Evet iyi erkeği sevmezler tembel miskin durağan olarak görürler
Hayır iyiler kaybetmez kaybedilir o kadınlar sonra çok sürünürler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Şimdi kadınlar bir defa serseri erkekleri sevmez. Onlara geçici olarak dürtüsellik hisseder. Ama devamlı devamlı arzu duymaz.
Kadınlarda serseri erkekleri evcilleştirip uysallaştırma hırsı vardır içgüdüsel. Sizin serseri erkeklere karşı sevgi zannettiğiniz şey odur aslında.
Kadın, serseri erkeğe arzu duyar ama onu ömür boyu o serseri haliyle kabul etmez. Onu kendi arzu ettiği seviyede efendi erkeğe dönüştürmek için çabalayacaktır. İstediği seviyede betalize edemezse ayrılır. Erkek fazla betalize olursa kadın ona saygısını kaybeder mi bu yine ayrılığa gider. Kadın, erkeğin %60 alfa-%40 beta olmasını ister.
Serserilik de en az yakışıklılık kadar kadın da hale etkisi yaratır geçici olarak. Serseri erkek de, yakışıklı erkek de kadının beyninde ilk zamanlar başarı potansiyeli yüksek, iş bitirici cesur, kadını koruyabilecek erkek izlenimi uyandırır. İşte kadın buna ıslanıyor ilk başta.
Kadınlar efendi erkek sevmez diye bir şey yok. Kadınlar, efendi erkekleri de sever ama gerçek ve iyi niyetli, en başta ve kendisine karşı dürüst efendi erkekleri sever. Yoksa cinselliği ulaşabilmek için kadına iyilik maskesiyle yürüyüp amacı cinsellik değilmiş gibi konuşan meriçleri değil. Onlar efendi falan de değil. Sizin etrafınızda sözde kanka olarak dolaşıp sevgilinizden ayrılmanızı dört göz bekleyip sizinle çatır çatır sevişmek isteyen iki yüzlü sahtekarlardır.
Her erkek iletişim kurduğu, duygu beslediği bir kadınla cinsellik yaşamayı arzu eder. Bu erkeğin doğasında var. Mesele bunu saklamak değil. Bunu insan evladı gibi, düzgün bir lisanı halle, hayvanlık yapmadan ama aynı zamanda utanıp sıkılmadan ifade edebilmektir.
Kadın duygu yogunlugu yaşayacak birini ister. Sadece bir tür duyguyu kimse istemez. Bazen sinir bazen mutlu bazen çılgın bazen tutkulu bazen neşeli bazen üzgün bazen heyecanlı her duyguyu yeteri kadar yaşamalı insan
En sevdiğim sözdür. Bir gün dövme yaptırırsam kesinlikle bu söz olur... kadınlar kötüleri boşverip iyilere şans verirse bu hayatta cenneti yaşarlar, ben öyle yaptım
Eig için teşekkür ederim
Cevap
7Cevap
Hayır iyiler kaybetmez kaybedilir o kadınlar sonra çok sürünürler
İyi biri olsun isterler bulurlar sikilirlar ve sikine takmazlar bad boy bı orp çocuğuna da kendilerini sunarlar
Bazen insan tanıdığım dediği kişiyi tanıyamıyor. Ama söze katılıyorum.
Kötülere verirler, iyilerin omuzunda ağlarlar.
Valla iyi oluyum efendi oluyum dedikçe bir sürü kız kanka kız arkadaş edindim hiç sevgilim olmadı yani efendi iyi kardeşlerim sizle kızlar Max kanka arkadaş oluyor gönülleri ise hep berduşda serseri de it kopukta
İyileri kullanırlar iyiler iyi sever o zaten elde garanti diye kötülere de hadi ordan sonra bir ömür sürünürler
Kötülere de boş ver ömür boyu pişmanlık duyarlar sürünürler
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?