Ailem evlenmeme izin vermiyo?

Sevgilimle 3 senedir görüşüyoruz. Bu sene mezun oldum hemsireyim. Kpss sinavina girdim ve düşük bi puan aldım. Atanamayacağim. Aileme söyledim sinavdan sonra görüştüğüm biri olduğunu. Ailesinin tanismak istediğini. Çok karşı çıktılar. İstemediler. Ben çok üzüldüm bir ay boyunca ağladım yemek yemedim. Babam o halimi görünce gelsin tanışalım dedi. Sadece sevgilimin gelmesini istedi. Aydindan tokata Geldi doğru düzgün yüzüne bile bakmadilar o kadar yol gelmesine rağmen. 2 sene sonra tekrar sinava gir atan sonra evlenin dediler. Telefonda konuş ama yüz yüze görüşme dediler. Biz de beklemek istemiyoruz 2 sene. Hem uzakta olmasi, hem sevgiminin memur olmamasi hem de benim atanamamis olmam yüzünden istemiyolar. Ben yine çok kötü oldum bir hafta boyunca kimseyle konuşmadım. Babam tekrar gelsin görüşün bi yüz yüze dedi. Sevgilim bir hafta arayla tekrar geldi aydindan. Annem ve babam hâlâ yumuşamadi. Bizim istediğimiz aileler tanışsın yüzük takilsın öyle bekleyelim. Tamam dediler iki üç ay araştiralim dediler. Köylerinde sormuslar bir kac kişiye. Kendi elinizle verin kızınızi demişler. Ama ailemin fikri hâlâ değişmedi. Ne tanismak istiyolar ne de yüzük takilmasini. Oyaladilar bizi sadece. Şu aşamada ne yapmalıyız fikirlere açığım

Ailem evlenmeme izin vermiyo?