Selamlar!!!
Herşeyin üst üste geldiği dönemleriniz oluyor mu?
Bu dönemde neler yapıyorsunuz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selamlar!!!
Herşeyin üst üste geldiği dönemleriniz oluyor mu?
Bu dönemde neler yapıyorsunuz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Bazen gerçekten her şey ayarlanmış gibi üst üste geliyor.
Bu şekilde olduğu zaman hiç bir şey yapmıyorum.
Her şeyden, herkesten soyutlayıp kendimi kendi kabuğuma çekiliyorum.
Bir süre dinleniyorum, kendimi dinliyorum.
Sonra yeniden ayağa kalkıp kaldığım yerden devam ediyorum.
Hayat! Her şeye rağmen devam ediyor çünkü..
Hiçbir şey yapmıyorum, öyle anlarda fazla bunalmış ve sıkılmış hissettiğim için çok bir şey yapasımda gelmiyor. Kendi kendine düzelmiyor bir şeyler evet fakat çabalamak için enerjimde kalmadığı için bekliyorum sadece, düzelirse düzeliyor, düzelmezse de çok umrumda olmuyor çünkü o bitse zaten başka bir sıkıntı çıkacaktır muhakkak.
Genelde alkole sığınırım Bi 06 yaparım herşeyi unuturum qjajskdkdkfkfmflflf
Ziyaa.😄
😂😂😂😂😂
Siyah beyaz daha iyi diyorlar ne diyon.😄😄
Bencede ziya 😁
Beyaz bizim işimiz ajskdkfkkflg tövbest içeri atacaklar durup dururken
@İstanbul_bey amcam olur kendisi bana da bulaşmış napak 😂😂😂😂
Ahahah canım o siyah beyaz 06 yerine
Bu savunmayla iyice dikkatleri üzerimize çekebiliriz sus sus ajsjdkdkflflglglglgögl
Narkotikte var sitede ona göre 😀
@İstanbul_bey yoksa da sen ihbar edecek gibisin hiç güven vermiyorsun şu an 😂😂😂
Ciddiysen sonuna kadar varım
Dalgasındaysan 1 kapakta ben alırım 😀
@İstanbul_bey ciddiyetimden asla ödün vermem. 😎
Kendi kabuğuma çekiliyorum. İnsanlardan arınıyorum..
Rica ederim.
Cevap
29Cevap
Zamana bırakıyorum.. Sakin kalmak en doğru olanı bence.. İnsan bazı şeyler ters gitti diye her şeyi yakıp yıkmamalı.. Sabırlı olmak ve duruşu bozmamak gerekiyor.. Keyifli günler..
Hemen başım ağrıyor benim ya. Tam da öyle bir gündeyim her şey çok fazla geliyor bana.
Kendimi mutlu etmeyi deniyorum zaten her şey altüst sürekli
Aleyküm selam. Kendimi bir odada hapsolmuş gibi hissettiğim zamanlarda hayal odama kaçarım. Aslında dünyada öyle bir yer yok ama adı üstünde hayallerimde var. Kendimi sıkışmış hissettiğim her yerde beni kurtarır. O yüzden ilk adresim orası olur. Bununda yetersiz olduğu yerler oluyor mu? Oluyor tabi, o zamanlarda da Allah'a sığınıyorum. O'ndan daha güzel bir liman yok çünkü ☯
İç sesimi dinliyorum, çünkü içimde olan her şeyin doğru olduğuna inanıyorum. Yanlış olacağını sanmıyorum ama olacaksa da eğer, o yanlıştan ders çıkarmaya çalışıyorum
Öyle zamanlar oluyor ki, her şey ne kadar sakin ne kadar güzel; ama öyle zamanlar oluyor ki, bir aksilik oluyor ve tüm aksilikler arka arkaya geliyor.
Böyle durumlarda avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum ama yapamıyorum.
Birisine anlatayım desem, anlatacak kimse yok; zaten herkese her şey anlatılmaz.
Sanırım en iyi yaptığım şey, arka arkaya sigara içmek oluyor, varsa da alkol...
Annemle dertleşiyorum ağlıyorum sitem ediyorum vs. uzakta ama sesiyle sarılıyor bana ❤ herşeyin iyi olacağını dualarına inanmamı sabah akşam dualarında benden bahsettiğini ve kabul olacağına emin olduğunu söylüyor. umut ışığım benim.
Yaa ne kadar güzel bişey bu kıymetini bil.😊
Üstlerine doğru gidiyorum. Zorlukları görünce pes etmek bana göre değil. Mücadele şart.
