AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Olunur diyen uyduruyor 😂 Homaseksüelim benden bile hoşlanan erkek arkadaşlarım oldu uyarmama rağmen ve beni bilmesine rağmen. Sadece arkadaş kalmak çok mu zor. Gerçekten tuhaf.
Bence her erkek aynı değildir. İlla ki arkadaşça konuşanlar da vardır.
Cinsellik olursa arkadaş olurum 😂 al gülüm ver gülüm hesabı
Yaradilisa aykiri bu iki taraf birbiriyle iyi anlasiyorsa aşk a donuyor bir sekilde zaten
şanssızsın sanırım gayet de iyi arkadaş olunabiliyor
Bence senden öyle bir elektrik aldıkları için olabilir mi belki de sen aşılıyorsun onlara bu hissi
çekici birisinizdir ondan dolayı. yoksa bir kızla arkadaş kalmaktan kolay ne var
Hayatlarında doğru düzgün bir kadınla muhatap olmadıklarından kaynaklı. Yazık valla.
Hiçbir erkek skemeyecegi kızla arkadaş olmak istemezzz zaman kaybı olarak görür işini hemen halledip bir sonraki levele geçmek ister ve hiç bir erkek aynı kızı iki kez * erkekler dünyasından bilgiler sızdırıyorum aq
Sanırım. sen çok etkileyicisin
Sanmıyorum yaaa güzelim ama hani bence hoşlanmaları saçma
Erkekler seni kanka olarak değil başka bir şey olarak görüyor ve erkek arkadaşlarina bu kız o***bu size ayarlım. mi diyor kızlarda çok iyi erkek arkadaşi olduğunu sanıyor
Saçmalık
Doğru
Öyle çevre yaptıysan senin hatan, şirketimize onlarca kız erkek var, kimse senin dediğin gibi kızlara bakmıyor
erkeklerle kadınlar arkadas olamaz bence kadın veya erkek yuz verirse hemen kobusur yakınlasır
Erkek arkadaşım yakışıklıysa hoşlanırım sadece öbür türlü asla
yakısıklı olmasa bile iilakı bi bos anında nefsine duskun insanlar birsey yasar
Ben öyle değilim ya
5 dakika snra ne olcagı bilnmezlen buyukkonusma bnce
Onun için biraz çirkin olman lazım güzellik başa bela😅
O kadar güzel değilim ama güzel bulmuş beni 😂😂
Güzel olmasan yürümezler
Peki ne yapsam yürümeyi bırakırlar çünkü rahatsız oluyorum sevdiğim çocuk bile uzaklaştı artık
Yüzeyle arkadaş ol merhaba merhaba
Şu an canımdan çok sevdiğim bu kız vat kardeşim gibi uğruna her şeyi yaparım onu çok seviyorum ama kardeşten fazlası değil o benim kardeşim yani ona karşı cinsel veya duygusal hisler beslemiyorum belkid3 senin arkadaş secimin yanlistir
Evet ya işlerim vardı sertifika almak için planlayalım dedik adam iki dakikada saçmalamaya başladı üstelik sevgilim var
arkadaş çevreni değiştirmen lazım demekki. çoluk çocukla takılma
Erkek arkadaşlığı diye bir şey yoktur stratejik taktik vardır arkadaş gibi başlar ilerde nikah masasına kadar gidebilir bazı durumlarda
Demek ki arkadaşlık bağı tam oturmuyor aksi halde sana öyle bakamazlar
Sevgilime bı kızın erkek arkadaşı olamaz diyince geri kafalı oluyorum bende al aq
Eski sevgilimde banandemisti sjsjsjsj erkekler Instagram alinca keske arkadas olmasaydik diyolar demisti sonra sevgili olmustuk olmuyo yapamiyoz napalim tek suclu biziz mk
Erkek işte sonuçta kız ve erkek zihniyeti farklı 🤦🏻♀️
Olunuyor, sadece bazı şeylerle ilgili mesafeyi koruman ve doğru kişiyle arkadaş olman lazım.
