Bugün de erkekler için empati yapıyorum. Hesap ödeme olayo bence gelmiş geçmiş, tabulaşmış en saçma cinsiyet rollerinden biri. Neden bir erkek benim yediğimi içtiğimi ödemek zorunda kalsın? Neden beni gelip almak ve geri evime bırakmak durumunda kalsın? Benim annem mi? Babam mı? Ne mecburiyeti var? Benim kazandığım kadar o da zor kazanıyor parayı? Bence günümüz ilişkilerinin dinamiğini paranın gücü oluşturuyor ve bu çok acı. Erkeğin arabası olacak, hediyeler alacak, hesap ödeyecek, gezmelere götürecek. Milletin gözü doysun diye çalışıyor çünkü o adam. Bence her iki cinsiyette hali hazırda bir ilişki varsa maddi açıdan her şeye ortak olmalı. Bana kalsa herkes kendi hesabını ödemeli ama onun dışında yemek yenilecekse kadın ödüyorsa tatlıyı erkek ısmarlar. Kahve içilmeye gidiliyorsa ve erkek ısmarlıyorsa gezilecek gidilecek yerlerde yakılan benzini kadın doldurur. Para yoksa her iki tarafta bir pastaneden simit alınabilir çayla kolayla ne bileyim cipsle ufak tefek sohbet eşliğinde sessiz sakin güzel bir yerde bunlar tüketilirken de çok kaliteli vakit geçirilebilir. Gerçekten günümüz kadınları ve erkeklerine çok üzülüyorum. Kim kime güvenecek kim kimi sevecek? Etraf çıkar ilişkileriyle dolu. Bir taraf kar ederken bir taraf zarar ediyorsa bunun adı sevgi değil alışveriştir. O yüzden kızlar size tavsiyem hiçbir erkeğe arkanızdan bu da benim paramı yemişti dedirtmeyin. Beyler sizde hiçbir kadına arkanızdan bu da bana ne para harcadı be dedirttirmeyin. Herkese menfaatten uzak çıkarsız iyi insanlar diliyorum🫶
Gizli Üye(30-35)1 yılBugune kadar hesabimi erkek ödedi. Ben odeyeyim desem de kabul etmediler. Arada altta kalmayayim diye kahve, cay vs ismarladim. Bu konu cok dert edilecek bir degil bence. Bende memnundum, o erkeklerde memnundu. Iki tarafta dert etmedi yani. Pahali mekanlar ya da yiyecek iceceklerde icmedim, icmedik hicbir zaman.
Maksat orada o kisiyle vakit gecirmekse, tanismaksa onundeki çay, kahve, oralet, bir parca pasta vs oluyor. Bunlarda cok tutmuyor. Masayi donat demiyoruz sonucta.
Hani belki o siralar ogrenciydim, pek param yoktu. Karsimdaki erkeklerin ya meslegi vardi ya da calisip okuyorlardi bir yandan. Belki bunu bildiklerinden bana yüklemek istemediler. Ya da boluselim demediler.
Teklif ederdim, kabul etmezlerdi. Baska zaman ben bir sekilde telafi etmeye calisirdim. Param varsa bir cay ben ismarlardim ya da termoslara kahve yapar götürürdum parka giderdik gibi gibi.
Ha bir de kendileri gotururdu bir seyler icmeye falan. Oyle hadi gel ya bir seyler icelim demedim. Bu teklif %100 erkeklerden geliyordu. Istemese, ceplerinde yoksa bu işe kalkismazlar diye dusunuyorum. Yani cepte para yoksa neyle odeyeceksin sonucta.
Belki çalışiyor para kazaniyor olsaydim tavirlari da farkli olurdu, ona gore olurdu. Simdi de atama bekliyorum.
Bu durumlar cifte ozel seyler bence. Illa erkek ödemeli, illa kadin odemeliden cok kisilere bagli. Bu çiftin ilişkilerinin dinamigi, erkegin centilmenligi comertligiyle ilgili bir sey bence daha cok. Bu dinamikler degisir. Ciftin ikisinde de para yoktur hesabi odeyeme zorunlulugunuzun olmadigi bir bulusma ayarlarsiniz mesela. Ya da ikinizde 3 kr lari birlestirir hesabi odersiniz.
