Erkek ödemeli
Kadın ödemeli
Eşit ödenmeli
Kim ne yediyse onu ödemeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeğin ödemesi önemli. Tekrar görüşmek istediğini böylece belirtir erkek. Eğer iki taraf ta görüşmeden memnun değilse o zaman herkes kendi hesabını öder, uzaklaşır. Hesap ödemenin bile bir dili vardır.
Turk kizlari para yiyicisi oldugu icin erkekler öder tabiki de karakter kisilik adam insanlik yoktur ki para icin namusunu verirler turk kizlari taptiklari para icin herseyi yaparlar para olsun yeter ki ne demis bir sair paralar paralar bozulmasin aralar
Parası olan ödesin
Eşit olmalı; kimin canı istiyorsa... 👍🏻
Cevap
40Cevap
İlk buluşma hariç eşit ödenmeli
Karşılıklı olabilir
Ben şahsen yanımdaki hatuna hiç hesap ödetmem adetimden değildir fakat günümüzde o işlerin artık öyle olmadığını gördüm maalesef bazı kadınlar bunu kabul etmiyor edemiyor o yüzden yanınızdaki kişiye göre davranmak en güzeli, hesabı ödedim diye bende konuşmayan kişileri bilirim.
Eskiden kadınların çalışma oranı düşüktü. Para kazanan taraf erkekti. Bu yüzden hesapları erkeklerin ödemesi çok doğaldı.
Ancak günümüzde kadınlarda iş gücüne büyük bir katkı sağlıyor. O yüzden hesap herkes kendi yediğini ödemeli olmalı.
Ilk buluşmada gelenek haline geldiği için erkek öder ki ben ona da karşıyım. Erkeğin parası yoksa kız, kızın parası yoksa erkek öder sonrasında. Ikisininde parası varsa herkes yediğini ödesin kardeşim bana ne skkdjdjd😄
Evliyken ortak para zaten ama ailem olmayan kimseye hesap ödetmem hatta mümkün olduğu kadar yemeğe az çıkarım o da yeme içme adabı biliyor mu, garsonlara vs. düzgün davranıyor mu onu çözmek için.
Bu iş şöyle olur arkadaşlar tanışma bölümünde tüm hesapları erkek öder tanıştıktan sonra sevgili haline geldikten sonra kız da zaten elini taşın altına sokar
babacım karılar anca yeme derdınde ya o adam o parayı ne zorlulkla kazanıyor ya bebelerı de yıypr bıde hesab odeme sırasına gelınce kırıtıyolar ya sınır oluyorum
Ben kimsenin hesabını ödemek zorunda değilim kimse de benim hesabımı ödemesin insanlar yediğini içtiğini ödemek den aciz olmamalı
Karşı tarafta kim çalışıyorsa o ödemli. ikisi de çalışıyorsa ortak ödemeli. Hiçbiri çalışmıyorsa yine ortak ödemeleri gerekiyor.
Ben mesela kız arkadaşlarıma dahi gitsem lavobaya diye gidip hesabı ödüyorum sonra bağırıyorlar çağırıyorlar offf susun diyorum 😄
Kim ne yediyse onu ödesin. Kimse kimsenin hesabını ödemek zorunda değil. Para kolay mı kazanılıyor sanki?
Kadına hesap ödetirkenn utanma duygusu oluşuyor mu sizde? Ben öderken utanyorum.. Sanki yanimdaki adam güçsüzmüş gibi hissettiriyor.. Para güç gibi görundüğü için bu devirde.
Psikolog Esra Ezmecinin de dediği gibi "O parayı kazanmak için bir emek harcıyor. Alnının terinden bana harcamayacaksa o buluşmaya gitmem. Tost yiyelim ama yine de o ödesin" demişti. Ki bence de haklı.
bence de
Uzun soluklu ilişkiyse biz öderiz ama takılmalık iliskilerde kıza yüklemek iyidir albayım
Çok yanlış her zaman erkeklerin ödemesi. Kadınların kölesiymişiz gibi
Her zaman erkek değil tabii ki, kadın da elini cebine atmalı
Hesabı Erkek ödemeli yanlış gözüküyor olabilir hesab erkeklik değildir aşmak lazım bunları?
Bence ortak ödenmeli.
bi gün ben bi gün nisanlim ödüyo onun maasi bittiginde hep ben öderim benimki bittiginde de o öder aramizda bunun sorununu yapmadik hic. tek erkek ödememeli sacma bence
Esitten kastim her zaman erkek odeyecek diye birsey yok kizda odeyebilir
Herkes hesabını ödesin erkekler enayimi çalışın size yedirsin
O öder bu öder değil eğer sevgiliyseniz zaten aranızda para lafi geçmiyor onda varsa o öder sende varsa sen ödersin
Hayır kadın da ödemeli.
Para göz karilara göre
sevgililik olayı yoksa eşit ödenmeli
Erkek ödemeli
evet herzaman erkek odemeli
Eşit ödenmeli öyle her şey erkeklerden beklenmez
Her zaman kadın ödemeli net.
Öğrenci ve işsiz değilse erkek ödemeli.
Kimin canı isterse o ödemeli
Yerine göre değişir bu durum
Sömürgeci bayanların düşüncesidir bu
Her zaman erkek öderse olmazki