+1 yılBak ben bir kızdan hoşlanıyodum yazdım konuşmaya başladık ben konuyu farklı bi yere çekmeye çalışırken o farklı bir yere çekti ben samimiyet kurmaya çalıştıkça o sınırlarını korudu hep bir arkadaşmış gibi yaklaştı bana bende böylelikle hiç açılamadım 5-6 senelik arkadaşız sırdaşta diyebilirim herhalde benimde sevgilim oldu onunda sevgilisi oldu ama biz hep arkadaş kaldık
Soruna gelecek olursak mesajlarına sürekli cevap verme bazen attığı mesaja 5-10 dk içinde cevap ver bazen 5-10 saat bazende 1-2 gün içinde cevap ver ama cevap verdiğin zamanda mesaj tazeymiş gibi konuya hakim bir şekilde samimiyetle cevap ver
Bu şekilde bi yandan onu umursamadığını düşünücek, konuya hakim samimi şekilde cevap verdiğin zamanda o kadarda umursamaz değilmiş demekki gibisinden bir düşünceye kapılıcak. Anlık samimi bir şekilde mesajlaşırsanız ister istemez senden hoşlanabilir geç cevap verdiğin zaman şöyle düşünür “mesajıma 1 gün sonra cevap veriyor sevseydi anında cevap verirdi” diye bir düşünceye kapılır.
Ara ara arkadaş olduğunuzu dolaylı yollardan dile getir mesela senin gibi arkadaş bulunmaz gibisinden falan işte burada önemli olan cümle içinde arkadaş kelimesinin geçmesi. Umarım soruna uygun yararlı bir cevap olmuştur ☺️
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnlasabildigini ve mutlu olduğunu fark edince daha iyi sevgili bulamayacağını düşüneserek yanasmistir.
Samimiyeti farklı şekilde anlamış olabilir.
Sizi tanıdıkca belki aşık olmuş olabilir.
İyi niyetli olarak düşünüyorum lütfen yanlış anlamayın.
Genel olarak çiçekten bal alma durumu olarak düşünüyorlar.
Çok yanlış bir düşünce ama ne diyim insanoğlu maalesef.
Kendine güvenmeyen imkan varken değerlendirme çabası.
ya da kadınları maalesef ki sadece seks objesi görmesi.
Dediğim her insan aynı olamayınca her erkek veya kadında aynı olmuyor hayatta.
Kötü insan olduğu kadar , iyi insan da var bu hayatta.
Seçimlerimiz bizi ya iyi insanla ya da kötü insanlarla karşılaştırır.
O nedenle karşımızdakine suç bulana kadar ilk önce hatayı kendimizden aramaya başlayalım. Ben ne yaptım başıma bu geldi diye düşünelim öz eleştiri yapalım tarafsız gözle bakmaya çalışalım.
İnanın bu şekilde hareket ettiğimizde hayat daha kaliteli ve güzel olacaktır.
Güzel , Mutlu, Umutlu geceler ve Günler olsun00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarla erkeklerin arkadaş olabileceğine inanan erkeklerle inanmayan erkekler arasında çok temel bir zihniyet farkı var: Kadını cinsel obje olarak görmek/görmemek. Kadını iki meme bir p*po bir k*kudan ibaret gören erkekler kadınlarla arkadaş, dert ortağı, kanka falan olamazlar. Kendilerine arkadaş olarak gösterilen yakınlığı farklı bir seviyeye taşıma gayreti içinde olurlar. Kadınlarla arkadaş olabilen erkekler ise kadınların bedeninden çok beyniyle ilgilenenlerdir. Arkadaşlık ilişkisini karşı cins ilişkisine çevirme gayreti içinde olmazlar, öyle bir beklentileri de olmaz. Bu farklılık sanırım erkeklerin yetişkin olana kadar geçirdiği yetiştirilme sürecinden kaynaklanan bir şey. Erkekler, ergenlik yaşlarında, aileleri tarafından kısıtlanmayan, serbest yetişmiş yaşıt kız arkadaşlarıyla iletişim kurabildiğinde karşı cinsle arkadaş da olunabileceğini, karşı cinsle ilişkilerinde cinselliğin olmayabileceğini öğreniyorlar.
44 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel söyledin
- +1 yıl
Söylüyorum da, anlayan az... Teşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
EİG için teşekkürler 🙂
- +1 yıl
ergenlikte çoğu kısıtlanıyor ya da bi takım baskıya maruz kalıyor. Bu sadece çocuklar değil genel bir algı.
