Bugün otobüste taciz edildim ama sonradan anladım. Otobüs çok doluydu nefes alıcak yer yoktu. Bende kendimi sarsılmamak için biryere sabitledim ama o sıra bi erkek kalçama elliomuş. Elini çekince elinin orada olduğunu anladım. İş çıkışıydı üni icin stajdan geliodum sirketten ve uykuluydum. En basta tacizmi oldugunu bile anlamadim ama Şu an kotu hissediyorum ne yapmaliyim?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tepki vermen lazimdi o sıra da uyanmissin ama iş geçmiş doğrusu
Tepki versem bile adama mudahale edilemezki otobus tamamen dolu ağzına kadar
Bence edilirdi hem de öyle bir ederlerdi ki ağzın açık kalır ben kız olsam dusunemiyorum bild
Şu an yapacak bir şey yok
Unut
Ve tedbirli ol
İlk defa yaşadığım bisi değil ki bikac defa daha olmustu. Ne zaman otobus tam dolu olsa basliolar ellemeye biyerlerini surtmeye kodumun canım. Yuzune bakmiyacagim adam gelio resmen dibime girio
Nasıl tepki vermezsiniz derdim hep ama benim bile başıma geldi anasını satayım insan o an donuyor
İnan bende bilmiorum veremedim iste o an cok kotu hissettim bisi desem otobus cok sıkısik diye bahane yapcak. Ulan ben otobus sıkısık olunca niye birinin kalcasina ellemiom siz nasil hemen yanlislikla hemen elinizi ationuz anlamiorim
Emin ol kasıtlı
Kasıtlı olmaması imkansiz zaten Şu an dusunuorumda. Cunku isin dozunuda kaciriolar ole bole değil deli olucam yemin ederim
İğrenç hissettiriyor bir de
Şu an ole hissediodum tam olarak.
Böyle olması senin istediğin bir şey değildi, değil mi? Dolayısıyla lütfen kötü hissetmemeye çalış...
Neden istiyim bole bisi ya. Ama illaki yine yasicam bunu. Cok kotu hissettirio
Evet... istemediğini biliyorum... dolayısıyla kötü hissetmene de aslında gerek yok diyorum...
Ozguvenimi azaltio bole seyler. Birinin benden faydalanmasi zevk almasi falan . Hele isin dozajini kaciranlar olunca orada ölsem daha iyi olur diyorum içimden bu seferkide oyleydi.
Anladım.. çok üzüldüm böyle olmasına ve hissetmene... ama lütfen böyle düşünmemeye çalış çünkü böyle olması senin isteğin veya seçimin değildi...
Anladim tesekkur ederim. Bundan sonra yanima canta almaya karar verdim sirtima takip ole bincem otobuse arkami kapasin diye.
Avuclamis mi yani oha
Hayir o kadar değil ama elledi baya yani
Sa pik dolu mk. Neyine guveniyor.. bagirsan linc edilecek
Cidden neyine guvenio ya bu kadar kolay olmamali
Ipi kopan doldu memlekete canısı kro su afgani suriyelisi.
Olan olmuş takma kafana
Cok ileri gidiolar utanma falan yok adamlarda offff
Sonuçta haberin sonradan oldu önceden farketseydin kasıklarına tekmeyi basardın
İnan yapamazdım biliomusun farkinda olsam bile neden bilmiorum ama o an durumu kabullenip sadece evime gitmem istiorum
Susmak kabüllenmektir bir nevi
Şikayet etsene
Nasil sikayet etcem nasil ispatlicam
Yüzünü hatırlıyomusun
Yuzunu gordum ama hatırlamiorum
O zaman nasıl şikayet edeceksin otobüs plakası falan hatırlasan bulunur bi şekilde
Ben ellendigimle kaldim glb bundan sonra crop falan giymicem napalim uzun mont giyerim kalcami kapatan
Kim bilir ne kadar tahrik oldu senden
Biliomusun en cokta o koyuyo ya. Benden zevk falan almasi faydalanmasi, ozguvenimi bitirio
Neyse sen artık güzel şeyler giyin açık giyinme
Acik deilim zaten. Sadece ustume kisa crop giyiyorum altimda gri esorfman var. Bunun nesi acik