Erkekler aslında güçlü kadın istemezler çünkü erkeklerin tek derdi aslında kadınların güçsüz olması ve her istediklerini yaptırabilecekleri bir kadın aramaktır. yani bakıldığı zaman genelde kadınlar tam tersi güçlü erkek ister zaten bu yüzden de maço diye tabir ettiğimiz ereklere giderler daha çok. erkeklerin güçsüz kadın isteme nedeni güçlü kadın zeki olur kendi kararlarını alabilir. ama erkek bunu istemez çünkü o zaman rahat hareket edemez e durum da böyle olunca tabi ki de kadının sözü geçer erkek kendini güçsüz hisseder bu seferde bu yüzden de kadın güçsüz olsun sözümü dinlesin benim her dediğimi yapsın falan der yani güçlü kadın istiyoruz lafı hikaye inanmasın kimse bunlara hiç bir zaman.
Ya abla Allah aşkına a* bolluğu var da sanki ortada Ya ben şimdi konuşturacağız şimdi Lan bir bir tanesini bulup da giremiyoruz içine sen gelmişsin burada güçlü kadını ilk güçlü erkek bilmem ne ya abi daha daha ben delik bulamadım ya delik yani oraya bir girsem de mutluluğu hissetsem o sıcaklığı hissetsem Ondan sonrasını konuşsak Allah aşkına güçlü kadın bulduk da kim evlenmez ben anlamıyorum ki bu kadar mal mı erkekler yani? Güçlü Kadın dediğin Hani kuvveti yerinde olan bir kadından bahsetmiyoruz burada ya Parası olabilir kariyeri olabilir evi olabilir ne bileyim çocuğunu bile olabilir yani yeter ki kadın çalışsın işine baksın eşine baksın evine baksın yani şu demeye çalışıyorum hani erkek de aynısını yapmak zorunda zaten bunun karşılığı olarak bilmiyorum ben bulamadım ya gerçekten böyle var ya özellikle bir hemşire falan bulayım dul memur 28.30 yaş aralığında direkt gömer geçerim anasını satayım direkt yani ne anlıyorsan öyle anla istiyorsan da yani farklı anlayabilirsin ama gerçekten karım olsun isterim yani Ne demek ya? Ben neyim diyelim ki işçiyim ne demek ya şimdi beni iş yerine arabasıyla bırakacak ben onu kurban olmaz mıyım ben çok saçma düşünceleri var neymiş kadın beni eziyormuş E tabii ezecek ben de onu ezeceğim Allah aşkına öyle şey mi olur ya yatağımı şenlendirsin evimi şenlendirsin çocuğumu versin çok saçma düşünüyorsunuz ya saçlarını okşaması bile dünyanın var ya kadını
Ne pis agzın , ne bıcım uslubun var? o kadar sey yazmıssın ama saygı cercevesınde olmadıktan sonra hıc bır anlamı yok. bırde saka gıbısın senınkı acıksozluluk degıl zevzeklık...
sorusunda bunları yazdıgın kısıde U mod hahaha... sapıklıgın alemı yok.
Erkeklerin tamamı böyle davranmazlar ancak bazı erkekler güçlü bir kadın istediklerini söyleyebilirler ama aslında ne kadar güçlü bir kadın istediklerini tam olarak anlamayabilirler veya bu durum onların kendilerini tehdit altında hissetmelerine neden olabilir. Güçlü bir kadın, bazı erkekler için ego zedelenmesi veya kontrol eksikliği hissi yaratabilir. Bu nedenle, bazı erkekler diğerlerinden daha fazla güçlü bir kadınla başa çıkmakta zorlanabilirler. Ancak, her erkek için durum farklıdır ve her erkek güçlü bir kadının yanında kendilerini rahat hissetmeyebilir.
Gücünü göstermek, veya dişini göstermekten kastın tam olarak nedir? Yani, kadının mesleğine ve hayatına dair bilgi ve becerisini mi, yoksa agresifliğini mi göstermesini kastediyorsun?
Kadınlar elbette güçlüdür. Güçlü de olmalılar. Kendi ayakları üstünde durabilen ve kimseye muhtaç olmayan her kadın güçlüdür, gurur duyulasıdır. Ancak; güç dediğimiz şey ile agresiflik, taban tabana birbiriyle zıt şeylerdir. Biri kazandırırken, diğeri kaybettirir.