Çocuk lisede bir kız ile konuşuyor arkadaş oluyor. Öğretmen öğrenciler çocuğu hor gözle bakıyor.
Ya bırak ya da al diyorlar bu şekilde büyüdüğüm için bir kız ile iletişim kurmakta benim için epey zor en son hangi kız ile iletişim içindeydim hatırlayamıyorum :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl bir kişiliğin var bilmiyorum ama bekar, sevilmeye sevmeye ihtiyacı olan tiplere gereğinden fazla yakın davranıp değer verirsen tabiki yakınlık hissedebilirlrr ama erkekler neden hep böyle demen doğru değil dünyadaki erkekler çevrendekilerden ibaret değil. Gayet iyi arkadaş olanlar da var ama iki bekar kişi okul arkadaşı değilse zor yani insan doğası gereği tanıdıkça seven, sevdikçe bağlanan bir canlı. Belki de çok bana yakın iyi kalpli hoş sohbet bir kişiliğin var ve bu da erkekler için seni bir adım önce çıkarıyor olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen kadın erkek farketmez arkadaşlarıma değer veririm ama bunu yanlış anlamam ben
Cevap sahibi+1 yılBak bugün bir sürü farklı şeyi var birini bir aydır tanımak da arkadaşlık 3 yıldır tanımak da, üç yıl boyunca seninle arkadaş kalabilmiş biri sana farklı bir gözle bakmaz ama 1 aydır tanıdığın biri kişiliğinden ya da görüntünden hoşlanıp sana çıkma teklif edebilir, ayrıca çok konuşkan çok sıcakkanlı, tabiri caizse ele avuca gelmez Şen şakrak çocuksu neşeli biri isen de bu erkeklerin ilgisini çekebilir, gerçekten rahatsızsan biraz soğuk davran herkesle gereksiz samimiyet kurma bırak biraz çabalasınlar. Bir kitapta "en kıymetli şeylerden biri 'siz' diye başlayan sohbetin 'sen' e evrilmesidir" yazıyordu. Gereksiz samimiyet her zaman can sıkıcı sonuçlar doğurabilir
Cevap sahibi+1 yılBir kadına sarılıp canım benim diyebilirsin ama bir erkeğe demen çok da doğru olmaz bence, veya o rahatlıkta olmaz. O yüzden biraz resmi olmaya çalış bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlanlar var aslında ama pek az
00 Yorumla
+1 yılÇözümü bende 🙋🏻♂️
Benim gibi çekingen erkekler saygılı mesafesini haddini bilen erkekler ile arkadaşlık kurun aksi takdirde bir beklemediğiniz şeyler ile karşılaşabilirsiniz şu kadarını söyleyeyim ben size ben sevdiğim kıza bile arkadaşca davranıyorum sanırım bu hep böyle gidecek nasıl olurda normal bir kız arkadaşıma karşı mesafemi bozupda ona çıkma teklifi ederim ki ben buna saygı edep haddini mesafesini bilmek diyorum hiç aşmadım bu konuda kendimi benim görüşüm bu
NOT: sevdiğim kızla bir umudum yok gemimi yeni limanlara doğru yelken açtım eğer İstanbul'da yalnız ve ciddi ilişki düşünen varsa ben müsaitm 😁00 YorumlaOlan var da ama erkek aklı samimyet flört zannediyor elektriklenmeden sonra ilişkiye yaşamak istiyor büyük ihtimalle sen de beğenmediğin için red ediyorsun ama olan da var yani değişik bir mevzu benim ki kız arkadaşım çok var olabiliyor ama sevgilim olmuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılTiple alakası yok ben o gözle hiç bakmıyorum ki
+1 yılBaşlarda evet arkadaş oluyorsunuz. Çünkü bir şekilde giriş yapmak lazım ama zamanla paylaşılan şeyler arttıkça lan her şeyi paylaştık onu mu sakınacağız gibisinden bir düşünce tarzı oluşuyor erkek tarafında. Sonra oluşan ilk elektiriklenmenin sonucunda anlıyorsunuz ki hakikaten kadın ve erkek arkadaş olamazmış.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma sohbetini çok sevdiğim insanları hayatımdan çıkarmak zorunda kalıyorum
- +1 yıl
Arkadaş olamıyorsun işte sorunun kaynağı bu
Soran+1 yılEvet ☹️
Bence herkes karşı cins ile arkadaş olabilecek potansiyeli taşımıyor. Bu yüzden herkesten bunu görmeyi bekleyemeyiz çünkü kimisi karşı cinsi sadece tek bir gözle görüyor. Bazılarıysa onlarla arkadaşlıkta kurabiliyor. Bu da herkesin zihniyetinde bulunmuyor. Çoğunluğu ile de mümkün olmayabilir (kafa uyuşması, sürdürülebilirlik vs.). Bakış açısı ve yaklaşım ile de ilgili.
