Ben sana laf soylemedim. Ha bana tersmi ters. Ama sen musluman degilim dedikten sonra beni ilgilendirmez. Yorum yapmam. Sende onlara sizi ilgilendirmez de geç
Çok takma ya herkes müslüman olup oruç tutmak zorunda değil ben de senin gibiyim müslüman değilim oruç da tutmuyorum çevrem bişey demeye kalkışırsa kezbanlığımı konuşturup sana ne derim çok da takmam sen de sallama boş ver ne derlerse desinler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Allah a karsi gelip musluman degilim diyosun acikca e bunun kararini vermissin. Sana sorana da acikca musluman degilim tutmuyorum de geç
Siz müslümanlar anlamıyor ki bunu
Niye laf söylüyorsunuz kardeşim
Ben sana laf soylemedim. Ha bana tersmi ters. Ama sen musluman degilim dedikten sonra beni ilgilendirmez. Yorum yapmam. Sende onlara sizi ilgilendirmez de geç
Onlara ne pardon
Herkesin kendine zaten böyle yapmalari cok yanlis sormak bile hata
Yobazlar hep laf söylüyor
Oruc tutmak cok faydali bir is merak etme burdan zararli cikmazsin
Müslüman değilim demiştim
knk amerikada sirf saglikli olmak icin tutuyorlar
Ben yüzlerine ghayr eada kosmk diyorum direkt, amin diyorlar saflar işte.
Her iki tarafta hoşgörülü olmalı
Sen gel bir de bunu bizim patronlara anlat
Takım oyunu mu de bence 😂
Usta Şaka bir yana ne yapacağım?
Çok takma ya herkes müslüman olup oruç tutmak zorunda değil ben de senin gibiyim müslüman değilim oruç da tutmuyorum çevrem bişey demeye kalkışırsa kezbanlığımı konuşturup sana ne derim çok da takmam sen de sallama boş ver ne derlerse desinler
Kardeşim iş yerindeyim şu an insanlardan saklıyorum oruç tuttuğumu bir şey derler felan
Nerde yaşıyorsun
İstanbul
Yani susadığında insanların gözüne bak baka da içme ama ne bileyim kendini de kasma o kadar inanç meselesi bu sonuçta
Yok öyle değil karşılarında bilerek bir şey yiyip içmiyorum hatta gizli gizli yapıyorum bunu yine laf söylüyorlar😞
Benim tavsiyem yine yine dediğim gibi takmaman ama istiyorsan tak
Anladım
Aldırma reiz