Hayat çok üstünüze geldiğinde siz ne yapıyorsunuz?

Bu durumla nasıl basediyorsunuz. Son günlerde öyleyim. Sinir stres. hersey üst üste ve üstüme üstüme geliyor. Zaten onlarsiz yaşamak mümkün değil. Hassas ve duygusal bir insanım. Bu da hissettigim acıyı ikiye katlıyor tabi. Psikolog terapi denemedim iyi gelir belki. Ama seansları çok yüksek. Bu seferde onun borcu çıkacak srtes katsayisi artacak. ilaclar desen bagimlilik yapıyor bırakınca başa donuyorsun çünkü hayatında her şey herkes aynı. Aynı şeyden farklı sonuç çıkmıyor. her şey maddiyata bakıyor aslında. Psikolojik destek almak istesem öyle. Tatile gidip kafa dagitayim desem öyle. Temelli şehir ülke değiştireyim desem yine öyle. İnsanların cinnet geçirmesini ya da int. har etmesini sanırım anlayabiliyorum. cunku işin icinden çıkacak gibi degilki. Bomboş bir hayat. İnsanlar nankör. Gidip bir dağın başına yerleşim diyorsun o da olmuyor. hayatim berbat. Haberlere bakıyorum orası daha berbat. dunyaya bakıyorum savaşlar kan gövdeyi götürüyor. olumlu hiç bir şey göremiyorum. Bu dünya hep mı böyleydi. Sonradan mı oldu. Yoksa benmi böyle hissediyorum.

Hayat çok üstünüze geldiğinde siz ne yapıyorsunuz?