10 Yorumla
+1 yılYa hemcinslerimi kötülemek gibi olmasın ama bir erkekle olan arkadaşlık çok daha farklı, eğlenceli oluyor herhangi bir şeye kolay kolay alınmıyorlar istediğini konuşıyorsun vs. O yüzden çevremde çok erkek arkadaşım vardı ama bu durumu hep yaşadım. En son dostum dediğim insanı kaybettim ve erkek arkadaş işine son verdim açıkçası. Kötü bir durum özlüyor insan
10 Yorumla
+1 yılBunu yaşayan biri olarak söylüyorum gerçekten şu bahsettiğin düşünce yüzünden (herkes benden hoşlanıyor kafası ) kimseye anlatmadım ama durum aynı maalesef 😒 bütün kızlar aynı durumda mı bilmiyorum çünkü erkek arkadaşları.. erkek kankaları ile vakit geçiren bir sürü kız tanıyorum acaba sorun bende mi diye düşünüyorum bazen 😏
11 Yorumla- +1 yıl
Erkekler zamanla sahipleniyor, bu yapılari galiba
+1 yılBir kadınla arkadaş olmayı bilmemek bence bir erkeğin ayıbıdır. Fesat olunmazsa, cinsel, duygusal vs. Hiç bir beklentiye girilmezse neden olunmasın ki. Çok güzel de arkadaş olunur. Benim yakın arkadaşlarımın çoğu kadın.
20 Yorumla
+1 yılYetiştirilme tarzı verilen eğitim,
Yani bir erkek kadın görünce aklına ilk s2x aşk geliyor, aynı şekilde bende dahil :D
Yetiştirilme tarzı ve geneli muhazakar bir aile yapısından çıktığı için Bizimde amerika gibi bir yaşantı kültürümüz olması beklenemez
00 Yorumla
+1 yılMillet kıza obje gözüyle bakıyor ben milletten tamamen farklıyım kızı gözümde robot olarak görüyorum ne arkadaş gözüyle bakarım ne sevgili ne de kanka gözüyle eğer kız bana yazdiysa arkadaşca ilk önceliğim arkadaşca yazsa bile o kızı başımdan atmak olur kızlarla araya yecuc mecuc setti gibi bir set çekerim o setti aşabilecek kız yer yüzünde yok
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekten çok samimi arkadaş olunmaz veya başta belirteceksin kardesim diyeceksin veya abi diyeceksin veya sevdiğim biri var nisanliyim vs gibi konuşma yaparsan seviyelide takılırsan belki ama ben karşıyım böyle muhabbetlere sizde belirtmişsiniz bütün erkek arkadaşlarım maşallah diyorum bu zamanda birdee
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer niyetin gerçekten arkadaş olmaksa çokta güzel bir arkadaşlık kurulur karşı cinsle ve gerçekten de çok güzel dostlukları da olur tamamen senin niyetineve davranış şekline bağlı dir
20 Yorumla yaşadım bi kaç kere kötü durum olsa gerek, ama seçtiğin kişiler de sorun vardır diye düşünüyorum. gerçekten arkadaş gibi bakan erkek çıkma teklifi etmez. seçici olmalısın o zaman ya da fazla bağlanmayacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlunmaz çünkü bu fıtrata ters, erkek ya da kadın farketmez bir taraf mutlaka aklı kayat, biri aşk düşünür bu normaldir. Bu yüzden tüm karşı cins ile arkadaş muhabbetine girilmez, insanlarla iletişiminiz gerektiği kadar olmalı...