Ciftin erkek olaninda para vardir ve bulusmayi, bir kahve icmeyi teklif ediyordur. Oyle ilerler.
Ikisinde de para varsa kadin ısmarlamak istiyorsa ya gider hesabi oder ya yanindaki erkege benden olsun der. Aralarindaki anlasmaya bagli. Erkek yok olmaz diyorsa, celtinmenlik yapıyorsa o öder. Kabul ediyorsa kadin ismarlar.
Bu konu iki kisi arasinda baya bir sorun, gurur meselesi, altta kalamam, ben erkegim ödeyeceğim, hayir benim hesabimi odeyemezsin ne haddine gibi restlesmeye donuyorsa alman usulü olmasi daha uygun. Bu restlesmeye gerekte yok bence.
Dedigim gibi elimi cebime attiran erkege suanlik denk gelmedim. Haklarini helal etmelerini istemisligim var. Bunlar kisilerin durumuna, iliskinin dinamigine, para meselesine gore degiskenlik gösterir. Erkek benim hesabimi ödeyemez, erkek hesap ödemeli gibi algilari biraz gereksiz buluyorum.
Sosyal mecralarda boyle yaptıkça millet buluşmaya korkar oldu. Bende bu yapilan algilardan dolayi bircok teklifi geri ceviriyorum istemsizce. E param yok, calismiyorum. Teklif geliyor.
Simdi odeyecek miyim, odemeyecek miyim, kendi hesabimi odeyecegim hepsini mi? karsimdaki erkek bunu bekliyor mu beklemiyor mu, hesabi odemeyi sorun ediyor mu etmiyor mu, ödemezsem. o erkegin gozunde kotu mu olurum vs diye dusunmekten bulusamiyorum artik.
Tanismak, sohbetten cok hesap meselesini dusunur oldu insanlar. Biraz bu gibi seyleri akisa birakalim ve algi yapmayalım bence.
Erkek odesin, kadinda odesin gibi keskin cizgiler olmuyor. Kim uygunsa parasi varsa o ödeyebilir, kim davet ettiyse o odeyebilir, alman usulu olabilir vs vs bu iki kisinin durumuna, hayatina, parasina vs bagli. Bunlari cok konusmaktan ve dusunmekten buluşma, sohbet, tanisma geri planda kalıyor artik.
01 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏👏👏
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılyerden göğe haklısın. ben de sevgiliyken aynı bu şekilde hesabı ortak ödedim o zamanki sevgilim şimdiki eşimle. varken birlikte yeriz yokken evden getiririz mümkünse.. değilse bulduğumuzla idare ederiz. bi gün öğrenciyiz hiç unutmam.. ay nasıl açız nasıl açızzz miiis gibi lokma koktu. kokuyu takip ettik doyurduk karnımızı. Allahım o lokmayı hala anarım mutlulukla.
evden yemek getirirdim, birlikte piknik yapardık ne güzeldi o günler.. :)) başbakanlık bursu vardı o zamanlar. burs yatınca boşnak köftecide alırdık soluğu.
varlıkta da yoklukta da bir arada olmak güzel bence
22 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel anlattın işte böyle aslında işin aslı para kazanılır da harcanır da önemli olan ilişkide adil davranmak kimse kimsenin finansal kölesi değil🫶
- 1 yıl
Katılıyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi topa tutanlar olur seni 🤣 ama hak veriyorum. Bir çok tabu var. Erkek ilk adımı atmalı yok hesabı erkek ödemeli. İşin ilginç tarafı bugüne kadar ben ne zaman teklif etsem sevgilim ya da flörtüm her zaman beraber ödeyelim dedi. Ben karşımda bağımsız güçlü bir kadın görünce daha çok hoşuma gidiyor.
04 Yorumla- 1 yıl
Tutuldum evet😂 kimse kimsenin finansal kölesi değil herkes taşın altına elini koyacak.
