Ben yurtdisinda okuyorum. Ailem benim hristiyan ile evlenmemi istemiyorlar. Ama ben dine bakmaksizin biriyle guzel bir hayat kurmak mutlu olmak istiyorum. Babam hersey para deyip beni yurtdisina okumaya yonlendirdi. Ilk yapamayacaksin falan dediler beni desteklemediler. Ben basima buyruk davraninca , vatandasimda Avrupa nin ayni zamanda , burada tam burslu okul kazandim ayni zamanda cok yuksek bir is sahibide oldum. O da yetmedi yakin arkadasimida yurtdisina getirttim. Ben turkle evlenmek istemiyorum. Girdigim her ortamda 10 kisi hristiyansa bir turk karsima cikmiyor zaten. Ciksada dogru olup olmadigi belli degil. Ben hergun ailemi ariyorum Fikir danisiyorum. Dusuncelerimde netim ama onlarda net cevap veriyorlar bana oyle birsey yaparsan sil bizi diyor. Senin hayatin diyor diyorum razi olurum cocugum hristiyan olsun hssktr ordan diyor.
Aile dinlenmeli ama Ben cidden onlarin cogu dusuncesine uysam cok yanlis yollara saparim. Annemin bana burada yasamam icin gonderecegi parasi bile yok Şu an. Hem iyiligimi istiyorlar hemde bazi seylerden fedakarlik yapmami istemiyorlar. Buraya gelmeden de bana inanmadilar. Cok taktir ettiler beni geldikten sonra. Arti tum arkadas cevrem tanistigim insanlar hristiyan ve iyi yere gelmis insanlar dinimi sorun edecek. Bir orta yol bulunup cozume ulastirilir. Bana yardimci olun lutfen?
Aile dinlenmeli ama Ben cidden onlarin cogu dusuncesine uysam cok yanlis yollara saparim. Annemin bana burada yasamam icin gonderecegi parasi bile yok Şu an. Hem iyiligimi istiyorlar hemde bazi seylerden fedakarlik yapmami istemiyorlar. Buraya gelmeden de bana inanmadilar. Cok taktir ettiler beni geldikten sonra. Arti tum arkadas cevrem tanistigim insanlar hristiyan ve iyi yere gelmis insanlar dinimi sorun edecek. Bir orta yol bulunup cozume ulastirilir. Bana yardimci olun lutfen?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer