Erkekler niye güçlü kadın istemiyor? Bana paragöz dedi. Sizce kim haklı?

Arkadaşım beni evlilik niyetiyle biriyle tanıştırdı. Buluştuk konuştuk. Konu nasıl olduysa erkeğin sorumluluklarına geldi. Ben de evi erkek geçindirmeli dedim, benim maaşım yatırımlarım hepsi beni ilgilendirir. Ben çalışıp kocamın eline para saymayı doğru bulmuyorum. Haa adam evi geçindirirken hesapta olmayan büyük harcamalar çıkarsa tabi ki onu borca sokmam ben maddi destek sağlarım ama rutin normal hayatımızda her şey yolundayken ben kazandığım parayı erkeğe getirip vermeyi normal bulmuyorum. Ona göre bu düşuncede bir kadından eş olmazmış.

Bunu dedim diye bana kırıcı konuştu. Paragöz müşüm, kariyer diye hayatımı ziyan ediyormuşum, evlenip yuva kurup ve evlat yetiştirmeye bakmalıymışım, paraya odaklıymışım, gayrimenkul ihalelerini kovaladığımı ve yatırım yaptığımı duymuş. Çok uğraşıyormuşum. Bu işler kadın işi değilmiş. Ben para peşindeymişim, fazla paragözmüşüm, zengin koca istiyormuşum, rahat yaşamak istiyor muşum, benle olmazmış, parayla elde edilen kadından eş olmazmış, milyon dolarla elde ettiğin sana eş olmazmış, on liraya elde ettiğin kadın sana iyi eş olabilirmiş. Hatta çalışmayan kadın daha iyi olurmuş. Vs vs vs...

Üstelik bu adam evlenmiş boşanmış , ben hiç evlenmedim. Ben güzelim üstelik o bir aynaya baksın. Buna rağmen o benimle birdaha görüşmek istemediğini söylemiş. Şok oldum.

Bunlar ne istiyo arkadaş?

Erkekler niye güçlü kadın istemiyor? Bana paragöz dedi. Sizce kim haklı?