Bu durumla nasıl basediyorsunuz. Son günlerde öyleyim. Sinir stres. hersey üst üste ve üstüme üstüme geliyor. Zaten onlarsiz yaşamak mümkün değil. Hassas ve duygusal bir insanım. Bu da hissettigim acıyı ikiye katlıyor tabi. Psikolog terapi denemedim iyi gelir belki. Ama seansları çok yüksek. Bu seferde onun borcu çıkacak srtes katsayisi artacak. ilaclar desen bagimlilik yapıyor bırakınca başa donuyorsun çünkü hayatında her şey herkes aynı. Aynı şeyden farklı sonuç çıkmıyor. her şey maddiyata bakıyor aslında. Psikolojik destek almak istesem öyle. Tatile gidip kafa dagitayim desem öyle. Temelli şehir ülke değiştireyim desem yine öyle. İnsanların cinnet geçirmesini ya da int. har etmesini sanırım anlayabiliyorum. cunku işin icinden çıkacak gibi degilki. Bomboş bir hayat. İnsanlar nankör. Gidip bir dağın başına yerleşim diyorsun o da olmuyor. hayatim berbat. Haberlere bakıyorum orası daha berbat. dunyaya bakıyorum savaşlar kan gövdeyi götürüyor. olumlu hiç bir şey göremiyorum. Bu dünya hep mı böyleydi. Sonradan mı oldu. Yoksa benmi böyle hissediyorum.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İstersen bir psikologdan destek al, çok iyi geliyor
Psikolog psikiyatri ikilisi şart sanırım bu hayat icin
En azından psikolog şart evet. Online olarak görüşüyorum ve çok memnunum
Seansları çok yüksek ama seans araliginiz ne sizin
Her hafta veya on beş günde bir
Al benden de o kadar. Bize fazla bu dünya. Kafamı dağıtacak bir şey bulamamak daha da kötü
Evet çünkü yok. Ertesi gün yine aynı şeye uyanıyoruz.
Hayatın kendisi bktan olduğu için böyle. Biz iyi insanlara zor oluyor. Kötü biri olsak İnan mutlu olurduk
Yaşadığın şeylerin hepsi geçici bunu bilsen yeter. Akışına bırak ve bunların geçeceğini bil.
Evet geçiyor ama sonsuz değil yine başlıyor sorun. Sorunsuz hayat yok sanirim
Sorunsuz hayat bulamazsin. En zenginin bile sorunu vardır
Öyle mutlaka ama benim sorunlarımda bana ağır işte.
Ağır olabilir. Ama bu da gidecek. Hiçbir şey sabit kalmaz
Umarım inşaallah
Sabırlı ol
Teşekkür ederim
Kendi içime çekiliyorum müzik dinliyorum dizi film biraz düşünmemeye çalışıyorum
Ben müzik dinlediğimde daha çok depresyona giriyorum gibi
Allah'a sığın Emin ol sadece bu şekilde toparlanırsın huzur kalbine gelir kardeşim Namaz Dua
Hayatımda hiç bişe yolunda gitmeyince hepsini bıraktım
Bak gülüm bayansın anladığım kadarıyla Hayatında birşeyin dört dörtlük olmasını bekliyorsan bu imkansız imtihan dünyası Herkes senin imtihanda sadece bazı kısım bunu dile getirmiyor Bugün sen imtihanda olursun bir süre sonra sen rahat edersin karşındaki imtihanda olur zamanlar farklı Dediğimi yaparsan huzura erersin iç huzuru dünyaya değişmez insanoğlu
Teşekkür ederim
neyin var
Mutsuzum umutsuzum yorgunum üzgünüm stresliyim yaşamak istemiyorum her şey boş bomboş. Hayat boş insanlar kötü. Daha bir sürü şey işte
kim oyle degilki herkes maskeli bakma sen onlara
sadece asiri farkindalik yukluyiz
Ama bende umursamaz olmak istiyorum takmamak yok saymak. Bunu basaramiyorum. Sonrada hastalaniyorum hem fiziksel hem ruhsal
imkanlarin ne durumda
İmkanlar Turkiye şartları işte. Ne kadar iyi olabilirse. Şöyle bir dağın başında ev alayım desem imkansız. Ya da refah seviyesi yüksek bir ülkeye gidip yeni bir hayat kurmak o da imkansız. Diğerleri ancak günü kurtarıyor..
calisiyor musun
kitap kafe gezi sosyallik
Evet zaten o da olmasa dusunemiyorum
Sosyal değilim arkadaşim yok. Kazık yemekten etrafımdaki insan sayisini azalttım..
muzik dinle
telefondan uzaklas
Kültürel şeylerle uğraşmayı tercih ediyorum. Telefon derken malum sosyal medya hesaplarim yok. Hiç kullanmıyorum.
anliyorum
herkes ayni dert etme
yasadigin sehrin koylerine git
varsa denize git
Yaptım yapıyorum ama günün sonunda aynı yer aynı şey aynı insanlar. Söylemek istediğim şey bu aslında. Sanırım temelli bir rahatlama kafa dinleme istiyorum
iste o insanlara da gul geç
:((
ama ya yapma boyle
gulumse daima gulumse
Gulumseyebilsem zaten bu konuyu acmazdim:( ama sadece ölünce bitecek bunuda çok iyi biliyorum.. ama ölümde işte sıralı belli değil
seni gulumsetmeliyim
bulutlar dagilmali
gozlerine bahar gelmeli
Teşekkür ederim. Öyle bir goreviniz tabiki yok. Ben sadece dertleşmek benimle aynı durumdaki insanlar napıyor onu öğrenmek için yazdım. Her çözümün sadece süreci geçirmek için olduğunu biliyorum. Büyük bir istekle malum günü bekliyorum
ya bu gorev degil uzulmen benide uzer
dertlesiyoz iste
ben tesekkur ederim