar
12 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi umut?
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaş olarak kalmak istediğinde kadının buna engel olmasını ne yapıcaz.
Tersini yaşayanlar da var.
Kendi yaşadıklarımızı gerçek hayat sanmayalım.
Yer yüzünde hayatını idame etmeye çalışan bir çok insan var.
Hepsinin ne yaşadığını bilmiyoruz.
Peşin hüküm vermek doğru olmaz.
İstek ve niyet dogrultusunda birini seçmek zorundayız.00 Yorumla Şimdi eğer yasınız doğru ise şimdi ortaya şöyle bir şey çıkıyor genel olarak yani bu herkesi kapsama alanına alacak diye bir şey yok fakat şu var insanlar sizi evet yasınız itibari ile fiziğinizde biraz düzgünse nasılsa her yol bunla olabilir gezilir tozulur sevişilir gibi düşünüldü için aslında sizden hoşlanan kimse yok sadece fiziğinizden hoşlanan vardır muhtemelen
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlık tan ne istedikleri önemli? Bir yerlerde gezinmek biseylwr yemek sinema vs ama sonrada arkadaş kalmak günümüz koşullarında kız veya erkek farketmez sizin bir beklenti içine giriyor lar. hemen yararlanmaya kalkiyorlar. bende maalesef arkadaş bulamıyorum sırdaş bulamıyorum. hepsi yararlanmak istiyor
00 Yorumla
+1 yılAteşle barut yan yana durmaz bu yüzden kadın erkek arkadaşlığını samimiyetsiz bulurum hem taraflardan biri sevgili bulunca o arkadaşlık zaten biter çünkü sevgili kıskanır istemez. Ben de mesela sevdiğim kadının karşı cinsten arkadaşı olmasını asla istemem ki benim de olmaz zaten.
00 YorumlaKadınlanerkek ateşle barut gibidir sen de arkadaş olma sevgili bul o senin en yakın arkadaşın olur zaten. Arkadaş olmak vakit kaybı geliyor daha güzeli olan sevgililik ve ilişki yaşamak varken kim daha basit düzeyde arkadaşlığı seçsin ki? Belirli yaştan sonra kimse arkadaşlığa yanaşmaz olsa bile elbet daha fazlasını ister.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü bir kadınla bir erkek arkadaş olamaz anlayın artık şunu
22 Yorumla
Soran+1 yılYa deniyorum gerçekten olmuyor
- +1 yıl
Olabilecek iş değil boşuna deneme
Aşırı güzel çekici kızsın demek ki onlar seni direk sevgili kategorisinde görüyor
14 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş olrk gördüklerimi söylüyorum onlara evet arkadaşız diyor ama arkadaş olan biri durmadan sevgilim der mi değiliz diyorum seviyorum seni napıyım falan diyor
Soran+1 yılÖyle yapıyor konuşmayınca da şaka yapıyorum zaten nişanlıyım sevgilim var falan diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet cidden sevdiğim çocuğu anlatıyordum sürekli birden bana ben seni seviyorum falan dedi cidden çok saçmaydı
11 Yorumla
Soran+1 yılBende anlatırken şey diyor döverim onu seni en çok ben mutlu ederim o edemez gibi şeyler çok saçmaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer arkadaş olduğun erkek senden hoşlanmıyor. Senden hoşlanan erkekler seninle arkadaş oluyor. Başka türlü çekilmiyorsun demek ki
12 Yorumla
Soran+1 yılEe o zaman bana herkes aşık oluyor bu da imkansiz önce olup sonra hoşlanıyorlar bence
Cevap sahibi+1 yılHayır bak şimdi kızı önce bi gözüne kestiriyorlar önce bi tanışalım 2-3 gün kaynaşır sonrada yürürüm bu kıza falan diye başlıyorlar arkadaşlığa sonra arkadaşlık ilerleyince arasının bozulmasından korkup açılmıyorlar. Aylarca belki yıllarca bu arkadaşlık platonik bir şekilde devam ediyor ta ki kızı kaybedeceğini anlayana kadar. Ondan sonra beklenen konuşma geliyor işte ben galiba senden hoşlanıyorum falan filan. Yani sen arkadaşlık ederken hoşlandığını zannediyorsunuz ama aslında ta başından beri hoşlanıyordu senden.
+1 yılBu yaradilisla alakali. Bir kadinla bir erkegin arkadasligina inanmiyorum, mumkundur diyenler mutlaka menfaat duygusu ile bunu soyluyorlar. Durust degiller.