00 Yorumla
+1 yılSiz bazı dizileri fazla kaçırıyorsunuz gerçek hayatta öyle bir şey yok en fazla iş arkadaşı olursun işten çıkana kadar ya da okul arkadaşı olursun oda okul bitene kadar onun dışında her zaman erkekler kadınlara karşı duygusal cinsel vs yaklaşırlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Kanka ayağına götürenler zaten başka bir mecra , anormal olan erkeğin kadına ilişki teklif etmesi değil kadının erkekle normal arkadaşlık kurmaya çalışmasıdır. Tabi bu Erkek olan Erkek Adam için geçerlidir gidip yumoşlarla meriçlerle arkadaşlık kurabilirsiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler arkadaş kalmazlar fazla zaman geçmeden çıkma teklif ya da aşığım seni seviyorum derler kızlarda ilgi gördümü hemen kabul ederler bu yüzden kızlar erkekler kaşarlık * yaparlar orspunun önde gidenidir kız olsun erkek olsun farketmez
00 Yorumla
+1 yılBenim normal erkek arkadaşlarım var. O dengeyi senin kurman lazım. Kurduğun halde arkadaşlık değil sevgililik istiyırsa çıkar hayatından. Erkek olarak arkadaşın olmak zorunda değil.
10 Yorumla
+1 yılÇirkin olman lazım erkeklerin hoşlaşmaması için. 🤡🤡 Bi de erkekler kibarlığı flört zannedip etkileniyor genelde.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılBende her hoşlandığım kadının bana kanka gözüyle bakmasından sıkıldım, bir kadınla bir erkek kardeş kanka gibi olamaz sonuçta o kadınların anasının karnından doğmadık.
00 Yorumla Hayır ya arkadaşlığın kadını erkeği yok bence kendini bilen sevgi, saygıyla büyüyenler var, birde bunlardan yoksun büyüyenler var. Bence en güzel arkadaşlıklar ergenlikten önce olanlar. Hormonlar yok her şey sadece dostluk üzerine kurulu. Yine aynısını yapabiliriz ama dediğim gibi sevgiyle büyümeyen karşısındakine sevgi de veremiyor, amacı hep başka bir beklenti içerisinde.
00 YorumlaÇünkü kadınlarla ilişki kurmak yaşamak çok zor bir süre sonra bakıyorlar ki etrafında iyi anlaştığı karakter olarak ta beğendiği yakın kız arkadaşı var ve zamanla duygular değişiyor. Özellikle duygusal boşluktaysa.
Bir de benim gibi iyice tanıyayım diye arkadaşça yaklaşayım diye bestfriend olup bataklığa saplanmış olabilirler00 YorumlaKadın ve erkek arkadaş olamaz. Sebebi arada cinsel çekimin olması. Bu yüzden hayatıma girecek kadının çevresinde bir tane erkek olsun istemem
10 Yorumlaİnternetten tanışıp kardeşim/bacım dediklerim bile var.
Yürüyün gidin, siz erkekleri ayırt edemiyorsanız bunun b@kunu erkeklere atmayın.
10 Yorumla
+1 yılBenimde arkadaşlarımın %90'ı öyle çıkarıyorum hayatımdan. Dediğin gibi çok rahatsız edici bir durum ve bunu bende anlayamıyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBana saçma gelıyor neyin arkadaşlığı illa bir süre sonra insan bir alışır hoşlanmaya başlar. Gerek yok böyle aksiyonlara bence olunmaz
10 Yorumla
+1 yılAynı durumu çok kez yaşadım ve hiç erkek arkadaşım yok tüm arkadaş gördüğüm erkekler teklif etti tabi arkadaşlıkta bitti 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Doğrusunu söyleyeyim yanlış insanlarla arkadaşlığın olduğu için. Bu kötü oldukları anlamında değil onların eş arayıp en yakınlarından seni seçmelerinden kaynaklı. Sınır başta çizilince gayette güzel oluyor.
00 Yorumla
+1 yılE biri ateş diğeri barut da ondan ama olursa da kız kıza oaln arkadaşlıktan kuvvetli oluyor aradaki bağ çünkü arada hasetlik olmadan devam edebiliyor
00 Yorumla
+1 yılÇünkü yaratılışa tamamen ters bir durum. Erkekle kadın arkadaş olur diyen insanlar için bir kanıt daha. Çevremde de görüyorum bunun örneklerini.
