Taciz edildim galiba?

merhabalar ben petshopa gitmiştim malum pazar ve yasaklar var adam benim için dükkanı açtırdı neyse içeri girdim falan gerekli şeylerimi aldım parasını ödedim adam işin var mı dedi yok dedim istersen otur sohbet edelim dedi tamam dedim sıkılmıştım zaten evde oturmaktan bi değişiklik olur dedim oturduk adam darabayı indirdi sorun yok yani müşteri gelmesin diye neyse içeride ışıkları da kapatı sadece balık akvaryumunda olan ışılar kaldı ben bi tedirgin oldum neyse günahını almıyayım edim neyse işte konuşuyoruz falan hayvanlarla alakalı falan sonra kendimden bahs ettim o da kendinden bahs etti neyse konu arkadaşlığa geldi ben işte bu devir de herkes çıkarcı falan dedim aynen falan dedi bana şey dedi çok yakın arkadaşın olsa çok güvendiğin onunla ne yapmak istersin benim aklıma garip şeyler geldi adamın niyeti kötü diye falan düşünüyorum adam da tam karşıma oturmuş aramızda en fazla 10 cm var ben işte oyun oynarız falan hatta paramız olursa ev tutuarız dedim en yakın arkadaşım sonuçta neyse dam tekrar sordu ne yapardınız diye aramızda kalacak dedi dedim aha s*çtım yemin ederim o ara darabadan ses geldi darabayı kaldırdı polis geldi 2 tane yani biri böyle birşey anlatsa inanmam askjndfjnkasfjnk neyse muhabbet kuşu aldılar benimde o ara telefon çaldı annem arıyordu açtım işte gittin gelmedin dedi 2 saat oldu petshopta olalı ha aacil ekmek mi lazım dedim çıktım dedim bizimkiler sofrada ekmek lzım çağırıyorlar tamam dedi çıktım malzemelerimi de alıp içim bi rahatladı varya adamin niyetini hala anlamadım kötü gibi duruyor tamam bende erkeğim 18 yaşındayım adam 25 yaşında falan adam bi silah birşey çekse ne yapacam ya daraba da kapalı elimden hiç birşey gelmez yani korkmadım ama içimde ufak korku vardı ne olacak nasıl çıkacam diye buradan böyle işte yeni eve geldim anlatayım dedim az önce mesaj atmış işin olmadığında gel dolaşalım falan dedi tamam diyip geçiştirdim ne yapayım? kararsız kaldım ve adamın niyeti dost olmak mı yoksa kötü şeyler mi?
Taciz edildim galiba?