Taciz edildim galiba?

sanirim en yakin arkadasimin erkek ikizi tarafindan taciz edildim. Dun onlarin evine gitmistik sonra biraz disari cikmistik. Yani arkadasimin kardesinin iyi bir kisilik olmadigini biliyorum zaten. Kimse tarafindan sevilmiyor sinir bozucu bir insan. Oyuzden amaci farklidir demeyin sapik bir insan sacma sapan yerlerde cinsel sakalar yapiyor kizlarin ozel bolgelerine bakiyor. Iste disari ciktik buda yanimiza geldi git desekte gitmiyor. yolun ortasinda durduk telefondan arkadasima biseyler gosteriyordum. Sonra arkadan arkadan bana dayaniyordu. Iyice yaklasmis dibimdeydi surtunuyordu resmen. Rahatsiz oldugumu hareketlerimle belirtmeme ragmen cekilmiyordu. Bende telefonu kapayip yurumeye devam ettim arkadasimla. Bugunde arkadasimin macina gitmistim baska bir arkadas daha vardi, birde arkadasimin ikizi vardi. Gitmeden once marketteydik. Sirada yine arkadan bana yapisti. Sonra ben ileri gittim biraz daha sonra ciktik marketten mac yerine gittik. Iste biz arkadasimi izliyoruz. En yakinimdaki yere oturmus direk yuzune yuzune git basimizdan rahatsiz ediyosun diyoruz rahat birakmiyor, dibime giriyor. En son yer degistirdik ama yine geldi dibimize. Ayaga kalkarkende arkadasimin goguslerine bakiyor, sinirlerim bozuldu tuvalete gittik arada. Sonra ciktik eve gittik. Cidden sinirlerimi cok bozdu bu durum agliyacagim yani bana gucu bile yetemeyecek insan hangi cesaretle gelip bunu yapabiliyor.. Sizce bu taciz mi? Eger emin olursam tepkimi ortaya koyacagim. Ama sonuclarindan cok korkuyorum arkadasimin ailesi biraz geri kafali cunku.
Taciz edildim galiba?