02 Yorumla- +1 yıl
Omg ciddi misin? Kacinci yuzyilda kaldi kafan ☠️☠️☠️
Bu sebepten işde insanın doğasına ters ya ana bacı hala teyze ebe nine ya eş çocuk okadar ötesi yok ötesi başka yerlere gider
00 YorumlaYapma olamaz herkes
Herkese flörtöz davranma
08 Yorumla
Soran+1 yılFlörtöz davranmıyorum ki normal rahat davranıyorum
Soran+1 yılYani güzelim ama abartılacak kadar da değil bence jdbdbhd
Soran+1 yılDışarıdan entelektüel insanlar gibi görünüyorlar ama kfjdndb
Evet belli bir zaman geçince hoşlanmaya başlıyoruz çünkü gülüşler harekerler o enerji arkadaşligi bitirsede yapılıyor
00 Yorumla
+1 yılAkılları hep başka yerde oldukları için dişi sinek ilgi gösterse ona bile sararlar abaza tayfası
02 Yorumla
Soran+1 yılAbaza insanlar da değiller aslında
- +1 yıl
Niyetleri onu gösteriyor
+1 yıldaha olgunlasmamislar ondan ben liseden arkadaslarimla dahi konusuyorum hala ve hic o gozle bakmadim ve herkonuda tartisip konusuruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler arkadaşlığı biraz değişik anlarlar karşı cinsle cinsel şaka yapan sapıklar bile var arkadaş ayağına %90 böyledir. İyileri azınlıkta
00 Yorumla
+1 yılArkadaş olduğun erkekleri iyi seçseydin o zaman gundi
10 Yorumla
+1 yılkişiye bağlı galiba, 5 senelik iki arkadaşım var hiç de öyle bir şey olmadı://
10 Yorumla
+1 yılErkekler genelde o gözle bakmazlar bakan varsa çok nadir bize de öylesi çıkmıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSende sevgili yap, kimse sana o gözle bakmaz artık.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. bu duruma göre çoğu erkeğin böyle olduğunu gösterir zaten
00 Yorumla
+1 yılErkeklerle arkadaş olunmaz. Az ilgi göster sana aşık olur
00 YorumlaEvet erkekler bi süre beraber oldukları kızlarından hoşlanıyorlar
00 Yorumla
+1 yılKadınla erkek normal arkadaş olamazlar f*ck buddy olurlar en iyi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. ben çok kez düştüm hataya hepsinin sonu aynı ' ben senden çok hoşlanıyorum oldu..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenimle arkadaş olabilirsin, korkma benden zarar gelmez
04 Yorumla- +1 yıl
@flrttaxx yazıyla üç rakamla 3🙄🙄
- +1 yıl
@flrttaxx sustur bacım
+1 yılÇünkü bilimsel olarak erkek ve kadın arkadaş olamaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Sen neden çıkma teklif edince direkt reddediyorsun? Arkadaşlığı niye bozuyorsun?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yakınlaşmak önemli kanka içerikli herşeyde sevişme var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu doğru, duygusal bağ ve sahiplenme oluyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Betalar hepsi bir kadınla illa sevgili olacaksın anlamına gelmez ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSikinti sende o zaman erkek te degil. Gosterip elletmiyorsun. Butun sorun bu
01 Yorumla Demek ki bulduklarının Hepside senden hoşlanan kişiler olmuyorsa erkeklerle arkadaşlık kurma
00 YorumlaYoo olunuyor.
Yüze yakın kadın arkadaşım var.
00 YorumlaŞöyle düşün ateşle barut Yanyana durur mu cevabın evetse arkadaş olarak takılabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılBi çok kız arkadaşım vardi asla o gözle bakmiycagim bakmadimda kardeşim kankam dediğim kıza
00 Yorumla
+1 yılHer erkek karşı cinsle arkadaşlığı kaldıramıyor ne yazıkki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. gayette olunuyor yanlış kişilere denk gelmişsin
00 Yorumla
+1 yılYaradilis. Aksini soyleyen dogru soylemiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSana en başta o yüzden yaklaştıkları için. Güzel ve seksi bir kadınla hiç bir erkek dost olmak istemez
00 Yorumla
+1 yılDaha once boyle bir sey paylasmiydin sen?
Ben istedigin gibi biriyim buna inan ayrica sana uzak olan birini bulursan o dusunceyide engellemis ne olursun01 Yorumla- +1 yıl
Kamil cvp vermicenmi
+1 yılFreud ne demiş : Hiçbir erkek birlikte olmak istemeyecegi kadınl arkadaş olmak istemez
10 Yorumla- Devamını Gör (87)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat