Kız kardeşim tarafından psikolojik şiddet görüyorum?

arkadaslar merhaba dertlerimi burada anlatmak belki dogru degil ancak artik gercekten tahammulum kalmadi kendime zarar vermekten korkuyorum yaklasik iki haftadır depresyon surecindeyim ve bu sene mezun senem kız kardesim de 12. sinif ben sınava tekrar hazirlanacagim icin kitap alisverisi yaptim aynı sekilde oda yapıyor ama surekli bana laf sokma derdinde gecen seneki basarisizligimi surekli yuzume vuruyor kendim icin en ufak bir alisveris yapsam senin bunlari almaya hakkin mi var diyor yaklasik 5 ay once tesetturden ciktim ailemi guc bela ikna ettim uzun zaman sonra gercekten rahatlamis hissetmistim buna ragmen hala annemi doldurmaya calisiyor bu basimiza @rspu olacak yoldan cikmis diyerek surekli annemleri manipule ediyor benim hakkımda her seye karisiyor kiyafetime laf atıyor disari bile cikmak istemiyorum artik beni kendi benligimden dahi soguttu ciddi anlamda ondan nefret etmeye basladim isin en kotu tarafi da annemin de babamin asla yanımda olmaması kiz kardesim basortulu oldugu icin onu el ustunde tutuyorlar annem eger kapanmicaksan hicbir sey nasip olmasin sana diyor her gunum bu sekilde beddua alarak ailemin psikolojik siddetinin altında ezilerek geciyor sadece icimi dokmek istedim okuduysaniz tesekkurler...
Kız kardeşim tarafından psikolojik şiddet görüyorum?