- 1 yıl
Hahaha kesinlikle öyle hani şu olur bir o bir o öder ama iş hep karşıya odetmeye kalkınca dediğin gibi iş finansal köleye gidiyor. Hahha tahmin edebiliyorum ben de geçen erkek ilk adımı atmak zorunda değil diyen arkadaşa evet değil kadın da ilk adımı atabilir dedim diye laf yedim 🤣 bizim toplum daha kadın erkek eşitliğine güçlü kadın profiline hazır değil 🤣
- 1 yıl
Asla değil bu arada. Ne kezbanlığım kaldı ne y***ak düşkünlüğüm. Sürekli yaftalanıp duruyorum😂 böyle bir düşünce insanlara garip geliyor sanki imkansızmış gibi. Oysa gerçekten hemcinslerimin bu şekilde kendini basitleştirmesine üzüldüğüm için bunları dile getiriyorum. Elbette dönüşümlü ödenir ya da bir gün birinde olmaz öbürü öder bunlar farklı konular. Ama sanki bu karşıdakinin bir göreviymiş gibi bundan nemalanmak bana çok acizce geliyor. Yinede birileri tarafından anlaşılıyor olmak güzel teşekkür ederim.🫶
- 1 yıl
Aynen sorma bak şimdi başka biri bana erkek cinsellik düşkünü kadınlar öyle her önüne gelenle yatmıyor diyor 🤣 şimdi olayları bireysel değerlendirmek lazım en yakın arkadaşının sevgilisiyle birlikte olan kızlar var tabi erkekler de bu sadece erkeğe özgü bir şeymiş gibi lanse ediliyor.
Garip gelir olan düzene neden çomak sokuyorsun 🤣 işin garibi senin düşüncen de bir çok kadın var ama buradakilerin çoğu sosyal değil olaylara çok dar bir pencereden bakıyor. Bir de üstüne sana laf söyleyip hakarete başvuruyorlar. Bazı insanların başkalarının düşüncesine saygısı da yok maalesef.
1 yıllinçlenirsin fakirler tarafından sorgulama :D
15 Yorumla- 1 yıl
Oturdum hala o linçin gelmesini bekliyorum😂
- 1 yıl
Gelirse bana bir yorum yap mevzuya gireyimmm
- 1 yıl
Hahaah tamamdır
- 1 yıl
💪💪💪💪💪
- 1 yıl
Eig için teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,3b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet hesabı erkek öder ben öderim her zaman için.
00 Yorumla
1 yılİlk buluşmada evet erkek ödemeli. İlişkinin ilerleyen zamanlarında tabiki dönüşümlü ödenmeli. Tek bir kişiye yüklenmek haksızlık. Zengin sevgili değilse😁😁
10 Yorumla
1 yılHayır hesabı erkek ödemez bu ilk çağdan beri böyle erkek gider avlanır kadına sunar eril enerji bunu gerektirir arada jest için kadın tabi ki ısmarlar ama ben mesela kartımı veririm ödemesi için ben elden ödemem herkesin düşüncesine saygım var ama ben erkek kardeşimden de babamdan da dayımdan da böyle gördüm
25 Yorumla- 1 yıl
Peki yemeği de sadece kadın yapar temizliği bulaşığı ütüyü de kadın yapar demeli miyiz?
- 1 yıl
Zaten öyle erkekler beceremiyor ki yapsalar dahi bir kadın gibi yapamıyorlar
- 1 yıl
Bilmiyorum ben katılmıyorum bu düşüncene. Artık dünya değişiyor ve buna ayak uydurmak zorundayız toplum olarak. Kimse gece avlanıp eve ekmek getirmiyor ya da hiçbir kadın bir erkeğin kölesi değil. Herkesin eli ayağı var kadın kendi parasını da kazanır erkek ev işi de yapar.
- 1 yıl
İşte aslında bu dayatmaların temelinde aile birliğini bozmak ve nüfusu azaltmak var :)
- 1 yıl
Aslında keske erkekler adam gibi adam olsa sadece onlar çalışsa kadınlar çocuğuna kendi baksa hem istihdam olarak zorluk çekilmez hem kadın yıpranmaz ama tabi ki bu bir ütopya günümüzde
Gizli Üye(25-29)1 yılBu duruma göre degisir. 2 18yasinda sevgiliyse ikisi de ailenden para aliyor evet ortak odene bilir erkek zengin degilse. Ama eger belirli bir yasta isinde gucunde bir erkek bir kadinla bulusuyorsa erkek odemelidir. Kadin zengin bile olsa fark etmez yani erkek oder bana gore odemeyeni erkek olarak hissetmem yanimda. Ama karsiligini fazlasiyla hediyelerle falan veririm ben evine gidince sevdigi seyler alirim. Yani maddiyatimiz ayni ikimizin de iyi. Ama bu herkes icin gecerli degil. Erkege herseyi odetip bide ustune para alanlar da var. Bu kullanmaktir artik. Bu yuzden en iyisi maddi ama en cokta manevi durumunuz ayni olan kisiyle iliski yasayin. Bu kisi sizi kullanmaz zaten.
