Müslüman değilim ve kapalıyım?

Kapalı giyinmek, örtü giymek sorun değil. Sorun bunu sebepsiz yapmam. Aileme asla müslüman olmadığımı belirtemem, ama açılmak istiyorum. Hep kapalı giyinen biriydim ve örtü giyince çok bir şey farketmedi. Tek sorun inanmadığım şey uğruna annem için bu şekil dışarı çıkmam. Anneme bir kere açılmak istediğimi söyledim neden kapandığını hatırla namaz kıl falan dedi. Dinsiz olduğumdan bunları yapsam da bir şey değişmeyecek kalpte olmayınca olmuyor çok da araştırdım olmuyor işte. Dinsizim diyemem evlat olmaktan çıkarım. Napmam lazım? Anneme dinsizim diyemediğimden sanıyor ki “şeytan, nefis” vs. den dolayı böyle. Açılan biri falan varsa bana yaşadıklarını anlatabilir mi? En azından bileyim ne olacağını. Artık her sabah olmadığım kişi olarak uyanmaktan çok yoruldum hayat neşem kalmadı kimseye de anlatamadığım için son çare böyle bi sitede derdimi paylaşmak zorunda kaldım. Lütfen kimse dinsizim diye aşağılamaya, dine inandırmaya çalışmasın benim kalbimde bu yok artık dediğim gibi olmadı olmayacak çok kez denedim. İslamdan nefret eden biri değilim sadece inanmıyorum.
Müslüman değilim ve kapalıyım?