Herkes sorun çıkarma dik konuşma diyor? Biraz uzun yazdım lütfen yorum yapar mısınız?

İş bulamıyorum ve ailem çok laf sokuyor. İş beğenip çalışmıyorsun diyor. Markette çalıştım ama gerçekten akıl sağlığımı kaybetcektim. Ailem alıştın hazır yemeğe diyor ama evdeki tüm işi yemeği ben yapıyorum onlar çalışıyor. Yine yaranamiyoruz. Üni mezunuyum hademelik yapmak zoruma gidiyor. Sırf burs almak için yine açık üniversiteye yazıldım. Erkek arkadaşım var ailem yaşın küçük olmaz dedi bekle 25 kadar diyor ama 21 yaşındayım ve 3 yıldır uzak mesafe sevgilisiyiz. Artık bizde bunaldık adı konsun istiyoruz. Şimdi de sevgilim en ufak şeyde sorun çıkarma diye bana kızıyor. Ben sevgilime karşı daha duygusalim. Ya da ailemden yediğim laflar icimde kalıyor sevgilimle tartisinca ağlıyorum. Hep sorun çıkarma diyor bana. Şehir dışına cikcak çalışmak için. Yakın şehirlere giderim arkadaşlarımın olduğu yere dedi bende bı şehir hariç diğerlerine gidemezsin dedim sen bana karışamazsin dedi. Beraber gezerdik ne güzel ama evlenemedik bı dedi. Bende başkasıyla mi konusuyon onla mi buluscam dedim sen canım diyor. Niye herkes bana kızıyor kötü hissettiriyor. Kendim bıktım artık herkesten. Kendime zarar verip onların canını yakmak istiyorum artık bunaldım. Seven erkek öyle der mi o da sıkıldı beklemekten. İşimi düzenledikten sonra gelip Alcam gelmezsen döverim bak hee dedi şakasına ama. Burdan da beni istediğini düşündüm ama bilmiyorum

Ailen haklı git çalış
Sevgilin seni sevmiyor ayrıl
Sevgilin seviyor o da bunalmış olabilir
Ailene bakma iş yok sonuçta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
Başkasıyla mi buluscan dedim ya orada canım yazmışlar ama S. alak mısın demişti
Herkes sorun çıkarma dik konuşma diyor? Biraz uzun yazdım lütfen yorum yapar mısınız?