Genelde çevresinde kız olmayan erkekler, bulduğu kız güzel ise bağlanma eğilimindedir 😃
Benimle olsana lütfen
Olmuyorum artık şaldğwşdis😄
Lütfen dertleşmeye ihtiyacım var gerçekten
Ne oldu aşk meseleri mi
Hayır tabiykide
Anlat dinliyorum
teşekkür ederim gerek yok anlatsaydım ulu orta yerde sana gerek kalmazdı demi ama
ateşle barut yan yana durmaz
🙁
arkadaşta olunur. hoşlanılırda.
bende de ikiside oluyordu
kızlardan hoşlanmayacan
onlardan hoşlanmalarını bekleyecen
Ben şahsen yabancı bi erkekle yabancı kadının asla arkadaş olcana inanmam en ufak bi gaza gelmede soluğu yatakta alırlar kanka ayağı gt ayağı
Abaza mı yoksa alfa mı iyi ayırt etmek analiz 🧐 etmek gerekiyor sanırım. Yoksa bu abazalarla uğraşmak iş değil.
kızlar içinde geçerli bnce bu
Olunabilir neden olunamasin, senin karşına çıkanlar uygun kişiler değilmiş
Bnce de olunabilir
@belsican hepimiz aynı değiliz içimiz de çok iyi insanlar da var
ay evet ya hele hele sevgilin olunca daha büyük sıkıntı benimde yakın arkadaşım var ama mesafeliyiz
Çünkü akıllarıyla hareket etmiyorlar akılları farklı şeye çalışıyor hepsinin
Erkeklerde böyle bir sorun var evet ama bir kısım ciden böyle ve karşı cinsten soğutuyor
arkadaşa ihtiyacımız yok düzenli sevgiliye ihtiyacımız var
Şehevi duygular varken İki cinsin arkadaşlığı mümkün değil
bence tam tersi ben arıyorum şöyle kafa dengi her şeyi konuşabileceğim bi arkadaş yok valla 😅
Çünkü fantezileri çoook geniş her konuya uyarlıyorlar
Erkekler kendilerini yönetemiyor o kadar çünkü başka faktörlercdecgiriyo araya :)
Hoş birisin o zaman haha ama belki o yaş grubunda öyledir yaşın 45 üstü gözüküyor
Testesteron ağır geliyor
Arkadaşmi istiyorsun sen
İstiyordum evet hangi erkeğe arkadaşım diyorsam benden hoşlanıyor
Senden hoşlanması normal demekki güzelsin peki seni rahatsiz edermi
Ediyor hani çünkü arkadaşız diyorum bana sevgilim diye sesleniyor sonra bana böyle seslenme diyince seviyorum seni napıyım falan diyor konuşmayınca şaka yapıyorum nişanlıyım zaten sevgilim falan var diyor bu rahatsız ediyor
Anladım onun karektersizligi işte
Bana da arkadas lazım
Sevgili mi arkadaş mi😂😂
Sadece arkadas
Beyinleri yok demek😄
Ne alaka be
@turgayatacan kanka yoksa bi arkadasina göz mi diktin ne ettın😂
Beni bilirsin çiçeğum bende öyle iş olmaz😎
@turgayatacan tamam.
Çekici kadinsan olmaz
Öyle olunca niye olunmuyor illa farklı gözle bakmak şart mi?
Birde olgun kadınsın cekicilikte vardir kesin sende olmaz yani erkek arkadaş zor
Birileri yine egosunu tatmin ediyor
Soruma yanıt vermişsin ama😂😂
Sorduğun soruya değil, eleştiri yaptım keşke farkı anlayabilsen
Cevap gelsin diye sordum ee gelmiş istediğim amaca ulaştım burada eleştiri yapman umrumda bile değil?
O zaman neden cevap veriyorsun süper zeka?
Çünkü verdin yanıt saçma bak ne kadar yanıt gelmiş istediğim şeye ulaştım o yüzden konuşma bence
Ya klasik women
Bende öyle bir durum yok ama bu zaman geçince sana alışıyor sonra neden olmasın diyor genelde bu düşünceden oluyor.
Swvgilisi olan erkekle kanka ol 😂
Sevgilisi olan biri bile yavşadı 😂😂
Kskskskksms
Auran vqr demek ki 😂
Çünkü kediden post erkekten dost olmaz :D
Erkekler arkadasca bakmaz kızlara çünkü
Ortafogu ülkesi oldugunuz icin
Erkekler öyle yapcak bir şey yok
Çoğu cinsellik peşinde hepimizde bu var aslında lakin sadece ilişki konuşan tek amacını bu yöne kanalize edenden uzak durun.
Para ve cinsellik bir araçtır bir amaç olamaz bu yüzden öncelik sevgimiz, saygımız ve sadakatimiz olmalıdır.
Hoşlantı değil o güzelim yatağa atma çabası
Erkek avcıdır doğasında var
Bu niyetle alakalı bence olanlar var.
Öyle oluyor evet
6 senelik yakin erkek arkadasim var hic boyle bisi yasamadik daha😃
Bütün suç hormonlarda
Gayet rahat olunabilir aslında.
Ben arkadas olurum. Yaşımın küçüklüğüne bakman
Eee sonrasinida anlat bakalim🤣🤣