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMesafe olmalı bence ama şu bir gerçek Arkadaş olarak dahi olsa Erkekler de doğal olarak ilgi gördüğü kişilere sempati duyarlar. Kendine kırmızı çizgiler belirlemen lazım. Aşırı samimi olma.
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 695 cevap paylaştı. Mesafeyi korumak gerek, genellemek istemiyorum ama benim gördüğüm ve yaşadığım kadarıyla samimiyet arttıkça -karşındaki her ne kadar düzgün biri olsa da- çoğu erkeğin süre sonra hisleri oluşmaya başlıyor, farklı tarafa kayıyor.
32 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarda normal arkadaşlıktan bir süre sonra yürümeye başlıyor biliyorum
Aslında arkadaş olunabilir. Tabi bu kişinin karakteri ile alakalı. Nasıl ki arkadaş olarak başlayan bir şeyde kadınların gönlü kaya biliyorsa erkeklerinde kayabiliyor. Tabi daha art niyetlide olanlar oluyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılTanıştıktan 2 gün sonra hoşlanmaları tuhaf
Soran+1 yıl2. Günde hoşlanmış arkadaşlarım dedi nasil oldu bilmiyorum ama hani saçma
Soran+1 yılya da hoşlanıyormuş gibi yapıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi anlaşıyorsa, etrafında kız bulması zorsa ve bir de duygusal ise bağlandığını hissediyor ve arkadaşlığı bitirmeye çalışıyor. Bu bizim ülkede çok. Aslında biraz düşünse yaptığının ne kadar saçma olduğunu anlayacak da, beyin bazen tam düşünemiyor. Ayrıca bu sadece erkeklere özgü bir durum değil, kadınlar da aynı.
00 Yorumla
+1 yılNeden olunmasın ki. Senelerdir bana karşı bekarken de evlenince de hiç tavrı, üslubu, yaklaşımı değişmeyen erkek arkadaşlarım var. Yanlış anlamayın bu biraz da karşılıklı had, hudud ve enerji meselesi diye düşünüyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
Onların iç dünyasını bilseydin böyle demezdin
- +1 yıl
Ee yani sizde içinizde ikiye ayrılıyorsunuz. Erkekler ve adamlar bunu yine en iyi siz bilirsiniz zannımca
- +1 yıl
Erkek erkektir adamı madami yok standart donanıminda var olan erkeklik duygularıni çarpıtarak işin içinden çıkamaz eğer bahsettiğin gibi bir canliysa erkek olamaz zaten erkek cinsellikle yüklüdür ve cinselliğini bir şekilde karşılamak ister eğitimi kültüru farketmez
- +1 yıl
Erkekleri kadinlastirma projesi kapsamında erkek cinsel dürtülerini kontrol etsin yok efendim Arkadaş kalalım yok efendim kankam vs böyle bir şey yok erkek her zaman erkektir gerisi patatestir
Açıkcası bende tam böyle düşünen birisi ile uzun soluklu arkadaşlık kurmak istiyorum. Hatta direk söylüyorum evliyim 2 çocuğum var. Olunmaz diye bir şey yok benim netten tanıştığım çok bayan arkadaşım oldu ve hala görüşüyorum
013 Yorumla- +1 yıl
Olmaz boyle birsey lutfen normal karsilamayin boyle birseyi vicdaniniz nasil izin verebilir boyle birseye? Kendi eşinizin mutlulugunu dusunun en cok hakeden o. Ona deger verin baskalarindan once. Lutfen kacmayin bunu hesab verin kendi vicdaniniza nasil yapabilirim boyle birsey diye? 2 cocugunuz var ne guzel yuvaniz Allah mutlu etsin neden daha fazlasi arayis icindesiniz? Lutfen kendinizle yuzlesin bu hata geri donulebilir birsey devam etmeyin yeterki boyle seylere. yoksa buyuk bir hesab icinde Allah korusun nasil hesab vericegiz?
- +1 yıl
Evet anliyorum sizde beni ters anlamayin. Ama bu yol ters yerlere gidebilir bir bakarsiniz arkadasliktan ote durumu dusunebilirsiniz. Vesvese yakindir insana boyle seyler yasinabilmiyeceginin garantisi yok maalesef. Eşiniz gorse yanliş anliyabilir ve zarar verebilirsiniz size. siz sohbet etmek istediginizden oturu.
- +1 yıl
Karında bulamayip o ARKADAŞta ne buldun aq
- +1 yıl
Demek ki karın hoş sohbet birisi değil ki başka bir arayışa yonelmissin ama o sana bedenini verdi sende adamlık yap karına sahip çık
- +1 yıl
Şans olarak karşimiza ciktin belki seninde sanş dir bizle karsilasman? bu yorumu iyi ki atmissiniz karsilasmamiza neden oldu. Linç etmiyorm lutfen yanlis anlasilma olmasin bende yanlis anlamisim aldatilma sanmistim. Ben boyle saniyorsam eşinizde ayni dusunce olabilir ve kotu sonuclar olabilir. Baska biriyle uzgunum sohbet olmaz ters dusunce olmasada.
