Ailem hristiyan ile evlenmeme izin vermiyor?

arkadaslar merhaba 6 senedir sevgilim var. kendisi gagavuz turku ve hristiyan bir ailede buyutulmus. dogal olarak evlenmek istiyoruz artik 20li yaslarimizin sonuna geliyoruz fakat ailem bu duruma cok karsi ve benle konusmayi bile red ediyorlar. ilk basta sorun sevgilim olmasi degildi buna karsi herhangi olumsuz bir tutumlari yoktu ve kendisinin gagavuz turku/hristiyan oldugunun farkindaydilar. fakat konu ne zaman ki evlilige geldi cok karsi cikiyorlar, kotu sozler ediyorlar kalbimizi kiriyorlar. biliyorum dinen uygun degil ama dinine hicbir zaman bagli olan birisi olmadim zaten. cok yakin bir akrabamiz da ermeni bir kadinla evlendi fakat ona alkis tutarken iyi, kizlari yapinca yok soy muhabbeti diye tutturuyorlar. ki sevgilim de oyle agir dinci birisi degil cok cok nadir ailede toren oluyorsa kiliseye gidiyor, toplam 11 senedir tanisiyoruz topu topuna 7-8 kere kiliseye gitmistir. kaliplarin aramizda engel olmasina karsiyim ama mutlu gunumde ailemi goremeyecek olma fikri de beni uzuyor bilmiyorum ne yapacagim.

Ailem hristiyan ile evlenmeme izin vermiyor?