00 Yorumla
1 yılBir anda kendimi cennette hissettim😂ya ne oluyoruz kiyamet felanmi koptu. öldük te cennetemi geldik ne oluyor. pamuk prenses ve 7 cüceleri mi oynuyoruz... ya kendimi pamuk prens gibj hissettim😂biri allah aşkına bana okkali bir tokat atsin bu kesin kabus yaaa😂😂
04 Yorumla- 1 yıl
Yahu var böyle birsürü kadın varrrr :(
- 1 yıl
Ya yok şakamı bu cenneti bahsedip bizi odunlami yaktirican. seytan sin bizi gunaha sokup inandirip atese davet edicen demi yemesler. ben oderim anam korkarim bunda bjr terslik var😂
- 1 yıl
Off😂
- 1 yıl
Cehennem boş kaldi ofla dur😂😂
Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Ülkenin herşeyiniz boku çıkmış kadınlar erkeği para görüyor erkekler kadınları cinsellik
Evlilikler çığrından çıkmış
Rezil kepaze yaşantılar özenti sosyal medya paylaşımları
Sabaha kadar konuşsak bitmez11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Aile & Toplum konusunda 631 cevap paylaştı. Böyle olgun mantıklı düşünen kadınların olduğunu görmek güzel sizi koruma altına almak lazım nesliniz tükeniyor
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim. Emin olun çok var benim gibi düşünen ama çoğunluk azınlığı yenmeye yetmiyor maalesef.
Gizli Üye(30-35)1 yılWow çok uzun ve güzel bir yazı… kızların böyle düşünmesi çok değerli bir olay bence ama bir erkek olarak buna karşılık hesabı da bir zahmet ödemek gerekiyor … böyle dedin diye oh mis olmaz Erkek güçlü olmak durumunda bu bir gerçek
12 Yorumla- 1 yıl
Hayır ya karşındaki rakibin değil ki neden öyle olmak zorunda olasın. Her şey karşılıklıdır bu hayatta. Evet belki bir yerde statü belirtisi gibi görünür ama aşılmalı bence. Yorum için teşekkürler🙏
Cevap sahibi1 yılSağlıklı olan bence senin böyle düşünürken benim de böyle düşünmen … bu çok çekici
Sen kız olarak mecbur öde dediğinde
Ben erkek olarak de yaaa ben niye ödüyorum bu nasıl bir düzen diye şikayet ettiğim senaryo çok itici
Katılıyorum. Ama emin ol erkeğe para harcatmayan kadının değeri olmuyor. Tüm problem bizim türk erkeklerinde ego durumu yapmasınlar
11 Yorumla- 1 yıl
Olmazsa olmasın sonuçta ne münasebet bana para harcıyor ki eşi değilim bir şey değilim öyle düşün
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 1 yılhesabı kadın da erkek de ödeyebilmeli. Hesap ödemek erkeğin görevi değil.
24 Yorumla- 1 yıl
👏👏
- 1 yıl
teşekkür ederim 🎀
- 1 yıl
Bunu bir kız söylemesi güzel..
- 1 yıl
@Necro12345 teşekkür ederim 🙏
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılRujlu seni burada linç ederler kendine yazık etme şöyle ucundan kıyısından okuddum da fazla riskli erkekleri bu kadar kollaman 😂
15 Yorumla- 1 yıl
Of erkekleri falan kolladığım yok. Saçma abi bunun cinsiyeti de olmaz ama erkeklere dayatılıyor. Ben her zaman hemcinslerimin çok mutlu olmasını güçlü olmasını güzel olmasını isterim ve gurur da duyarım onlarla. Sadece Kalıplaşmış düşünceler işte. Ben erkekleri savunmuyorum bu durumu anlamsız ve gereksiz buluyorum hepsi bu. Aynı şey hemcinslerime dayatılsa daha fazlasını da ifade ederdim ki her zaman ediyorum da. Ama şimdi erkeklerin lehine bir konuya değindim ya izle bakalım nasıl y*rr*k delisi olarak yaftalanıyorum.
