Bazı insanların hangi kafayı yaşadığını anlayamayacağım.

Bazı insanların hangi kafayı yaşadığını anlayamayacağım.

İnsan ilişkileri böyledir Barış. Dün güldüğün insanla aranda kötü şeyler geçebilir ve ya sana uymayan insanlık dışı kötü bir görüşünü görebilirsin. Karşındaki insanın sana karşı dürüst olmadığını, rol yaptığını, seni sadece kullandığını düşün. Bunu anladığın da, öğrendiğin de önce yüzleşirsin değil mi? Bir özür gelmez ama. Bazı olaylar devam eder. Her seferinde yeni bir şey öğrenirsin. Doğal olarak patlamaya da devam edersin. Bunun sonucunda sallarsın ama dürüstçe. Arkasından söylediğini yüzüne söyleyebilecek kadar yürekli ve mertçe. Ben mesela o kişinin yüzüne açık açık söylerdim eğer fırsatım olsaydı "Adam değilsin." diye. Adam rolü yapmakla adam olunmuyor. Kendini masum gösterecek diye beni haksız yere b*klamakla dürüst insan olunmuyor. Biri zorbalık yapıyorsa haddini bildireceksin. Biri sana kötülük yapıyorsa haddini bildireceksin. İntikam almak yerine kendini ve hakkını savunmak en temiz yoldur.
Yapıyorlar barış yapıyorlar. Daha neler neler yapıyorlar ağzım açık izliyorum. kardeşim çok.
Yav. şak demiştim 😂
Klavyene sağlık 😂
Bu gözler neler gördü neler duydu kardeşim. Hiç yapmaz dediğim güvendiğim insan neler yaptı ki artık herkes yapar herkesten beklerim diyorum. Gerçek hayatta bile insanın kardeşi yeri geliyor arkandan konuşuyor. Özellikle kadınlar. Şahit olduğum şeyler neler neler. Bugün 43 yaşına kolay gelmedim. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Yüzüne güler arkandan perde arkasından işler çevirir sonrada bir sinirle yaptım beni biliyorsun der yüzsüz gibi de. Olaylar olay. O yüzden gül geç takılma.
Sevdiğine de sallayan var, beraber güldüğüne de sallayan var. Bir de kendileri yapmıyormuş gibi rollenmelerine şaşırıyorum 😂😂
En uyuz olduğum kısım 😂😂
Teşekkür ederim
Rica ederim
Dün beraber güldüğü kişiye bugün sallayan insan genelde iki şeydendir: ya içten içe hep kıskançlık, rahatsızlık taşıyordur, ya da karakteri oturmamıştır 🙃 Dün samimiydi, bugün arkandan konuşuyorsa baştan da gerçek değildi. Üzülmen normal ama kişisel alma; kendini sorgulamak yerine mesafeni koyup izle, kim olduğunu sana kendi göstersin 😌
Cevap
28Cevap
Hiç sevmediğim insan tipi, omurgasız, iki yüzlü, mal mal yaşayan kimseler. Asla normal değil.
Evet omurga önemli.
Çok çok önemli
İnsanoğlu öyledir bugün över yarın söver şaşırmamak lazım
Herkes susup kendi hayatına odaklansa çok iyi olur. Olgunluk zaten bunu gerektirir
İşte ellerinden bir şey gelmiyor, anca sallıyorlar.
İki yüzlü karaktersiz insan çok şaşırmıyorum o yüzden
Bazi insanlar böyle iki yüzlü işte, her şeyi işlerine geldiği gibi görüyorlar, çıkarları bitince de hooop başka kapıya...
Onlara göre normal çünkü haysiyet utanma yok
Eğer işin içinde insan denen canlı varsa her şey mümkün o yüzden fazla ciddiye almam onları hayatıma gerektiği kadar insan alırım yani az insan çok huzur.
İnsanın dün beraber güldüğü kişiye bugün sallaması anormal, ama insani bir davranış. hayvanlar da ise çizgiler nettir. Dost ve düşman bellidir.
Tabiki normal değilde; ben olaya karşımdakinin karaktersizliği olarak bakınca normal geliyor büyütüp mesele halıne getirmiyorum. (değmez diyip geçiyorum)
Dün beraber güldüğü insanın sözleri yalan çıkarsa bunu kendi bile kabul ettiyse, üzerine tonca haksızlığa uğrarsa söylenen sözler de ağrına gitmeyecek yani burada konu önemli.
Salla gitsin
Her şey tuzla buz oldu artık
Artık sen de herkes gibisin
Nazım Hikmet
Valla sjktiri çektim be barış herkes kendi bkunda boğulsun 🤣
Dün beraber gülüp bugün arkadan konuşmak, kişinin karakterini ve samimiyetsizliğini gösterir; kesinlikle normal bir durum değil.
Valla hiç normal değil düpedüz nankörlük bu yediği kaba pisleyenden ne köy olur ne kasaba uzak dursun.
Gelinen nokta sonrası yapılan her şey yaşanılanlar sebebiyle oluyor o noktaya getirmemesi çözüm olabilir
Kavga etmiştir ve sallıyordur olabilir. İnsanlardan her şeyi beklemek lâzım, çokta şaşırmamak gerekli
Onu bunu geçtim laf taşıyorlar bilgin olsun 😃 dikkat et etrafına. Çürük peyniri fare bile kovalamaz. çürükler düşünsün
Fikirler değişir arkaplanda ne olduğunu bilmeden yorum yapmak yanlış olur, güldüğüm insan arkamdan laf yapıyorsa sallamam sallandırırım
yuzune gülüp, 2 dk sonra arkasından konusan insanlarin karaktersizliginle kapışır.. sonra da hiçbir şey olmamis gibi devam ederler 🙂
Maalesef insanlarin yüzde 99 u bu hic şaşırtmazlar saçma sapan tipler
Dün beraber güldüğüm ile bugün düşman olabilirim ama arkasından sallamam.. Ben sana daha tehlikelisini söyleyeyim, yanında yakınında olup arkandan konuşanlar.. 😎
Bazı insanların gerçek yüzünü sonradan görürüz
Karaktersizlik tamamen neyi savunduğu kim olduğu belli değil böyle insanlar çok ezik bence
Karaktersiz inanlar böyle olur kendilerine saygısı yok ben acımam bu modellere
"Neden, niye?" sorusu sorulmalı bence.
Normal değil.
İki yüzlü çok fazla insan var o yüzden şaşırmamak lazım
Kimse kusursuz değil ama bu kadar da kusurlu olunmaz be kardeşim.
Herkes iki yuzlu olmus onlar icin gayet normal bir durum:/
Maalesef bazen böyle şeyler oluyor. Bu da hayatın bir parçası
Tabi ki normal. İnsan oğlu tüketmeyi sever alacağını almıştır
Oluyor hayat bu bazılarının kuyruk acısı fena oluyor
Şşşt Barış sitede kızlar birbirine laf atıp duruyorlar arada kaynama 🤣🤣
Değil tabiki barış💙 onların kendileriyle var problemi
Gerçekleri söylediysen zoruna gittiyse gayet normal.
Bir sıkıntı yoksa saçmalık kimsenin dengesizliğini çekmemize gerek yok.
Gerçekten bazı insanlar kendi değerini düşürmek istiyor
Bazı insanlar böyle maalesef
nankör, ikiyüzlüler. Herkes kendine yakışanı yapar...
Normal değil ve olamazda karakter yoksunu insanlar yapar bunu ancak
samimiyetsizlik ve karaktersizliğin vücut bulmus haliler resmen
Tam olarak hangi yüzüne tüküreyim demek istediğimiz türler 🙂
Dünle bugun bile arada 1 günü teşkil ediyor.. bazıları arkanı bile dönmene fırsat vermez
İkiyüzlülük aşırı kötü bi huymu desem davranışmı desem bilemedim lakin kötü işte
Sende ona göre şekil al yaş ilerledikçe alışır şaşırmazsın
Normal değil, ne yaşadıysam yaşarım kimsenin arkasından da sallamam
Bu, o kişinin karaktersizliğini gösteriyor. Boş insanları çokta irdelememek lazım
Etrafta o kadar canım insan var ki bok gibi insanlar var
Normal değil elbette karakter meselesi tamamen
İnsanlar işine geldiğince her şeyi yapar
Zaman geçince eski dostlarda tarih oluyor.
Sende kafa mı var ki🤣diyecek bazıları ama sen onları ciddiye al bende yok zaten diyecekler ısrarla sana bu yüzden normal sallamaması.
Duruma göre, pozisyonuna göre, gününe göre değişir ♥
Karaktersixlikten başka bir şey değil
Toplumsal yozlasmayi göz önüne alırsak normaldir
Normal aciz varliklariz
Eğlendi artık umursamaz.. işi bitene kadar.
Değil hayır karakterli insana yakışmaz..
Yüzsüzlük ve utanmamazlik bana göre
Bunu yapan net akılsızdır
Güven meselesi be kral
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?