- +1 yıl
Alan razı satan raziysa bize müsade biz kalkalım aq
- +1 yıl
Tabiki birsoruya cevap vereceksiniz herkes burada oyle yapiyor. ben sadece karsi cinsle sohbet etmenize takılmıstım. Tabiki eşinizle taniştirmak gayet guzel (evli olanlarla ozellikle cunku onlarin eşi var ters dusunceye girilmez) arkadaslik kurulur. iste bu sekilde olur eşinizin rizasi varsa. sadece size soliyecegim sey var rahatsiz degildr umarim esiniz belki içinden sakliyabilir bu durumlardan onuda gozden gecirin yinede olabilir boyle birseyin olmasi.
+1 yılArkadaş olarak dahi olsa çok cana yakın davranıyorsundur. Erkekler de doğal olarak ilgi gördüğü kişilere sempati duyarlar. Kendine kırmızı çizgiler belirlemen lazım. Aşırı samimi olma.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 972 cevap paylaştı.
+1 yılFreuda göre hiç bir erkek cinsel çekicilik görmediği kadınla arkadaş olmaz Yani sözün özü kadın erkek arkadaş olmaz Çok az istisnası var o kadar
10 Yorumla
+1 yılBendede öyle oluyor aslında gerçekten onların arkadaşlıkları güzel oluyor erkek kardesıne anlatamadığın çoğu şeyi onlarla paylaşıyorsun ama sonunda ışte böyle kal leşlik yapıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü güzelsindir. Erkeklere başta kanka de anlasınlar
ya da kısmetini kapatma doğru kişi çıktığında arkadaşlıktan sevgililiğe geçiş yaparsınız00 Yorumla
+1 yılAteş barut suylr arkadaş olunur yaşça baya büyük kadın olur o olur ama kız genç erkek büyük olsa bile erkek pust oluyor biraz daha olmaz o yine arkadaşlık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYokluktaki erkeklerle takılıyon demek ki. Benim arkadaşlarım öyle değil
11 Yorumla
Soran+1 yılYa onu bırakta benden küçük olanlar bile hoşlanıyor..
Beyinleri tek taraflı çalıştığı için direk aşk sevgi sevgili yoluna dönüyor şahsen benim erkek arkadaşlarım bir süre sonra böyle olduğu için görüşmeyi tercih ediyorum..
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş kalalım = Tipim değilsin ama kafasını ütüleyip, hesapları ödetecek bir erkek lazım, beni aldatsada affedeceğim bir erkeğe denk gelene kadar :)))) Başka bir arzunuz?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü erkek kadın arkadaşlığı diye bir şey yoktur
45 Yorumla
Soran+1 yılYa erkek arkadaşlarım da olsun istiyorum ama olamıyor işte
- +1 yıl
olmaz. kadın erkek arkadaşlıklarında öncesinde veya sonrasında illa bir taraf özellikle de erkekler karşı tarafa karşı bir şeyler hissedebiliyor. bazıları hoşlanırken bazıları arzulayabiliyor. o yüzden ben kadın erkek arkadaşlıklarına inanmam ve samimi bulmam. sevgilim olsa yakın erkek arkadaşı olsun istemem mesela.
Soran+1 yılSevgili plan biriyle arkaş olsam aynı duyguları beslemez diye düşünüyorum sonuçta sevgilisi var dünkü erkek arkadaşlarım da olsun istiyorum ve üzücü böyle düşünmemeleri
Soran+1 yılDüşünmeleri *
- +1 yıl
valla sevgilisi olana bile güven olmaz bu zamanda kimseye hiçbir şekilde güven olmaz neler oluyor neler
Kac senelik kiz arkdslarim var hicte hoslanmadim ya da yan gözle bile bkmaadim...