- 1 yıl
Tam olarak bahsettiğin gibi yaftalanıcak olduğun için linç demiştim zaten çünkü insanın algısını görüş açısını geliştirmesi başka bir şey hayata nerden baktığına nasıl baktığına bağlı bir şey bir kadınında bir erkeğinde sürekli olarak bi ilişkide kendinden vermesine fedakarlık etmesine gerek olmadığını öğrenemeyen insanlara bişeyler anlatmak imkansız
- 1 yıl
Yani etsinler sorun yok eleştiriye açığım. Feministlik erkek düşmanlığı demek değildir keza gelip burada bir kadın feministlik adı altında beni linçleyecekse buyursun gelsin. Adaletli olmak erkek düşkünlüğü oluyorsa da yapacak bir şey yok bugün de beylerin avukatıyım😂
- 1 yıl
Cesaretine ve düşüncelerine hayran kaldım doğrusu umarım bu düşüncelerinle birliktw değerini bilecek sana aynı şekilde saygı göstericek birine denk gelip sevilirsin 😊
- 1 yıl
Umarım, sende öyle🙏
1 yılFifty fifty olmalı. Diğeri karşındakini ezmek oluyor her anlamda
11 Yorumla- 1 yıl
👏
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılO kadar ayrıntılı şeklide konuya açıklık getirmişsin ki, seni tebrik ederim. 👏🏻👏🏻 Keşke herkes senin gibi düşünceli olsa. 😊
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederimm
- 1 yıl
Rica ederim. Bu şekilde düşünceli olman beni bayağı mutlu etti. Demek ki böyle düşünen biri varmış diyorum.
Gizli Üye(30-35)1 yılHesabı sürekli erkekler ödemez de ben bir keresinde yani yıllar yıllar önce bir erkek arkadaşımla markete gitmiştim ve hesabı en azından yarı yarıya ödeyelim. İkimiz de öğrenciyiz demiştim. Bana demediğini bırakmamıştı. O yüzden ödesinler işleri ne? Nerede bana bunu al şunu yap vs diyeler var onlara gidiyorlar. Onlar daha kıymetli oluyor
00 Yorumla
1 yılKadına hesap ödetecek kadar medeni olamadım ama düşünce tarzını sevdim 🤗
Al şu yüzüğü 💍 tak başının bağlı olduğu belli olsun 🤭🤣10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOnurlu kızmışsın senin boyun 181 falan galiba
14 Yorumla- 1 yıl
Sende bizi manken yaptın jsjssk 1.73
Cevap sahibi1 yılfotoda omuzlarının yapısı 178 ve üstü kadınlar gibi ve bacak boyun çok uzun çıkmış tümden görsem tamamını daha iyi kestirebilirdim ama 173de olsa muhteşem canım.
- 1 yıl
Evet bacak boyum uzun gerçekten o yüzden fazla uzun duruyorum
Cevap sahibi1 yılhayatımın aşkı da seninle aynı boy ve omuzlara sahipti. çok enteresan 173 boy kadınlar aşırı güzel oluyor. 176 ya kadar böyle üzerine çıkınca bacaklar ve kalça estetiğinden kaybetmeye başlıyor.
1 yılErkek karşısında ki kadının değerine göre bu olayları ölçer sorun eder. Hiçbir erkek gelecek gördüğü bir kadına hesap ödetmez, ödetmemeli. Bu içgüdüsel yaradılıştan gelen bir eylem. Sıradan arkadaşlıklar da hesap ortak ödenir sakınca yok
10 Yorumla
1 yılPaylaşılmalı ya da bir kere o ödüyorsa bir kere de sen ödemelisin şeklinde gitmeli
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılAlmanlardan duydugum bir kural.
Davet eden öder.