Güçlü olun, ama dişli olmayın.
Kadınlar size söylüyorum, erkekler siz de anlayın.
Kendine guvenemedigi için olabilir. Bunu yapan kadınlar da var aslında. Kadın erkek olarak değilde insan olarak baktığımızda herhangi bir konu için. Bazı ayrıntılar daha belirgin hale geliyor. Gözden kaçırmanız daha az mümkün oluyor. Kadınından kendine eş seçerken yaptığı hatalar var erkeginde eş seçerken yaptığı hatalar var. Sonuç olarak ikiside insan.
Sorun bence istemek değil. Sorun istediğimiz kişinin bizi nereye kadar taşıyabileceği ve uzun vaadeli olarak nasıl bir hayat yaşayabileceğiniz.
Ben istedim olacak mantığından çok , ben böyle istiyorum ama bu şekilde bir hayatı ne kadar sürdürebiliriz diye düşünen yok.
Hangi konuda sordugunu tam anlamadim genel olaraksa eğer gucsuz kadini isteyen erkekte bir sorun vardir ozguvensizdir diye dusunurum
Konu eger konuşma iletişim ise bu konuda üste cikmayi sevmem öyle kadınlar varmış kavga eder gibi konusuyorlar bunda üste cikmayi bir başarı olarak gormuyorum erkekler pohpohlanmayi sever çünkü tartismaya gelemezler
Is gelir olarak öyle bir şey var güçlü hisetmek istiyorlar gerçektende evet olmayanlar da var ama olmayanlar biraz karakter olarak sevmiyorum bu konuda kullanılmak istemem bir erkek tarafindan
Diğer konularda sıkıntı cikariyorsa dediğim gibi ozguvensizdjr bana göre
Her erkek ne kadar güçlü gururlu kendini bilen kadınları sevdiğini söylese de aslında sesi çıkmayan her dediğine boyun eğecek bir kadın isterler eş olarak sebepte hükmedeceği gak dese susacak tipte değildir güçlü kadın erkek de kendi doğası gereği edebileceği kadınları eş olarak seçerler aslında güç savaşından ibaret yani
"Güçlü kadın"a istedikleri gibi davranamazlar çünkü. Güçlü kadın isteriz derler ama sorgulamayan kendilerinden zeki olmayan, kontrol altında tutabilecekleri kolay sindirebilecekleri kadın isterler. İki cambaz bir ipte oynayamıyor çünkü.
Gozlemledıgım kadarıyla beyler ılıskılerınde kontrol hep kendılerınde olsun ıstıyorlar... o bahsettıgın domınant kadınlar boyle degıl... ıstedıklerı gıbı sekıllendıremez , kalıba sokamazlar bu tıp kadınları.
Erkekler güçlü ama sözünden çıkmayan kadın istiyorlar. Sanırım güçlü olmasını istemelerinin sebebi de bıraktıklarında tekrar tekrar gelip kendilerini bulmasın diye.
Kadın dediğimiz varlık karşıdakinin her zaman güvende olabilmesini onun her durumda fiziksel duruşuna hayran kalmak ister o yüzden güçlü erkek fiziği düzgün erkek arar ama bazen kadınların şiddet yaşayacağı korkusu gelir (güçlü erkekten) korkarak geri kaçar bu da kadınların geri vitesini açar.
Güçlü kadın seviyorlar ama çok da fazla Kendilerine ihtiyaç hissetmedikleri yerde olmaz istemiyorlar bence.. işe yaradığını kendini gücünü göstereceği bir ortama ihtiyaç duyuyorlar diye düşünüyorum
Dengesi var onun. Sen karşındaki adamı ezmiyorsundur ama takdir ediyorsundur aynı adam sana aynı şekilde davranıyordur dengeli gider. Ancak sen adamı gücünle eziyorsundur onun da gururu var bırakır gider seni.
Erkek fıtrat olarak baskın dominant olmak ister... Her ne kadar başta öyle istemiş olsa da süreçte bir yerde tıkanması olacaktır... İstisnalar kaideyi bozmaz..