Hayatta çok ağır şeyler yaşamadım şükür, bir kaç kalp kırıklığı dışında. Ama onlar da başkasına hafif olsa da bana ağır gelen şeylerdi. Bunları da sadece dua ve Rabbim'e yönelerek atlatabiliyorum, başka hiçbir şey iyi hissettiremiyor.
hiç bir şey önce eşim ayrıldı sonra babam vefatetti sonra yapmadığım bir şey için suçlandım iki yıl altı ay hapis cezası verildi bu paraya çevrildi o yüzden akışına bıraktım
Burada neyi görmem gerekiyor, ogrenmem gereken sey nedir diye dikkat kesilmek adina kenara cekiliyor ve yasanacaklari seyrediyorum.😊
Kendimi geri cekiyorum ve üst üste gelmiş olan seyleri önüme koyup nereden başlamam gerektiğine karar verip start veeiyorum
Vardır bir hayr diyorum.. İçime kapanıp planlar yapmaya başlıyorum ama ne kadar uyguladığım tartışılır..
Sakinlesip kendi köşeme çekilirim kendime güvenir Yasamin sıkıntılarla gelen güzellikleri olduğunu hatırlarim.
Üstesinden gelmeye çalışıp, hemen olumsuz bakış açılarımı silmeye çalışıyorum. Tıpkı bir meditasyon gibi. Yatmadan önce yaparım.
Çok şanslı sayılmam genelde yaşadığım durum normal geliyor bana aksine üst üste rast giderse ne oluyor böyle derim
Dua ediyorum ve kendimi çok güzel teselli ediyorum. Canım kendim ❤ Bende olmasam kim teselli edecek beni
Herkesin olur böyle dönemleri ben o dönemlerde önemli kararlar almıyor daha çok geri çekiliyorum fırtınanın geçmesini beklercesine.
Telefonumu uçak moduna alıyorum. Kulaklığımda en tatlı müziklerle yürüyüş yapıyorum. Eve dönünce de duşumu alır uyurum.
Herşeyden ve herkesten kaçıyorum valla kendime gelene kadar
Köşeme çekilip iç dünyamda hatalarımı analiz ederken dış dünyamı akışına bırakıyorum.
En son bunu yaşadım. Bir ay kadar önce kısa devre yapmıştım toparladım çok şükür.
Üstüne üstüne giderim, çünkü başka türlü üstesinden gelinmez
Akışına bırakıyorum biraz can sıkıyor ama sonradan normale dönüyor
Önce bir kahve yapıyorum sonra düşünüyorum nereye gitmeliyim
İçim çıkana kadar ağlıyorum, 1 paket sigara bitirdikten sonra duş alıp uyuyorum
Hiç bir şeyi zorlamıyorum herşeyi akışına bırakıyorum ne olacaksa olsun diyorum
Herkesin olur böyle dönemleri, umursamak gerekiyor, kafaya takarsak olan bize olur
Umursamamak
aleykümselam
hepsini sıra sıra diziyorum ve hangisinden başlasam dıye düşünüyorum !!!
Kaçıyorum, kendimi dinlemeye
Belki üst üste gelebilir ama üstesinden gelemeyiz ne yapalım kaderimiz böyleymiş
Cok kadar kitap okurum ya da enstrüman calarim. Çünkü bu aktivitelerin beni doğru ve sağlıklı karar vermemi sağladığına inanıyorum.
Benim hayatımda şu an iyi dönemdeyim ama kötü şey olduğu zaman kötü olaylarında devamı geliyor
Paniklemeden beklerim. Zaman her şeyin ilacıdır. Çünkü öfkeyle ne zaman kalktı isem hep zararlı çıktım.
wc girer sigaramı yakarım. en dogru kararları aldıgım yerdır
mücadelemi bırakmıyorum kazanan ben oluyorum
Evet şu an öyle bir dönemde yım evden dışarı çıkmayıp depresif ruh haline bürünüyorum
Piyasadan çekiyorum hepsini hallediyorum 🙂
Yapacak hiçbir şey yok sadece bekliyorum
Ruhumu dinlendirmeye çalışıyorum.
Oturup üst üste gelmelerini izliyorum
Kenara çekiliyorum ölü taklidi yapıyorıum
agliyorum zamanla da alisiyorum
Minareye çıkıyorum
bir şeyleri kırıp döküyorum
Kendimi sıkıp bunaltıyorum
Ağlayarak şarkı dinlerim
Sakin kalmaya çalışıyorum
Ya sabır diyorum