İçim çok doluydu, yaşadığım şeyleri yakın bir arkadaşım yaşamış gibi kuzenime anlattım. Sorun şu ki aldatan şahsın fotoğrafını göstermemi istedi gösterdim.. olurda bir şekilde yine barışırsak, ben affederim çok seviyorum Kemalim yapmaz mesude yanımda hafif kalır. Durumu bir şekilde anlayıp teyzeme vs anlatacak. Keşke başka birini gösterseydim o anki öfke, sinir (ayrılığın üstünden 3 ay geçti) anlattım. Eminimin bunu yapan tek kız ben değilimdir😅 diyelim öyle bir ihtimal oldu, tekrardan bir araya geldik falan ne diyeceğim büyük rezillik of
Güncellemeler
1 yıl
💩 vardı da anlattım. Ağzıma 💩ayım. Uyuyamadım. Uyuyamıyorum. Kaygı krizim tuttu
Kendim için çok kötü bir şey yaptım tavsiye verir misiniz?
Ne yaptı ki adam sen bu kadar iğrenç hissediyorsun?
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Aldattı, başka kızla ilişkisini benden gizlerken herkesin o kızdan haberi vardı bir benim yoktu. Boynuzlarım kapıya çarpa çarpa geçmişim aylarca meğer haberim yokmuş. Evleneceklermiş, ben kullan at prezervatif muamelesi görmüşüm 1 yıl boyunca. Kısacası hayatım mikilmiş ben ofsayt, ben finito. Bunu da başka bir şehirden arkadaşım yaşamış gibi anlattım. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Sen o erkekle bir daha hiç görüşmeyeceksin ve böyle bir derdin kalmayacak. Aksi taktirde sen yine prezervatif görevi görürsün. Boynuzlarini gururuna tak ve kaç ondan
Güvenim bitti benim. Bana yaşattığı şeyleri ben nasıl unutacağım? Her şey yalanmış, ben bu gerçeği karşıma aldım aylardır deli bir vaziyette izliyorum. O kadar güven vermişti ki bana, ona inandım, hayatımı verdim. Ben asla yapmam dediğim her şeyi yaptım. Bunun için miydi? O kadar doluyum ki. Aylardır uyku uyuyamıyorum. Bir insan bu kadar kötü olamaz.
İnşan o kadar kötü olabilir. Sen bu kadar saf olmasaydın. Kızlara bunu anlayamıyorum. Bazı doğrular vardır onları yok sayarsan hayatin yalan olur. Bundan sonra hayatini o dogrukars göre yasamalisin
Eski kendimi düşünüyorum da ben böyle değildim. Benim bir çizgim vardı, kolay kolay güvenmezdim, erkekler hep benim için kırmızı çizgiydi. Sonra bu karakter yoksunuyla tanıştım, kendini öyle güzel öyle mükemmel gösterdi ki dünyanın en zeki insanı olsun yine bu mahluka kapılırdı. Babamla tanıştı, her şeyi kendi kafasında planlayıp anlatıyordu. Düğün planları bilmem neler, sürekli ağzında evlenelim kelimesi. Tam bir şeytan. Kendimi kaybetmeme neden oldu. Sonuç; iyi değilim.
Bakma böyle yazdığıma biz bitmişiz, kendi hayatımı anlatsaydım kuzenim şu an teyzeme ötmüş olurdu. Sadece yaşadıklarım çok ağır geldi, bir şekilde dolaylı da olsa anlatınca bir anlığına iyi hissettim, sonrası yine pişmanlık hissi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne yaptı ki adam sen bu kadar iğrenç hissediyorsun?
Aldattı, başka kızla ilişkisini benden gizlerken herkesin o kızdan haberi vardı bir benim yoktu. Boynuzlarım kapıya çarpa çarpa geçmişim aylarca meğer haberim yokmuş. Evleneceklermiş, ben kullan at prezervatif muamelesi görmüşüm 1 yıl boyunca. Kısacası hayatım mikilmiş ben ofsayt, ben finito. Bunu da başka bir şehirden arkadaşım yaşamış gibi anlattım. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Sen o erkekle bir daha hiç görüşmeyeceksin ve böyle bir derdin kalmayacak. Aksi taktirde sen yine prezervatif görevi görürsün. Boynuzlarini gururuna tak ve kaç ondan
Güvenim bitti benim. Bana yaşattığı şeyleri ben nasıl unutacağım? Her şey yalanmış, ben bu gerçeği karşıma aldım aylardır deli bir vaziyette izliyorum.
O kadar güven vermişti ki bana, ona inandım, hayatımı verdim. Ben asla yapmam dediğim her şeyi yaptım. Bunun için miydi? O kadar doluyum ki. Aylardır uyku uyuyamıyorum. Bir insan bu kadar kötü olamaz.
İnşan o kadar kötü olabilir. Sen bu kadar saf olmasaydın. Kızlara bunu anlayamıyorum. Bazı doğrular vardır onları yok sayarsan hayatin yalan olur.
Bundan sonra hayatini o dogrukars göre yasamalisin
Eski kendimi düşünüyorum da ben böyle değildim. Benim bir çizgim vardı, kolay kolay güvenmezdim, erkekler hep benim için kırmızı çizgiydi. Sonra bu karakter yoksunuyla tanıştım, kendini öyle güzel öyle mükemmel gösterdi ki dünyanın en zeki insanı olsun yine bu mahluka kapılırdı. Babamla tanıştı, her şeyi kendi kafasında planlayıp anlatıyordu. Düğün planları bilmem neler, sürekli ağzında evlenelim kelimesi. Tam bir şeytan. Kendimi kaybetmeme neden oldu. Sonuç; iyi değilim.
Sonuç evlenmeden istediğini aldı.
Şimdi o mutlu sen kayıp.
Geçmiş olsun
boş ver kızım onu mı hatırlayacak. İnkar edersin bu o değil felan dersin benziyorlar ama degil dersin yani takma hatırlamaz bile
Valla o burun pek unutulacak bir burun değil
askım bi sene felan geçerse aradan unutuuuur ayrıca hatırlıyosa bile ona ne siz hallettikten sonra
Bir daha hallolmaz. O tercihini yaptı.
Hayatımı kaydırıp gitti. İçimden her ne kadar dön diye bağırsam da, dönmesin.
Olmaması daha hayırlıdır belki senin icin boş ver hayırlıysa senin için illa ki karşına bi şekilde tekrar çıkar
Bi kere seni aldatan insanla tekrar bi araya gelme ihtimalini nasıl düşünüyorsun o kadar mı düştün
Kör kütük aşıktım, parası pulu yerin dibine batsın diyen kız kadar düştüm.
Tamam hadi zamanında öyle bir enayilik yaptın olabilir şu an hala düşünüyorsun geri döner diye yani kusura bakma ama sen çok boynuzlanırsın bu kafayla
acım taze dengesiz düşünüyorum belki bilmiyorum.
çok kötü hissediyorum ne zaman geçer bu acı?
İyice karıştırmışsın
Kepçe dönmez 💩 ettim. Hayır ne gerek vardı, içimde çatlasaydım.
Olan olmuş artık. Teyzen işin hangi boyutunda
Bakma böyle yazdığıma biz bitmişiz, kendi hayatımı anlatsaydım kuzenim şu an teyzeme ötmüş olurdu. Sadece yaşadıklarım çok ağır geldi, bir şekilde dolaylı da olsa anlatınca bir anlığına iyi hissettim, sonrası yine pişmanlık hissi.
Neler yaşadığını merak ettim