Hesabı sürekli erkek mi öder?

Bugün de erkekler için empati yapıyorum. Hesap ödeme olayo bence gelmiş geçmiş, tabulaşmış en saçma cinsiyet rollerinden biri. Neden bir erkek benim yediğimi içtiğimi ödemek zorunda kalsın? Neden beni gelip almak ve geri evime bırakmak durumunda kalsın? Benim annem mi? Babam mı? Ne mecburiyeti var? Benim kazandığım kadar o da zor kazanıyor parayı? Bence günümüz ilişkilerinin dinamiğini paranın gücü oluşturuyor ve bu çok acı. Erkeğin arabası olacak, hediyeler alacak, hesap ödeyecek, gezmelere götürecek. Milletin gözü doysun diye çalışıyor çünkü o adam. Bence her iki cinsiyette hali hazırda bir ilişki varsa maddi açıdan her şeye ortak olmalı. Bana kalsa herkes kendi hesabını ödemeli ama onun dışında yemek yenilecekse kadın ödüyorsa tatlıyı erkek ısmarlar. Kahve içilmeye gidiliyorsa ve erkek ısmarlıyorsa gezilecek gidilecek yerlerde yakılan benzini kadın doldurur. Para yoksa her iki tarafta bir pastaneden simit alınabilir çayla kolayla ne bileyim cipsle ufak tefek sohbet eşliğinde sessiz sakin güzel bir yerde bunlar tüketilirken de çok kaliteli vakit geçirilebilir. Gerçekten günümüz kadınları ve erkeklerine çok üzülüyorum. Kim kime güvenecek kim kimi sevecek? Etraf çıkar ilişkileriyle dolu. Bir taraf kar ederken bir taraf zarar ediyorsa bunun adı sevgi değil alışveriştir. O yüzden kızlar size tavsiyem hiçbir erkeğe arkanızdan bu da benim paramı yemişti dedirtmeyin. Beyler sizde hiçbir kadına arkanızdan bu da bana ne para harcadı be dedirttirmeyin. Herkese menfaatten uzak çıkarsız iyi insanlar diliyorum🫶

Hesabı sürekli erkek mi öder?