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKizlarla da arkadaş olunmuyor
Kimle arkadas olsam aşık oluyor14 Yorumla
Soran+1 yılBen olmuyorum ama tamam yakışıklı biriyse kendime engel olamam ama öbür türlü olmam
- +1 yıl
Yakışıkli değilim neden aşık oluyorlar
Soran+1 yılÖylesin demekki ya da sevecen birisin ama ben yakışıklı olana ya da çekici plana aşık olurum
- +1 yıl
Yok be sevilecek bir tarafim yok
Adamlik desen
Kizlar adam olana da aşik olmaz
Kötü biri desen o da değilim onlara aşik olurlar genelde
Ben çözemedim
Değişik
Ben hiç hayatimda aşik olamadim birak güzeli falan
+1 yılBasmak istiyorlar sana biraz cilveliysen ondann hayatımm
20 YorumlaKişisine göre değişir kanka olacaz dediğim kızlar da 2 ay geçiyor hatta bazen 1 gün bile sürmüyo ortadan kayboluyorlar ulan dost bile edinemiypruz aw
00 Yorumla
+1 yılErkek ve kız arkadaşi olunmaz imkansız gibi bir şey elinde sonunda bir şeyler hissediyorsun ister istemez
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hoşlanmayanlar da sevişmek için pusuda beklerler. Sen kankan sanmaya devam edersin... Ne için bu arkadaş olma çabası anlam veremedim!
00 Yorumla
+1 yılÇok normal erkekle kız arkadaş olamaz zamanla samimiyet oluşur niyet bozulur anca çocukluktan arkadaşlarsa istisna olabilir
00 YorumlaValla bnde öyleyim bacım oyuzden şu an üç kişiyi engele attim arkadaşız diyorum yok sana aşığım diyorlar bnde tahammül edemedim engele attim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. 10 yıldır arkadaşlık ettiğim karşı cins bir arkadaşım var hiç bir şey hissetmedim kanka sen değişik insanlarla arkadaşlık yapıyorsun herhalde
00 Yorumla
+1 yılHiç ateşle barut yanyana sakin kalabilir mi ki?
Duranlar illa ki var doğrusu da odur ancak büyük çoğunlukta olduğunu düşünmüyorum.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Erkekler cinsel kizlar duygusal baglanir karsi cinsle arkadasliklarda. O hoslananlarin cogu aslinda arzuluyordur
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar
Duygusal boşluk içindedirler ya da seni çok samimi gördü beğenip hoşlanıyorlar00 YorumlaAile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. bir erkeğin bir kadınla arkadaş olması için hiçbir neden yok kadınlar genel olarak iyi arkadaş değildir erkekler için
00 YorumlaBenim güzel giden erkek arkdaşlarım var uzun süredir sohbet vs her sey iyi duygusal hiç bir istek yok aramızda
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bizde de durum aynı kimle arkadaş olsak aferdersin hoşlanmadık diye bi sürü tribe giriyor aman olmasın daha iyi
00 Yorumlaİçgüdüsel bir şey. Hiçbir erkek bir kıza arkadaşça duygular hissetmez.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 797 cevap paylaştı. demek ki sen nefes alıyorsun, ve sandalyeye oturduğunda ayakların yere değiyor ondan...
gideri olan bir kızsın yazık sana hiç bir zaman gerçek arkadaşlığı tadamayacaksın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılSelam versek flört zannediyorlar
21 Yorumla
Soran+1 yılAynn
Bu doğal degilmi sonrada cinsellik isterler buda normal ama sen anladığım. kadariyla buna soğuksun
00 YorumlaOlunamıyor diye bir şey yok. Olunur ama ateşle barut olduğu da bilinmeli
00 Yorumla
+1 yılNeden arkadaş olunmuyor arkadaş olan gayet normal arkadaş oluyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 614 cevap paylaştı. Anlatim sana bunu dinle lütfen
https://voca. ro/14tu6ngFjCnX00 YorumlaArkadaşlıkla ilişki mesafesini ayarlayamıyorlar ondandır senden kaynaklı bir durum değil
00 Yorumla
+1 yılCukleri var çünkü 😁😁cevap basit bişi aramayın arkadaş ayağı götürürüm bir gün ayağı 🤪
014 Yorumla- +1 yıl
Yaparım sizene 😁😁
- +1 yıl
Yaparım genellemeee sanane😁
- +1 yıl
Susmuyommmm
- +1 yıl
Ben mi agliycammm erkekler Ağlasin banane 😁😁
- +1 yıl
Hiçte ağlamam 😁😁😃😃
- +1 yıl
Banane 😃😃😃
- +1 yıl
Evet bak bu doğru
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Karşı cinsiniz çünkü, illaki bir çekim olması normal
00 YorumlaKalınmaz bence ya duygular bir zaman sonra kendini belli ediyor maalesef
00 YorumlaNe kadar da arkadaş olunsa eninde sonunda bi duygusallık oluyor
00 Yorumla
+1 yılYoo öyle değil bence benim vardı öyle bir arkadaşım belki 10 yıl arkadaştık
00 Yorumla- Devamını Gör (113)
Devamını Gör(158)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem