16 yaşında bir kız kardeşim var. Genelde gecinemeyiz, ama bazen cok iyi aramız. Fakat gecen pazar bir tatsızlık yaşadık Kardeşimin odasına girdiğimde masa lambası açıktı, baktım günlük yazıyor. Merak ettim, cunku heyecanlandı ben gördüm diye. zorla cekelestirerek elinden aldım. Tam okurken bana "sen ne hakla gunlugumu okuyabilirsin o benim ozelim senin gunlugunun yerini bildiğim halde sana saygisizlik olmasın diye elimi bile surmedim ben naptigini saniyosun sen ya" dedi. terbiyesizlesme dedim daha çok bağırdım yasin kaç basın kaç benimle nasıl konusman gerektiğini öğren dedim. sende başkalarının ozellerine saygı duymayı öğren dedi. dellendim ben iyice.. tokat attım, kollarına vurdum hiç tepki vermedi aglamadi bile. direk odasına gidip ışıkları kapattı muhtemelen yatağına yattı agliyor  ama bana hiç biseyini anlatmadi sonunda patladim bende , ben onun abisiyim sonuçta  sordugumdada sen bana arkadaş gibi değilsin senden korkuyorum çekiniyorum ben abi olsam kardeşime böyle davranmazdim diyor. cok olgun cok şaşırıyorum. ve kendimi ayipliyorum niye böyle yaptım bilmiyorum. geçen senede facede normal erkek arkadaşıyla muhabbet ediyorlardı derslerden okuldakilerden falan. bende sevgilisi sandım. gittim babama söyledim. ne akla hizmet soylediysem babamda gitti kardeşimin üstüne yürüdü o anda bende kendimi kaybetmisim ellerini sıkıyorum çocuğun. abi kalbim agriyo yeter benim arkadaşım o sadece sen nasıl bana inanmiyosun yeter kalbime ağrı giriyo diye bağıra bağıra aglamisti babamda küfürler gırla. annem babamla beni tuttu ve diğer benden 2 yaş küçük erkek kardeşim babamla beni tuttu. kız kardeşimi odasına götürdü.. Ne yaptım ben böyle diye vicdan azabı çekiyorum her gün. Ve kız kardeşim kalp hastası ritim bozukluğu var, ama ilaçlarını kullanmıyor! cokta güzel bir kız insan yüzüne bakmaya kiyamiyor. Ama elimde değil sanki o an başka birisi oluyorum. ne yapmalıyım sizce cok kötüyum! sadece onu korumak istiyorum aslında.. ama olmuyor olmuyor! yardım ediin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
öyle bir yazmışsınız ki sanki kardeşimi her gün dövüyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat