Gerçekten gözümün önünden gitmiyor
Yapıştırdım iki tane attım dışarı ama içim rahat etmedi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten gözümün önünden gitmiyor
Yapıştırdım iki tane attım dışarı ama içim rahat etmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Orspu çocuğu çünkü. 9 10 yaşlarımda bende tacize uğramıştım. Nası bi his olduğunu biliyorum. Ama aferin sana, sessiz kalmayıp tepki göstermişsin.
Keşke millette benim kadar tepki verseydi. Metroda. Canım çıktı ağlamaktan. Ne yapacağımı bilemedim millet beni sakinleştiriyo yok bunlardan korkma kendi içimizdekimdden kork narini görmedin mi vs diyor. En son baktım nenyapıcağımı bilemedim. Avcılar durağjnda yapıştırdım tokatı bi yüzüne bi kafasına hakaret edip milletin üzerine dışarı attım. Fotosunu da çektim
Şikayetçi olmayı unutma. Metroda güvenlik kameraları var zaten. Alenen çıkar yediği her nane ortaya.
Yabancı ama işte. İnşallah çıkar. Fotosu çok net
Metroda, metro içinde adım başı kamera var kuzu. Her türlü çıkar. Sen şikayetçi ol, şikayetinde diret. Öyle bi or. spu çocuğu gezmesin ortalıkta. Hem de sana yaşattığı şey yanına kalmasın.
Direndim elimden geleni yaptım 4 farklı ilçede koşturdum tek başıma... kız arkadaşım bile kendini koruma derdindeydi. Ona da yazıklar olsun. O istemişti benimle gezmeyi. O yüzden keşke gezmeseydim de olmasaydı bunlar. En son gittiğim emniyet ifademi aldı soruşturmayı araştırmayı başlattı inşallah bulur yalvarırım ya
Şerefsize tokat atıyorum hala inmek bilmiyor. İ. t kurusu kafasını vurup ittim
Yapman gereken herşeyi yapmışsın, afferin kız sana 🥰🫂 Bundan dolayı kendini suçlama sakın. Ne gezmeye gitmen ne de başka herhangi bişe buna asla sebep değil. Bu tamamen onu or. spu çocuğu olmasıyla alakalı. Aynı zamanda gördüğüm en güçlü kadınlardan da birisin. Maşallah sana ya 🥰 🫂
❤️🩹❤️🩹❤️🩹❤️🩹🙏🖤
Ne zaman istersen de burada bi dost var sana. Söyledim ya, bende 9 10 yaşlarımda yaşadım aynı şeyi. O yüzden seni, hissettiklerini anlayabilirim. Elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 😊 🌸
Hangi kalabalık ne yapıştırdın ne oluyor aaq dünyanın çivisi çıkmış kimsede o kalabıkta ses etmedi mi
Metro. Bende ona şok oldjm erkekler kadın gibi olmuş hepsi noldu diyip izledi allah bellalarını versin ağlamaktan canım çıktı akşam akşam tek başıma 4 farklı ilçe karakoluna gittim ağlaya ağlaya en son kendimi anayola atıcaktım delirdim. Oraya gidiyorum orası oraya git diyor. Fotosunu çektim ama plaka almak veya onu tutup polise götürmek aklıma gelmedi çünkü o desteği görmedim çevrede en çok ona öfkem var. Fotosunu çektim inşallah bulurlar
Onların ben kalbını s i k i y i m biri kalkıp bişey yapsa hepsi aslan kesilirdi hepsi tırsmış
Allah belalarını versin biri bile tutsaydı onu o gün benim 3 gündür hayatım cehennem olmayacaktı 4 farklı ilçe karakoluna gittim tek başıma ağlaya ağlaya
Bide Türküz diye göğsümüzü gere gere geziyoruz ben onların adına senden çok özür dilerim eğer orada gerçek bir Türk olsaydı onun dişlerini dökerdi aqq devşirmeleri
Çok sağol çok teşekkür ederim avcılar polisleri de çok sinir oldu bana normal gelmiyor dediler milletin bu kadar rezil olması
Bayağı sövdü onlarda
Bu kadar basit mi yani polis neden cagirmadin
Metrobüste oldu. Destek görmedim milletten hepsi korka korksa sessiz destek oldu. Fotosunu çektim. 4 farklı ilçeye gittim ihbar verdim inşallah bulunur ağlamaktan plaka almak aklıma gelmedi
Bir erkek olarak bugünde utandık
Konserde mi
Metro
pislikler gercekten
elini kirsaydi keske biri yuzsuz mikrop
Ne yaptı tam olarak
çok ayıp etmiş
Kim bu
🙄🙄🙄