10 Yorumla Çok güzel ve olgun düşünmüşsün ama yinede erkeğin ödemesi daha makbul
10 Yorumla
1 yılŞu saatte Üşenmeden okudum ve ilk kez böyle düşünen bir kadına rast geldim bizi trollemiyorsan şapka çıkırıp önünde diz çöküyorum kanka kdkck
14 Yorumla- 1 yıl
Trollemiyorum dostum inan ki pick me olmakta değil niyetim sadece anlamsız buluyorum. Çok sıkıldım bu dayatmalardan her iki cins içinde…
- 1 yıl
Sen TR’de ilksin sanırım…:)
- 1 yıl
Yok be var benim gibi bir sürü umarım her biriniz güzel insanlarla karşılaşırsınız🫶
- 1 yıl
Karşılaştım işte 🙌
Aile & Toplum konusunda 620 cevap paylaştı. Bunun tamamen ikili ilişkilere bağlı olduğunu düşünüyorum. Böyle bir zorunluluk yok ortamdaki erkek veya kadının bu duruma yaklaşımıyla alakalıdır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılÇoğunlukla... Arada kadın da öder ya da alman usulü yapıp yarı yarıya öderler.. ama genelde bir kadına göre her zaman olmasa da çoğunlukla ödemesi gerekir..
00 Yorumla
1 yılKardeşim ben hatunun yanına gidiyorsam ödeme gücüm olduğu içindir. Ben yanımda ki sevdiğim kadına hesap ödetmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayir eskiden olsa evet derdim artik kadinlarinda parasi var hep erkek oderse bu kez kole olur
01 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
1 yılFirst second third date erkegin sonra splitting veya kaden ısmarlar
00 Yorumla
1 yılkızlar da evde yemek yapsın erkeğe yemek getirsin ödeşek 😂
00 Yorumla
1 yılEşitlik sadece kadınların çıkarları dogrultusunda maalesef g.. ren hep erkeğe
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınları bu kadar savunmuyonuz be al tamam hepsi senin knk
09 Yorumla- 1 yıl
Hemcinslerimin güçlü birer birey olmasını istiyorum
Cevap sahibi1 yılErkek para harcamayıp yatırım yapmadığı kadını sevmiyordur çık bu düşünceden dostum
- 1 yıl
Sen konuyu çok yanlış anlamışsın seven erkekten bahsetmiyorum burada zaten
Cevap sahibi1 yılGüçlü birey de olurum ama ben en güzel hediyelre de layığım sevgilimin bana güzel bir yerde yemek söylemesine de layığım bunun birey olmakla kendi paranı zaten kazanmakla alakası yok yani bunlar iliski de erkeğin verebileceği kadının verebileceği şeyler olarak ayrı ayrı olan şeyler zaten
- 1 yıl
Kendin bende şunu yaparım demiyorsun ama?
Cevap sahibi1 yılDemiyorum çünkü konu şu an erkeklerin para ödemesi ben zaten yeri gelir parası olmayınca ona evden yemek bile yapar gotururm. Her şey karşılıklı
- 1 yıl
@rujlusigaraniz çok haklısın eski sevgilim beni aldattı ve arkamdan bana bir ev parası yedirdi enayi dedi
- 1 yıl
@Hassasdokunus varan 1 .
- 1 yıl
Neyse sadakamiz olsun
1 yılcebinizdeki son kuruş dahi olsa hesabı kadına ödetmeyin arkadaşlar birgün karşınıza çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTamam kanka o kezban halinle erkeklerin dikkatini cekeceksin al senin olsun hepsi sen ödetmezsin hesap :D
01 Yorumla- 1 yıl
Dedi gizli üye
1 yılBence bir hafta erkek bir hafta kadın ödemeli
12 Yorumla- 1 yıl
Bu da mantıklı
- 1 yıl
Hı hı
1 yılİlk başlarda belki ama sonra karşılıklı
02 Yorumla- 1 yıl
Asıl ilk başlarda hiç olmaz ne münasebet
- 1 yıl
Nezaketen ve ayrıca davet ettiğim için. Yoksa bende meraklı değilim kimsenin hesabını ödemeye
Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. hayır eşit ödenmeli
00 Yorumla
1 yılHayir odememeli arada kizda odemeli
00 Yorumla
1 yılİlk baslarda olabilir.
00 YorumlaOldu olacak dilbere de ev alalim
00 YorumlaHer zaman biz ödüyoruz evet
00 YorumlaSağol canısı. Kimin parası çoksa o ödesin
10 Yorumla
1 yılEvet
10 YorumlaÖdesin aman salla🤣
00 YorumlaDeğişir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılnormal olan bu bence
00 Yorumla
1 yılKadın öder
00 Yorumla
1 yılSenmisin burdaki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem