20 yaşındayım erkek arkadaşımı 8 senedir tanıyorum 3 senedir beraberiz ailem erkek arkadaşımı çok seviyor ama iş evliliğe gelince sürekli bi bahane buluyorlar okulu bitir yaşın küçük akrabalara ne deriz vs. İstesek şu an kaçabiliriz ama her şeyin güzelce olmasını istiyoruz ikna edicek yol bulamadık bi fikri olan var mı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
20 yaşında ne evliliği ya. Ben 20 yaşındayken vizeden neden daha yüksek alamadım diye ağlıyordum.
Evliliğin yaşı olduğunu ilk defa duydum
O yüzden evde kalmış 😂😂😂
Benim ailem de sevgilim olduğunu öğrenince çıldırmışlardı sonra ciddi olduğumuzu fark etsinler diye evlencez dedim daha da çıldırdılar
Selam, okulunu bitirmen daha hayırlı gibi bence daha yaşın ufak değil mi?
Hayatımdaki insan okuluma engel olsaydı okulu bitirmeden evliliğe adım atmazdım ama her konuda yanımda gerek dersler gerek manevi
Daha çok küçüksün evlilik için biraz sabredin bence
Ailen haklı, 3 senedir birliktesiniz biraz daha bekle okulun bitsin ne var ki bunda
Tamam ama neden beklemeliyim evlendikten sonra okuluma devam edemez miyim
Çoğu kişi devam etmiyor, zor olabilir senin için hem ev işleri hem okul. Peki sevgilin ne yapıyor çalışıyor mu yoksa o da mı öğrenci
Kendi işi çalışıyor maddi konuda sıkıntımız yok
Bence kaçın evlenin... benim ailem değil evlenmek sevgilimin adını bile duymaya katlanmıyorlar
İsteme söz nişan bunların hepsini yaşamak istiyoruz ileride dönüp geriye baktığımızda içimizde ukte kalmasını istemiyoruz
Tamam işte ailenizi çağırmazsınız sadece arkadaşlarınızla yaparsınız
20 yaşındasın aloo ne evliliği
Evliliğin yaşı mı varmış
Benim ailem sevgilimle görüşmemi bile istemiyor bu kız benden daha şanslı yani... en azından ailesi sadece evliliğe karşı.. biz de evlenemedik daha ya off
Evet evliliğin yaşı var. Mesela daha ergenlikten yeni çıkmış, kendini herşeyi yapabilecek sanan evlilik gibi sorumluluğu ağır ve bir ömür boyu sürecek kurumun olgunluğunu elde etmemiş olanlar bir zahmet yzak dursun. O yüzden boşanmalar bu kadar arttı. Sen şimdi “sen benim olgun olmadığımı nerden biliyorsun” gibi klasik bir savunma cevabı vereceksin. Sen yeterli olgunluğa gelsen bu yaşta evliliği düşünmez yzak dururdun. Annen baban çok haklı onlar bu yaşa kadar ne tecrübelerle geldiler neyin doğru yanlış olduğunu senden iyi biliyorlar. Bırakın daha 20 yaşında evlenmeyi düşünmeyi erkenden uçmayı düşünmeyin baba evinizden bir gün olacak zaten ama şimdi değil
Bence kaçsın.. biz de kaçacaz benim ailem de istemiyor.. sevgilimle evli olmak aynı evde kalmak aahh 😍😍😍
Söylediklerinin bir kısmında haklısın tabiki kendini geliştirememiş düşüncesi yapısı oturmamış olgunluğa erişmemiş bireylerin evlilik için biraz daha beklemeleri gerek ancak herkesin ne karakteri ne yaşantısı bir belki ben çocuk gibiyimdir belki başkası olgun insanlarla biraz sohbet edip tanımadan zaten kimseye bir sıfat takamayız ancak yaşadığım hayatı kendi düzenimi karakterimi en iyi ben biliyorum ne kadar anne baba himayesinde olsak da bir noktada bu kendi hayatımız ve kendi kararımız evet almam gereken sorumluluklar var yapmam gerek fedakarlıklar var bu yolda bir adım atarken zaten bunları göz önünde bulundurduk bir anda kalkıp hadi evlenelim demedik benim bu konuda istediğim tek şey hayatıma ve kararıma saygı
20 yaş hayatın başı tam. Daha yeni gözünü açtın etrafını keşfediyorsun için pır pır hayallerin var. Mesela biraz bekleseniz ikiniz kendinizden eminseniz evliliği sonra konuşun. Bak ailende seviyormuş arkadaşlığınıza karşı değiller tek kaygıları erken bir kararı düşünüyor olmanız. Bir gün gelecek düşününce neden büyümek için acele etmişim diyeceksin. Senin hayatın sen bilirsin
İnanın ki ailemin sorun ettiği şry yaşım değil annem ve babam ayrı dedemlerle kalıyoruz ancak ne annemi ne de beni bu evde istiyorlar annemin de korkusu ben evlenince bu evde tek kalması
Anneni ikna et o herkesi ikna eder
Çok inatçı söylediğim her şey ona mantıklı geliyor ama inadından dönmüyo
Ee iş ciddi mi
Sence
Mecbur bırak diyim o zaman
Kac gitsin
kaçın gitsin
Bu iş olmayabilir
Dahah çok gençsin